baneBP 1263 Napisano Novembar 26, 2021 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Posto smo vec utvrdili da je Motoland go ku*ac interesuje me gde bi jos u Srbiji mogao naci Givi Airflow vizir kao i Givi rollbar za mog Stroma 650 (M0) a da ne cekam 17 meseci na isporuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Bratislav 1973 je napisao: KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Ako nekom treba ima kod mene kuci, trenutno sam van drzave Prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, baneBP je napisao: Pozdrav kolege Posto smo vec utvrdili da je Motoland go ku*ac interesuje me gde bi jos u Srbiji mogao naci Givi Airflow vizir kao i Givi rollbar za mog Stroma 650 (M0) a da ne cekam 17 meseci na isporuku. Jesi pitao Xmoto u Subotici ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, baneBP je napisao: Pozdrav kolege Posto smo vec utvrdili da je Motoland go ku*ac interesuje me gde bi jos u Srbiji mogao naci Givi Airflow vizir kao i Givi rollbar za mog Stroma 650 (M0) a da ne cekam 17 meseci na isporuku. Probaj SW Motech u Burnout-u ili HEED iz Poljske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Novembar 26, 2021 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Bratislav 1973 said: Jesi pitao Xmoto u Subotici ? Jesam i nema ali zato imaju bocne alu kofere po dobroj VIP ceni ali to tek na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, baneBP je napisao: Jesam i nema ali zato imaju bocne alu kofere po dobroj VIP ceni ali to tek na prolece. Jesi gledao jel ima u okruzenju, Hrvatska, Rumunija,Bugarska,Madjarska. http://www.mxmoto.hr/givi-2/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Decembar 6, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2021. at 17:41, nafetS je napisao: Ove sam naručio, isto 120mm dužina, jeftiniji su, sad koja je razlika, videćemo... Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Svi su rekli da sa koso nema greške, tako da... nema greške , bitno da se greju ćevapčići Jesu stigli grejaci, kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 6, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pisah negde, da li ovde ili kod Rajka u temi... Greju kao ludi u kombinaciji sa štitnicima ručki (veliki oni suzuki plastični), na 7 stepeni napolju, na autoputu 4 nivo od 5 i fino. Posle sam na magistrali smanjio na 3/5, a u gradu 2/5. Brzo se zagreju. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Decembar 6, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sad temu, hvala ustedeo si mi 100-ak e kolika je razlika izmedju tvojih i onih rucica koje sam gledao Od nove godine narucujem i ja sigurno Promenio Decembar 6, 2021 član Mile123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pišem "@Mile123- časti kafu i kiselu kad se vidimo negde na drumu" p.s. ja ih platio 33.61, bile na popustu, sad vidim da su 50. Možda bude opet, oko božića i nove godine, prati. Promenio Decembar 6, 2021 član nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Decembar 6, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, kad vidis beli strom sa belom caberg kacigom ne pustaj dok ne castim Promenio Decembar 6, 2021 član Mile123 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Decembar 6, 2021 (promenjeno) U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2021. at 17:41, nafetS je napisao: Ove sam naručio, isto 120mm dužina, jeftiniji su, sad koja je razlika, videćemo... Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip | Louis motorcycle clothing and technology M.LOUIS.EU Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Svi su rekli da sa koso nema greške, tako da... nema greške , bitno da se greju ćevapčići Montirao sam ove letos na Stromu, 17+, i najviše sam oduševljen prekidačem koji se tako lepo uklopi. U odnosu na Oxford ovo izgleda kao fabrika. A drug čiji je motor kaže da lepo greju, probao ih je sada na jesen. Promenio Decembar 6, 2021 član DasaNis 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cao ekipa iz oblacnog Salvador de Bahia. Sta mislite o gumama Continental Trail Attack 3 na Stromu 1050? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 722 Napisano Decembar 8, 2021 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Meni su do sada najbolje odgovarale na GS-u. Pre njih vozio Pirreli Scorpion Trail a pre njih Continental Conti Road Attack 3. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Decembar 10, 2021 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.12.2021. at 18:52, Bratislav 1973 je napisao: Cao ekipa iz oblacnog Salvador de Bahia. Sta mislite o gumama Continental Trail Attack 3 na Stromu 1050? Koliko si ti to uspeo da pređeš ove sezone ako već razmišljaš o novim gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 10.12.2021. at 15:10, DasaNis je napisao: Koliko si ti to uspeo da pređeš ove sezone ako već razmišljaš o novim gumama? Od 12 Jula do 4 Oktobra sam presao 7.7k km. Posto radim na brodu nemogu da vozim svaki dan a sad kad se vratim u Januaru pa do Aprila da predjem jos 4k km tako da gume budu "stand by". Gume se trose brze ili sporije od vise uslova tako da predjena km nije merilo kod svakog vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 180 Napisano Decembar 22, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Здраво друштво! Дошло је време да се упишем у стромаше. Постао сам поносни власник једног прелепог мотора, али да би био још лепши потребно га је украсити. Пошто је ово обична, а не ХТ верзија, хтео сам да вас питам да ли неко има оригиналну ралицу коју би продао? Радо бих је откупио. Занима ме и да ли неко случајно продаје и креш бар. Модел је М1 2021 годиште. Умало да заборавим, стромић је добио и ногице које су узете код нашег другара Миланезија. Могу рећи да су одличног квалитета и да се лако монтирају. Овим путем му се захваљујем на сјајној сарадњи и помоћи! Поздрав за целу екипу! Promenio Decembar 22, 2021 član Наш 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Decembar 22, 2021 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2634 Napisano Decembar 22, 2021 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom druže i da izvrtimo što više zajedničkih kilometara 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Decembar 23, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i puno km presao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Decembar 23, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @Наш što se tiče ralice i kreša, ako ti je givi zanimljiv, do kraja godine 20% popusta u motolandu. Inače, izgleda su nam motorići od iste majke(isto godište i boja). Puno lepih kilometara, drugar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 28 Napisano Decembar 23, 2021 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja, neka je sa srećom! Koja mu je trenutno cena, jel bilo još nekih poskupljenja? Poslednja cena za koju znam je 7600eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 180 Napisano Decembar 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nafetS je napisao: @Наш što se tiče ralice i kreša, ako ti je givi zanimljiv, do kraja godine 20% popusta u motolandu. Inače, izgleda su nam motorići od iste majke(isto godište i boja). Puno lepih kilometara, drugar Хвала на информацији, свакако ћу погледати. Хвала и на лепим жељама, желим ти да такође уживаш у свом прелепом мотору. Promenio Decembar 23, 2021 član Наш 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 180 Napisano Decembar 23, 2021 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала вам свима на добродошлици. Мотор је уплаћен мало раније па сам га добио по тој старијој цени. Мислим да су сад отишли горе са ценом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 180 Napisano Decembar 24, 2021 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Рол барова нема у Ленду, стижу им половином марта. Не примају поруџбине. Информација из продавнице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...