pronto 6799 Napisano Decembar 6, 2022 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Cena prema zastupnicima, sa porezom, bez drugih taksi i registracije....u Italiji. Garancija 4 godine.....pošto piše "fino a", očigledno ima neka caka da se osnovna (važi u celoj Evropi, od dve godine) produži uz neku doplatu, servis ili kako već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Decembar 8, 2022 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Simpatična cena, ju ju ju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Januar 9, 2023 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zaostalo mi neke opreme za Stroma pa ako je neko zainteresovan. Bagster navlaka sa tank torbom Stroma 110 e Vizir AirStream Za Stroma možda može i na nešto drugo. 85e KAF260-AF260 SUZUKI DL1000 V-STROM 2002-11, DL650 V-STROM 2004-11 https: //www. motoland. rs/proizvod/17227/vizir-kaf260-af260-suzuki-dl1000-v-strom-2002-11 Za Stroma možda može i na nešto drugo. KAF260-AF260 SUZUKI DL1000 V-STROM 2002-11, DL650 V-STROM 2004-11 https: //www. motoland. rs/proizvod/17227/vizir-kaf260-af260-suzuki-dl1000-v-strom-2002-11 0641433382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Januar 13, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Znaju me neki iz teme o predstavljanju clanova, pa znaju da sam novajlija u ovom svetu i da trazim svoj prvi motor. Da ne bih nakon svakog isprobanog motora zatrpavao temu o predstavljanju, napisacu svoje utiske sa danasnje kratke voznje Stroma 650, 2006. godiste. Napominjem da sam pre njega probao Fazer-a, TDM i Aprilia Manu. Ukratko - STROM ME ODUSEVIO! Potrefio me, ubo me, kupio me u sekundi ipo. Sjajan motor. Neuporedivo prijatnije, prirodnije i bezbednije sam se osecao na njemu nego na gore pomenutima. Vozio sam ga kao biciklo, menjanje brzina je tako nekako jednostavno i prijatno, zvuk fantastican (fabricki, bas po mom ukusu), sediste odlicno, ledja prava i ruke tacno lepo nalezu na korman/rucke. Ne stojim na prstima kao baletan ali nije ni celo stopalo na zemlji (pola stopala rekao bih) ali uopste me ne tisti to, sve je za 10. Voleo bih da ima pokazivac u kojoj je motor, ali i to se lako sredi. Vetar djene djene ali i to se bas lako sredi. motor je nekako odmeren, u sve se mesa, devojka za sve, kao neki golf 4 medju motorima te generacije (golf 5 tacnije). To je ono sto mi neko ovde rece - kad sednes znaces da je to to, i tako i bi! Zaista cu u narednom periodu gledati Stromove 650 i necu se mnogo setkati bez cilja i smisla. Primecujem da su na ceni na PA, videcemo u narednom periodu sta ce da se rodi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Januar 13, 2023 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me podsetilo kada sam pre par godina pazario Strom 650, probna voznja i kada sam seo i krenuo, sto rece jedan clan kao da sam obukao stare pantalone koje vec danima nosim.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Šta reče @Ćomi- koliko para imaš, da ne tražim temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ćomi, da probaš novijeg, tek bi se oduševio (tako sam stekao utisak od ljudi koji su vozili oba). Malo je uglađeniji, malo jači, malo mršaviji. Ja čekam da drugar registruje svog stromića prve generacije, pa da iz prve ruke uporedim. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 447 Napisano Januar 14, 2023 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Jupiter je napisao: Šta reče @Ćomi- koliko para imaš, da ne tražim temu? 3500-4000e smatram kao maksimum za prvi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2704 Napisano Januar 14, 2023 Vozac A kategorije :D, 954 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Ćomi- je napisao: 3500-4000e smatram kao maksimum za prvi motor. Пази, за те новце можеш без проблема узети добро очуваног Строма из првих генерација (реално што се тиче изгледа они су дефинитивно најљепши). Са толиким буџетом сам и ја прије 5 година располагао, и узео сам модел из 2004. године који је и дан дан у одличном стању. Гази километре само тако. Драго ми је што се породица Стромаша шири из дана у дан. Срећно са куповином 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare031 5 Napisano Januar 14, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Pozega-Uzicka Motocikl: Suzuki V-Strom 1000, Suzuki VZ 800 marauder bobber Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Ćomi- je napisao: Znaju me neki iz teme o predstavljanju clanova, pa znaju da sam novajlija u ovom svetu i da trazim svoj prvi motor. Da ne bih nakon svakog isprobanog motora zatrpavao temu o predstavljanju, napisacu svoje utiske sa danasnje kratke voznje Stroma 650, 2006. godiste. Napominjem da sam pre njega probao Fazer-a, TDM i Aprilia Manu. Ukratko - STROM ME ODUSEVIO! Potrefio me, ubo me, kupio me u sekundi ipo. Sjajan motor. Neuporedivo prijatnije, prirodnije i bezbednije sam se osecao na njemu nego na gore pomenutima. Vozio sam ga kao biciklo, menjanje brzina je tako nekako jednostavno i prijatno, zvuk fantastican (fabricki, bas po mom ukusu), sediste odlicno, ledja prava i ruke tacno lepo nalezu na korman/rucke. Ne stojim na prstima kao baletan ali nije ni celo stopalo na zemlji (pola stopala rekao bih) ali uopste me ne tisti to, sve je za 10. Voleo bih da ima pokazivac u kojoj je motor, ali i to se lako sredi. Vetar djene djene ali i to se bas lako sredi. motor je nekako odmeren, u sve se mesa, devojka za sve, kao neki golf 4 medju motorima te generacije (golf 5 tacnije). To je ono sto mi neko ovde rece - kad sednes znaces da je to to, i tako i bi! Zaista cu u narednom periodu gledati Stromove 650 i necu se mnogo setkati bez cilja i smisla. Primecujem da su na ceni na PA, videcemo u narednom periodu sta ce da se rodi. Ja sam imao TDM-a i strom se dosta lakse vozi jer ima bolje teziste, TDM bolje ide i bolje koci. Fazera sam vozio na jednoj voznji na Rudniku, polozaj mi se ne svidja i ubija vetar. Do 4000e mozes da nadjes dobrog malog stroma, drugar je kupio na pocetku prosle sezone za 3400e sa brdo opreme( 3 kofera, rol bar, podmazivac lanca, grejaci rucica, povisen vizir, maglenke, usb uticnica, merac napona, otvoren top,...) i prezadovoljan je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2704 Napisano Januar 16, 2023 Vozac A kategorije :D, 954 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.1.2023. at 6:36, Ćomi- je napisao: 3500-4000e smatram kao maksimum za prvi motor. Видјех на ФБ групи оглас па реко можда ти буде од помоћи. Можда је чак и некога од чланова форума. Поздрав 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo pa možda nekom treba Zadnje pločice 20 filter ulje 6 filter vazduh 20 koske za spuštanje 20 0641433382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igi91 19 Napisano Januar 24, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Dugo pratim temu, vise kao posmatrac nego aktivni clan pa je vreme da se i ja prikljucim. Pre par dana je stigao XT od Atile, tj devezao sam ga (nije bilo najprijatnije ali sta je tu je) Trazio sam obican ali iskoci ova boja (jedina koja mi se svidja kod XT verzije) i ispalo dobro na kraju. Ne znam da li i dalje postoje druzenja iz grupe ali ako ima aktivnosti, vidimo se 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6084 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 4159 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Frend mi piše na pauzi za ručak, jamio novog žućka.“Kod nas u CH” 12.300 ChFOd dodatne opreme je uzeo centralni štender, bočne kufere+topcase i visoki vjetrobran za 1700 ChF.Isporuka za ca 7-8 tjedana.Htjeo je novog transalpa pošto on u HR ima i onog zadnjeg TA al mu se neda čekat..Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kolega Igi91. Kolko je sada xt kod Atile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igi91 19 Napisano Januar 24, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan 8590e. Poskupelo je ali i dalje prihvatljivo. Ja sam isto kod Atile uzeo obican crno-zuti 2019 za 7290e, ako se dobro secam. Sve je generalno poskupelo, a pa i ovo. Koliko sam razumeo, sledeci kontigent u Aprilu/Maju ide na 10k+. U Eurosumaru XT je sad 9k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1660 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 816 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako cena transalpa bude ko u Italiji biće zanimljiv .a strom 800 nerealno skupSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igi91 19 Napisano Januar 24, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam licno ocekivao da je V Strom 800 upgrade postojeceg 650 ali ispade totalno drugi motor. Prva stvar, to vise nije V agregat a drugo prednji tocak , konstrukcija, viljuske idu vise offroad. Ista je situacija i sa Varaderom. Kako vreme ide postojeca klasa od 600+ touring motora polako nestaje kao i 600R. Meni licno sa 95% asvalta, ovaj novi pravac ne igra ulogu. VStrom 650 je end of sales ove godine, tako da je to jedan od razloga bio za zurbu. Sad svako od nas ima svoje potreba pa mu 800 zavrsava posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9602 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 1959 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2023. at 10:28, JevtaNS je napisao: Zaostalo mi neke opreme za Stroma pa ako je neko zainteresovan. Bagster navlaka sa tank torbom Stroma 110 e Vizir AirStream Za Stroma možda može i na nešto drugo. 85e KAF260-AF260 SUZUKI DL1000 V-STROM 2002-11, DL650 V-STROM 2004-11 https: //www. motoland. rs/proizvod/17227/vizir-kaf260-af260-suzuki-dl1000-v-strom-2002-11 Za Stroma možda može i na nešto drugo. KAF260-AF260 SUZUKI DL1000 V-STROM 2002-11, DL650 V-STROM 2004-11 https: //www. motoland. rs/proizvod/17227/vizir-kaf260-af260-suzuki-dl1000-v-strom-2002-11 0641433382 Ovo sa @Krmco -ovog Stroma? Ubismo se pričajući da baci taj Bagster, ružni motor samo tako. A sad ide na doboš.. Jel ostalo nešto na tom Stromu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5373 Napisano Januar 24, 2023 Drug član, 1588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jedan strom je morao biti downgrade-ovan !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, idanijel je napisao: Ako cena transalpa bude ko u Italiji biće zanimljiv .a strom 800 nerealno skup Sent from my RMX2202 using Tapatalk A kolka je cena novog Transalpa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Igi91 je napisao: Ja sam licno ocekivao da je V Strom 800 upgrade postojeceg 650 ali ispade totalno drugi motor. Prva stvar, to vise nije V agregat a drugo prednji tocak , konstrukcija, viljuske idu vise offroad. Ista je situacija i sa Varaderom. Kako vreme ide postojeca klasa od 600+ touring motora polako nestaje kao i 600R. Meni licno sa 95% asvalta, ovaj novi pravac ne igra ulogu. VStrom 650 je end of sales ove godine, tako da je to jedan od razloga bio za zurbu. Sad svako od nas ima svoje potreba pa mu 800 zavrsava posao Sve je poskupelo pa i nas ljubimac. I ja sam mislio da moje Stromce zamenim necim jacim i nadao se u ovaj 800 ali def ne.Za sada ostaje 650.Kada budem menjao i ako ostanem na Suzukiju bice to 1050 i to ovaj sadasnji sa 19 cola prednjom felnom bas zbog tih 95 posto asfalta kao sto si i ti naveo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2704 Napisano Januar 25, 2023 Vozac A kategorije :D, 954 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, dl minak je napisao: Sve je poskupelo pa i nas ljubimac. I ja sam mislio da moje Stromce zamenim necim jacim i nadao se u ovaj 800 ali def ne.Za sada ostaje 650.Kada budem menjao i ako ostanem na Suzukiju bice to 1050 i to ovaj sadasnji sa 19 cola prednjom felnom bas zbog tih 95 posto asfalta kao sto si i ti naveo. Дијелим мишљење са тобом. Нека ме срећа погледа па да ми мој тинејџер још потраје, па ћемо после кад се скупе новци видјети шта и како даље. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igi91 19 Napisano Januar 25, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa Black Widow auspuhom? Na YT ima dosta VStromova sa istim. Daleko je jeftiniji od nekih poznatijih (Arrow, Akrapovic, Yoshimura…) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1223 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Igi91 said: VStrom 650 je end of sales ove godine Znaci kupovati jos jednog dok ga ima i konzervirati ga potapanjem u ulje (samo cista sintetika), pa da bude za buducnost. Ili prelaziti na 1050ku zbog V2 agregata (naravno ako izuzmemo cenu iz jednacine). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...