sabarth 1 Napisano Avgust 15, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, baneBP je napisao: Planirao sam sledeće godine da ovu gumu u junu deljem i po Turskoj pa bi bar da znam na čemu sam. Misliš da može ovako da izdrži duži period na dužim vožnjama? Guma je nova, stavljena pre mesec dana i prešla oko 4500 km Znam da je obavezno da se u takvim slučajevima ekser vadi, jer može da se desi da je probila ali drži pritisak trenutno, a može da se desi da i ako je površinski da kroz vožnju probije gumu ili da raširi rupu i onda baš počne osetno da pušta. Po meni bi bilo dobro da je odneseš kod dobrog vulkanizera da je skine i onda je on i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane zadihtuje i to je onda sigurno. Za sad ti možeš sam da izvadiš i da čepuješ gumu pa kada stigneš odeš do vulkanizer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Avgust 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @draki Ovaj desno nema db killer. Promenio Avgust 15, 2023 član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 15, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, živke je napisao: @draki Ovaj desno nema db killer. Да, тај је мој. И, шта ја сад да радим? Да ли треба да страхујем од одузимања возила, од неке казне. Да ли постоји могућност да купи тај додатак у Србији? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5264 Napisano Avgust 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1872 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Strahuj!!! Šalim se, kako hoćeš, nema jasnih informacija oko cele priče. DB killer može neko da ti napravi, najbolje po uzorku, recimo Dragon Ada. Stavlja se i skida na šraf za minut, barem je tako kod mene. Promenio Avgust 15, 2023 član živke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 15, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, draki said: Реално требала би да издржи. Ако до сада није почела да пушта значи да је "површински" убод Bio si u pravu. Bio je neki stari ekserčić, pola ga ostalo a pola otpalo negde. Taman je bio toliko dugačak da prođe kroz ceo krampon i uđe u zid gume a da je ne probije do kraja. Testirao sa vodom, nema puštanja. Idemo dalje. Sezona još nije gotova Da li sam zakasnio za Karpate? Promenio Avgust 15, 2023 član baneBP 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, baneBP said: Da li sam zakasnio za Karpate? Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 16, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Посљедњи воз хваташ Вријеме је ове године лудо скорз. Другар ми се јавио 8. августа са Доломита каже снијег лагано падао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 16, 2023 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko rasturao originalne retrovizore na Stromu mk1? Levi mi se razlabavio u zglobu, pa bih hteo da skinem staklo i zategnem ga. Nema šrafove pozadi, tako da se verovatno staklo drži na nekim žabicama, ne verujem da je zalepljeno. Ako je neko skidao, svaki savet bi mi značio, da ne polomim staklo, onda mi džaba sve.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2023. at 8:42, maxx je napisao: Mozes to i izvaditi, pa ako je probilo da kod vulkanizera sredis stavljanjem fleke iznutra. To ce nadziveti gumu Ovo je po sadašnjim cenama oko 40e trošak. Neka me neko ispravi ako grešim. Skidanje, demontaža, vulkaniziranje, montaža, balansiranje, vraćanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 8. 2023. at 8:28, maxx je napisao: Ne Ja ću sutra lagano ka tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije vesti iz Suzukija, mada neće ovo u serijsku proizvodnju.DL650 polu nejkedKako se čovek lako navikne na vizirčinu, izuo me vetar Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Avgust 17, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... a i za malo da ti odleti patka 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9477 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da dobije patku po nosu! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8351 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dečko je skloniji uletanju patke.. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SONE90 9 Napisano Avgust 23, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250, Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nece smetati jos jedan oglas za Stroma, ipak ovde se najbolje razumemo i znamo o kakvom motoru se radi mozda nekom bude od koristi Suzuki V Strom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V Strom, 2009. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 72000 km, Beograd. Cena 5.100 € - Motori -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jutros krenuno na vožnju i provalim da mi je motor naprasno oslepeo. Godinu dana i 12 000 km je izdržao fenjer, imamo li rekord Sreća da je ostala ona druga pa sam izignorisao situaciju i nastavio prema planu : )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 123 Napisano Avgust 25, 2023 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan 15 godina i skoro 100 000 zamenjena samo jedna pozicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Avgust 25, 2023 (promenjeno) Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nepoznata "boljka" kod prethodnih modela, izem im progres : ) Drugi je tip sijalice, a i ima ih više, pokazalo se kao bolje rešenje. Ali vi nemate kljun i neudobno sedište Promenio Avgust 25, 2023 član Milanezi 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Menjam kljun za sijalicu koja radi. Šifra: tante za kukuriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Svi vi vlasnici starih modela koji ste se ponadali da imate kvalitetniji motor, desio se dramski obrt : )) Jutros sam ono kuckao sedeći razočarano na terasi Kote 555 i razmišljajući kako ću za vikend da rasturim skoro celu prednjicu da bih zamenio nešto što bi trebalo da traje bar deceniju. Završivši "tanki" doručak poterao sam ga prema kući Ibarskom, da iskalim bes i razočaranje koje mi je priredio... Uparkiravam u garažu, gasim dugo svetlo i vidim da mi je zid odlično osvetljen, baš baš odlično, neobično za jednu poziciju koja je ostala da čkilji... Ne gasim, silazim da motora, gledamo se u face i shvatam da mi je Homer ponovo progledao Šta se desilo, nemam pojma ali žarulja opet radi Ovo mi je sad gore nego da je riknula, zamenio bih i teraj dalje...pratim situaciju i kupujem sijalicu kolko danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 25, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strom je najbolja masina, samopopravlja se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5760 Napisano Avgust 25, 2023 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sto ste na kraj srca, lako se menja sijalica kratkog svetla Samo skinete gomilu plastika, srafova, plasticnih pinova i obe bocne lajsne i dok dlanom od dlan ne prodje ni dva sata sijalica zamenjena (Džebo ih konstruktor ) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Avgust 25, 2023 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si napisati: "izvaditi instrument tablu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan i polomiti ruku na 2 mesta, lakše se prilazi sijalici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 25, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan elem, probao neko ovo: Suzuki V-Strom 650/1000 LED Headlight | HogLight HOGLIGHTS.COM.AU Light up your ride with the Suzuki V-Strom 650/1000 LED Headlight by HogLights. Featuring stealthy black backplate, quad "D-shaped" lenses for superior illumination, and easy... ? Ide šraf na šraf, nije budženje, ima homologaciju, pitanje kako sija? I da li je neko mozgao neko rešenje za podešavanje visine snopa, jer je točkić nepristupačan? Imao sam ideju da se stavi servo motorić, pa da se izvuče instalacija napolje, ili spolja negde da se metne točkić pa nekakvim kardanom (joj zažalio sam već) da se okreće taj na faru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...