Arakis 5959 Napisano Maj 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ih, kaki ste.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 5, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dotle doslo, cika Rajko ja cu te prosvercovati na skup a ti nemoj da pominjes Honde, izbacice te 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Maj 5, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma dajte shta vam je, pa nismo mi toliki sektashi, svi su dobro doshli dokle god prichaju u superlativu o stromu Kraj juna se cheka .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Maj 5, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da su svi dobrodošli...čika Rajko posebno... Za celu akciju ce biti otvorena posebna tema... sa svim detaljima... a i da vidimo ko sve dolazi... ...i odakle... ...i sa kojim prevoznim sredstvom... ...iiiii... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 5, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalio se ja za čika Rajka. Zna on to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Maj 5, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...pratim. Organizacija i prijavljivanje u drugoj temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 5, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otvoorite novu temu u podforumu " Predlozi za izlete i putovanja" pa ožežite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Maj 5, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram u ponedeljak....samo da imam neke konkretne podatke... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Maj 9, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Sve o zajedničkom druženju ove sekte u postavljenoj temi... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65193-suzuki-v-strom-prvo-druzenje-u-srbiji/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za kolektivnu kupovinu SuperBrace http://www.superbrace.com/proddetail.asp?prod=3304 neka se javi. Kupovina bi isla preko PegazMoto, da bi znali da mi kazu cenu, treba da im kazem broj komada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Zar ovaj fork brace ne bi bio puuuno povoljnija varijanta, pa jos u grupnoj kupovini, mogao bi prilicno jeftino da izadje ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Maj 11, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee....zato treba da se skupimo i družimo... Pa da mi neko objasni čemu ovo služi? Taj "fork brace"... Znam,verovatno sam ispao glup u društvu,ali bar da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za kolektivnu kupovinu SuperBrace http://www.superbrac...l.asp?prod=3304 neka se javi. Kupovina bi isla preko PegazMoto, da bi znali da mi kazu cenu, treba da im kazem broj komada... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 11, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan SuperBrace is the leading motorcycle fork stabilizer. This patented brace provides better stability, superior aerodynamics and a more streamlined look than other multi-piece braces on the market. Reduces low and high speed wobbles. Improves stability in tight cornering. Improves tire life and reduces cupping. Decreases sensitivity to rough road surfaces and rain grooves. Each SuperBrace is designed and manufactured for each specific motorcycle. Every SuperBrace is made of 6061-T6 aircraft aluminum and machined to a tolerance of + or - .002 of an inch, with a polished finish. Ten minute easy installation. Competition proven by world class racers. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spectra 1 Napisano Maj 11, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: DL1000 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Može bilo koji. Stromer predlaže da ga sami napravimo. Lepo iscrtamo tačne mere u autocad-u, nađemo negde waterjet i strugara, i ajmo propizvodnja... Ne verujem da može da košta više od 20 eura po komadu. Ko je za neka se javi. Mnogi kažu da je to najbolja ikada smišljena stvar za motore poput Stroma (dugačke meke prednje vile). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može bilo koji. Stromer predlaže da ga sami napravimo. Lepo iscrtamo tačne mere u autocad-u, nađemo negde waterjet i strugara, i ajmo propizvodnja... Ne verujem da može da košta više od 20 eura po komadu. Ko je za neka se javi. Mnogi kažu da je to najbolja ikada smišljena stvar za motore poput Stroma (dugačke meke prednje vile). +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo u ovoj temi imate priču o waterjetu. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52475-grill-hladnjaka-od-crteza-do-izrade/page__view__findpost__p__903685__hl__waterjet__fromsearch__1 A i ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/50886-aquarez-waterjet/page__p__874778__hl__waterjet__fromsearch__1#entry874778 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Može bilo koji. Stromer predlaže da ga sami napravimo. Lepo iscrtamo tačne mere u autocad-u, nađemo negde waterjet i strugara, i ajmo propizvodnja... Ne verujem da može da košta više od 20 eura po komadu. Ko je za neka se javi. Ja sam za, iako mislim da moze biti problematicno nabavljanje tacnih mera i skica, pa mozda ne bi bilo lose da, kad nas se skupi dovoljno, porucimo jedan primerak (izaberemo neki koji bi bio jednostavniji za kopiranje), pa nosimo na "kopiranje" ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Maj 12, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče...Da. Ima čovek ovde na forumu...Kanjo... Njegov ćale je metalostrugar i znam da je mnogima napravio razne stvarčice...dajte jedan komad i eto serijske proizvodnje. Svaki dan ponešto naučiš... Nije neka cifra...pa hajde da probamo da li ima efekta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Maj 12, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ova ideja za fork brace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam, i ne kapiram čemu FORK BRACE služi, ali sam ZA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 12, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Čitam, i ne kapiram čemu FORK BRACE služi, ali sam ZA. Pa procitaj Slotere Nice Prvenstveno sluzi da stabilizuje prednju viljusku, posto su tako inteligentno napravili da od gornjeg trougla do osovine tocka, nigde nisu "utegnuti" stapovi prednje viljuske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Maj 13, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Kud svi turci tu i mali Mujo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Maj 13, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa procitaj Slotere Nice Prvenstveno sluzi da stabilizuje prednju viljusku, posto su tako inteligentno napravili da od gornjeg trougla do osovine tocka, nigde nisu "utegnuti" stapovi prednje viljuske. Fala na objasnjenju, sad mi je jasno. A ja vidim nesto mi landara na motoru, a ja ne mogu da utvrdim sta je. Vezacu zicom dok ne nabavimo to sokocalo. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Maj 13, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan mali Mujo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...