lemy 1044 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1076 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim u k8, 10w40. Sipam sta pise u uputstvu, ne pametujem. Mada su razlike male, ovo je generalno toplije podneblje pa slobodno moze gusce, nece nista da mu fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što 10w40 kad sipaš troši ulje,A 10w50 kad sipaš onda ne troši.. Nego niko neće da prizna Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim, 10-50 imam, to mi rekli na 60.000 da je preporuka... I primetio sam oko 150ml na 1800km...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao full sintetiku 15w50. Grama ne trosiПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 8, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Grama da ne troši ne može nijedan motor. Ne preterujte. Jedino ako vam usled lošeg sagorevanja gorivo silazi niz cilindre i povećava nivo ulja pa kompenzuje potrošnju koja je normalna. U ovom slučaju može da se desi i da raste nivo ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 8, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan E možda je 15w50... Ne znam, neki bardahl... Mada sam skidao alternator, i reparirao... Pa možda od toga malko curnulo...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.8.2020. at 13:56, lemy je napisao: Da okacim i moje magare dovezao nas dvoje sa 3 kofera i tank torbom do juga Albanije, oko 1.000 km iz 2 dana. Strom se dobro pokazao. Ja nisam uvozan tako da je guza utrnula, ali nisam imao bilo kakav bol u ledjima kao kad sam vozio Transalpa. Očigledno da je ergonomija dobro pogodjena. Putna brzina uglavnom između 110-130 km/h. Potrosnja oko 5.5l/100km I sam pre neki dan bio do Sarande i Ksamila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2560 Napisano Septembar 9, 2020 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj izbor ulja vec dvije godine. Nemam zamjerke apsolutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Presvuceno sediste kod Srdjana Послато са SM-N950F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Presvuceno sediste kod Srdjana Послато са SM-N950F помоћу ТапатокаKoja je cena za sediste i koje si kofere stavio i ako znas cenu kofera i nosacaSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Covek je apsolutni genije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za sediste i koje si kofere stavio i ako znas cenu kofera i nosacaSent from my SM-N950F using TapatalkZa cene najbolje direktno da pozoves ljude jer ima vise opcija sedista i od toga zavisi i cena Za sediste slobodno nazovi Srdjana ,a za nosace i kofere Motoland ,bocni su GIVI 39l a zadnji je KAPPA 48l (GIVI nema tu litrazu ima 42 koji mi je mali i 58 koji je opet ogorman)Послато са SM-N950F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Za cene najbolje direktno da pozoves ljude jer ima vise opcija sedista i od toga zavisi i cena Za sediste slobodno nazovi Srdjana ,a za nosace i kofere Motoland ,bocni su GIVI 39l a zadnji je KAPPA 48l (GIVI nema tu litrazu ima 42 koji mi je mali i 58 koji je opet ogorman)Послато са SM-N950F помоћу ТапатокаHvalaSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2560 Napisano Septembar 10, 2020 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Nesasavage je napisao: Covek je apsolutni genije Meni je @moto.sedista_srdjan dva puta bio genije I opet ce, dace Bog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Бајкери, Лепо изгледају ова седишта, врхунски! Е сад, ја возим строма из 2017.г.... Његово фабричко седиште је добро, рекао бих, екстра добро: мсм на удобност, не клиза се, када се мотор пере, суши се готово моментално... Дајте мало поређења, зашто бих, нпр., заменио фабричко за ово много-хваљено "Срђан-седишта"? Хвала унапред! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2560 Napisano Septembar 10, 2020 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, MickeyLucky je napisao: Бајкери, Лепо изгледају ова седишта, врхунски! Е сад, ја возим строма из 2017.г.... Његово фабричко седиште је добро, рекао бих, екстра добро: мсм на удобност, не клиза се, када се мотор пере, суши се готово моментално... Дајте мало поређења, зашто бих, нпр., заменио фабричко за ово много-хваљено "Срђан-седишта"? Хвала унапред! Evo ja cu ti odmah reci Ja sam prvo htio esteticki da ga sredim jer mi je fabricko prslo na jednom savu. E onda tu dolazi novina koju do tada nisam znao. Srdjan mi je ubacio memori pjenu, oblikovao sjediste po mom polazaju sjedenja i na sve to stavio materijal koji ne propusta vodu (za razliku fabrickog (koje sam ja imao) na malom stromu iz 2004. godine). Meni je udobnije sada ovo sjediste, a i ljepse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Значи, уради га човек по анатомији корисника, ојача га + материјал не пропушта воду... ЕКСТРА! Хвала брате! П. С. Цена? Права ситница :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2560 Napisano Septembar 10, 2020 Vozac A kategorije :D, 936 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, MickeyLucky je napisao: Значи, уради га човек по анатомији корисника, ојача га + материјал не пропушта воду... ЕКСТРА! Хвала брате! П. С. Цена? Права ситница :))) 0616589020 ovo ti je broj Nazovi ga, slobodno reci da sam ti ja dao broj (mada vidi on da ja pisem ovo sad )i pitaj sve sta te zanima. Ja sam odusevljen njime i kao umjetnikom i kao covjekom. Sve fino objasni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MickeyLucky 14 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 A Prijavi odgovor kao problematičan Хвала чика Драки 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Septembar 12, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 9/10/2020 at 7:50 AM, MickeyLucky said: Бајкери, Лепо изгледају ова седишта, врхунски! Е сад, ја возим строма из 2017.г.... Његово фабричко седиште је добро, рекао бих, екстра добро: мсм на удобност, не клиза се, када се мотор пере, суши се готово моментално... Дајте мало поређења, зашто бих, нпр., заменио фабричко за ово много-хваљено "Срђан-седишта"? Хвала унапред! Ja sam prezadovoljan sa udobnoscu Srdjanovim sedistem, tek na dugim turama osetis sta znaci memori pena i gelovi koje majstor srdjan dodaje....zvuci smesno, ali mene tur vise ne boli. Druga meni bitna stavka je ta sto je u vecini slucajeva na putovanjima moj saputnik moja cerka, koja je sitna i lagana. Sta god da obuce od moto pantalona, ona se klizala pozadi, a sad kao da se zalepi za sediste, potpuno olaksanje za nju. I kao treca stavka na sedistu u odnosu na fabricko je ono uzvisenje na kome je vez, e taj deo ima meni najbitniju ulogu za bol u predelu trticne koske, jer ja sam tu mucio muku. Prosle godine sam pravio turu od 4.500km, sa jako malo pauzi, pa i dan danas imam problema kad duze sedim na tvrdoj podlozi, a sa tim uzvisenjem na sedistu, napravio sam djir od 600km bez i jedne pauze i nikakvih problema nisam imao. Zato odgovorno tvrdim da je covek genije. I hvala mu jos jednom u ime svih nas kojima je spasio guzice 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Nema sad druge, svi ste me uvjerili u promjenu zica kot Srđana. Več sam puno razgovarao sa Nenadom, kojem ovdje još jednom velika hvala za sve rečenice. Pa eto sad kolebam i ne mogu odobrati mušter zica, jer su mi svi po svoje fantastični ali moram odabrati pa molim ovdje , ako ima koji da mi pruži savjet šta bi se najboplje uklopilo uz stromiča. Znam , da je na kraju moja odluka, ali ipak više pametnih glava, bolje je. Pa eto dole moj stromič, i sjedala između koje bih birao. Meni se najviše sviđa onaj žutim crtama ali neznam kako bi izgledalo u živo na stromu. Možda može Srđan pružiti koji savjet. I hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za opciju 3. Dakle bela vatijanta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide varijanti broj 2,samo umesto zute da ide srebrna boja. I sad kad neko bude glasao za opciju 1,ti si opet u problemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Nesasavage je napisao: Moj glas ide varijanti broj 2,samo umesto zute da ide srebrna boja. I sad kad neko bude glasao za opciju 1,ti si opet u problemu Slazem se i ja ako moze srebrna na ovaj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nordkapp 185 Napisano Septembar 15, 2020 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Slovenija-Zlatibor-Ljubiš Motocikl: Strom 650 xt adventure 2018 godina Prijavi odgovor kao problematičan Znaći 2:1 za broj 2, nisam ni pomislio, da bih stavio umjesto žute srebrno, hvala na oporavki i primedbi, možda još sačekam Srđana pa eto naručim. Materiale i izgrada biče slična Nenado tvome radu, a samo još ovo mušter pa ide odmah u rad kod Srđana. Ali dobio sam neko noro ideju, da bi sa obe dve strane zica Srđan uradio neki utor , da se stavi koju hladno Jelen pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...