saxi 579 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan TC Motoshop i g.Bojan Oblak uvek na raspolaganju. Probajte na Facebook ima grupa "Kombi prevoz Srbija-Hrvatska-Slovenija" i da vam oni preuzmu stvari u radnji. Plati se preko PayPal-a. Ja sam neke stvari uspevao preko BlaBlacar ekipe da dovezem. Ako zelite licno ici po stvari onda vam preporucujem da kontaktirate Drazena (Givi MXMoto-Karlovac), kod Drazena platite gotovinom, napravi tax free racun, ako vas ne mrzi skocite do BiH popijete "kahvu" ( bitno je da se lupi pecat da ste izasli iz HR) i vratite do Drazena i on Vam vrati tax free cash.Svaka ti je zlatna, al što prekrsti Dubravka u Dražena Inače mXmoto iz Karlovca nabavlja i vuče opremu Givi od Talijana, a TC preko njega uzima, tako da kod njega može i bolja cena da se dobije. Ja imam jako ružno iskustvo sa TCMotoshopom od pre 12 godina, sve smo dogovorili i utanacili preko emaila, da potvrdimo čuli se još jedared I telefonom, i ubrzo se po dogovoru nas trojica zaputimo gore i krenu neprijatnosti, nema ovoga, onoga, popusta obećanog... baš je bilo za popizditi, u šoku sam bio da se tako nešto može desiti poslovnim i vrednim Slovencima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Februar 23, 2022 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Može, može se desit, ma kakvi naši Slovenci, nije više to što bilo, sve ti je to korupcija, sve ide u lepo piz... mater... Ja u TC-ju ne kupujem ni boce coca cole. Ima na domah malo ispret tc-ja jedna fina i dobra moto trgovina dr moto. Ne bi da radim reklamo, nego sve što sam tamo uzeo, sve u šali, dobar popust, rade tamo Anja i čovek koji se razume u stvari. Veoma prijazno i stvarno znaš, da si tamo vredan čovek. A imajo svega od odela do kufera nema da nema. A što nema naruči. Možda samo toliko, da pogledate web stranico a može u 3d sa kamero po dučanu. Dr Moto – Motoristična trgovina DR-MOTO.TECH 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2560 Napisano Februar 23, 2022 (promenjeno) Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, pigmejac je napisao: Hajde i ja da se predstavim Zovem se Ivica dolazim iz Pirota imam 47 god. od prošlog leta sam ponosni vlasnik V-stroma DL650 2005 god. i malo se radilo na sredjivanju motora. Nadam se lepom druženju. Dobro nam došao Uh što volim kad se porodica Stromera širi Promenio Februar 23, 2022 član draki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Februar 23, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, saxi je napisao: Svaka ti je zlatna, al što prekrsti Dubravka u Dražena Inače mXmoto iz Karlovca nabavlja i vuče opremu Givi od Talijana, a TC preko njega uzima, tako da kod njega može i bolja cena da se dobije. Ja imam jako ružno iskustvo sa TCMotoshopom od pre 12 godina, sve smo dogovorili i utanacili preko emaila, da potvrdimo čuli se još jedared I telefonom, i ubrzo se po dogovoru nas trojica zaputimo gore i krenu neprijatnosti, nema ovoga, onoga, popusta obećanog... baš je bilo za popizditi, u šoku sam bio da se tako nešto može desiti poslovnim i vrednim Slovencima. Izvinjavam se sto sam prekrstio Dubravka. Moje iskustvo s TC Motoshop vrlo dobro, dobar popust ( 25%),kupovao sam set kofera s pripadajucim nosacima, cak su mi izasli u susret i napravili tax free racun na osnovu kopije pasosa koji sam poslao mejlom, posiljku sam poslao rodjaku u HR i stiglo za Srbiju za par dana. Dubravko je isto ok, preporucujem da se uporede cene mXmoto i TC Motoshop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Februar 23, 2022 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, pigmejac je napisao: Hajde i ja da se predstavim Zovem se Ivica dolazim iz Pirota imam 47 god. od prošlog leta sam ponosni vlasnik V-stroma DL650 2005 god. i malo se radilo na sredjivanju motora. Nadam se lepom druženju. Dobro dosao, pozdravi Milosa iz Pirota takodje ( Zuti Strom 650XT 2020g) kad se vidite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Može, može se desit, ma kakvi naši Slovenci, nije više to što bilo, sve ti je to korupcija, sve ide u lepo piz... mater... Ja u TC-ju ne kupujem ni boce coca cole. Ima na domah malo ispret tc-ja jedna fina i dobra moto trgovina dr moto. Ne bi da radim reklamo, nego sve što sam tamo uzeo, sve u šali, dobar popust, rade tamo Anja i čovek koji se razume u stvari. Veoma prijazno i stvarno znaš, da si tamo vredan čovek. A imajo svega od odela do kufera nema da nema. A što nema naruči. Možda samo toliko, da pogledate web stranico a može u 3d sa kamero po dučanu. Dr Moto – Motoristična trgovina DR-MOTO.TECH Potpisujem sve, i dajem preporuke za Dr Moto, preko Matjaža sam uzimao moto opremu dok je u BS Centru nekad radio, jedino je nama odavde problem jer još nije u sistemu povraćaja poreza pa nema i tog popusta koji nam prija, al verujem da će i to uspeti da srede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Februar 24, 2022 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Test Dunlopa uspesan. I hvala @nafetS sto mi je dopustio da ugrejem sake na grejacima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 24, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan "zajedno u dobru i u zlu" Sent from my M2002J9G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem sve, i dajem preporuke za Dr Moto, preko Matjaža sam uzimao moto opremu dok je u BS Centru nekad radio, jedino je nama odavde problem jer još nije u sistemu povraćaja poreza pa nema i tog popusta koji nam prija, al verujem da će i to uspeti da srede Dobije se popust u prodavnici,mi smo dobili 15% na rukavice i kišno odelo.Zastupaju neku marku, slagaću koja i kako rade, čini mi se da ta firma šije opremu za neki brend i da je izbacila sopstveni.Pokazivao nam je letos Matijaž neki komplet, cena koliko se sećam bila je 659e - 15%,pantalone i jakna.Odelo je komplet sa zimskom i kišnom postavom, mislim da se i u sibir može Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 579 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 1711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobije se popust u prodavnici,mi smo dobili 15% na rukavice i kišno odelo.Zastupaju neku marku, slagaću koja i kako rade, čini mi se da ta firma šije opremu za neki brend i da je izbacila sopstveni.Pokazivao nam je letos Matijaž neki komplet, cena koliko se sećam bila je 659e - 15%,pantalone i jakna.Odelo je komplet sa zimskom i kišnom postavom, mislim da se i u sibir može Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaZastupnici su raznih firmi iz moto sveta, a pretpostavljam da na Klim misliš, izgledaju predobro odela i kvalitetno ali im je cena jaka baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 25, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ta marka.U garaži su mi rukavice, baš ću da pogledam sledeće nedelje.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan To vam je Rebelhorn marka, poljska firma. Niso dugo na tržištu ali rade veoma kvalitetne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, to je ta marka.Nije radila onaj dan radnja kad smo sedeli u kafiću pored, ti, Tomo (fjr) i ja.Drugi put kad smo bili, u septembru, tad smo bili Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, jeste sječam se doneo si mi od Nenada forc brejk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Prošla subota...Tour du ManasieSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Igore, nadam se da ste nešto i jeli? Nemoj da nas držiš u neizvesnos' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Svašta Stef!?!Petrovac na Mlavi, Zlatna Košuta restoran Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 26, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo. Zaokružen putopis, gasi internet, motaj kablove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Jebo sve po spisku, ja na strogoj dieti, a vi meni ove slike od klope. Kao, da me u živu ranu. Ipak, šta vam je ono smotano u jajima, jeli ispod jaja koje parče mesa ili je to samo opečeno jaje. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nordkappe, uvek smo tu da kvalitetno zezamo krizu Znaš kako, ako se kvalitetno vozi, dosta se troši, mora se nadoknaditi. A troooooši veliki stroooom, trooooši oko po kile mesa na 100km, salate onako troškari po malo A za deliciju, Igor će otkriti misteriju, ako misliš na ono rozikasto, to mi liči na dimljeni sv. vrat pa malo na roštilj da mu ga da po boji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Stef kao da je omirisao doručak....Tačno pogodio ...Sad sam gladanSent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, nafetS je napisao: Nordkappe, uvek smo tu da kvalitetno zezamo krizu Znaš kako, ako se kvalitetno vozi, dosta se troši, mora se nadoknaditi. A troooooši veliki stroooom, trooooši oko po kile mesa na 100km, salate onako troškari po malo A za deliciju, Igor će otkriti misteriju, ako misliš na ono rozikasto, to mi liči na dimljeni sv. vrat pa malo na roštilj da mu ga da po boji. Znam ti ja to sve, da troši, celi život trošimo, ali da me ovako kad sam na dieti jebavaju, e to več prošlo preko svih granica . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti i trpi,Dobro da je dijeta preko zime, kad dođe sezona vožnje taman ćeš biti spreman za nove degustacije.Da se provozaš malo do Srbije, pronaći ćemo nešto sa manje holesterola .Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @TAZZsačekaj sa doručkom malo, Nordkapp spominje da je prešao neke sve granice, verovatno je kod Mitrovice. Kod Rume ga presrećem, stižemo u Bg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Idemo do Mladenovca i MB-a.Jagnje čeka!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...