nik_sa015 1813 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 11/3/2018 at 9:04 PM, saxi said: Pa koja su to kola bolja od Moskviča Cena i performanse su odavno malog stavila u Best Buy opciju, a čini mi se da je i veliki na dobrom putu Koji si volan stavio i jer može još neka fotka držaca za GPS, telefon, sviđa mi se mesto i ideja Upravo sam napisao post na temu volana... pogledaj. A nosač sam ja radio, od aluminijuma, nosi navigaciju, GPS Spot, i na njega sam nakačio i kontrolu za grejače ručki. Nosač je relativno prost, ali nemam vremena da trenutno pravim više komada. Pogledaj na Kappa moto sajtu, oni imaju lep cevasti nosač koji nije skup. Na isto mesto dolazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano Novembar 5, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima ovoga na stanju da se uzme?MotoLand nema vise na stanju Tek sledece sezone im stizu novi... Unapred Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krupni 5 Napisano Novembar 5, 2018 U prolazu, 38 postova Lokacija: Čačak/Beograd Motocikl: Strom 1000 L5 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, apic13.goran said: Zna li neko gde ima ovoga na stanju da se uzme?MotoLand nema vise na stanju Tek sledece sezone im stizu novi... Unapred Hvala Bas danas sam gledao kod brace kineza, dva kom. 8 dolara, samo ne pise givi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apic13.goran 1 Napisano Novembar 5, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam to sam nasao ali sam imao ovakve i sad bi zeleo ponovo da ih stavim na novi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu sluzi ovo osim reklame? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, M a R k o je napisao: Cemu sluzi ovo osim reklame? Štiti štitnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 382 Napisano Novembar 6, 2018 Drug član, 1457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, djolji said: Štiti štitnik A sta stiti stitnik stitnika? Samo da ga ovo ne sacuva kad zalivadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15794 Napisano Novembar 6, 2018 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, M a R k o je napisao: Cemu sluzi ovo osim reklame? Pao mi je motor sa cope, na desnu stranu. Ni dan danas @Kuzma63 , @PaPaja i meni nije jasno kako se to desilo jer smo svo troje bili blizu motora....kao da ga je neko/nesto gurnulo, no nebitno. Sreca da sam imao crash bar, jedino ostecenje je bilo par ogrebotina na istom i nista vise. Zafarbao sam i odmah narucio ove sa Alia raznih dimenzija ima Bolje da zamenim parce plastike nego da skidam crash, peskarenje, plastifikacija i td. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Novembar 6, 2018 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cuvari cuvara plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21641 Napisano Novembar 6, 2018 Integrisan, 9437 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi nekako zastititi cuvare cuvara plastika... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 6, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni to izgleda malo ružno. Razumem da štiti štitnike, ali deluje kao tek onako nešto okačeno.Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Svašta... Sad stvarno da neko (čitaj Seba) napravi minijaturni crash bar od žice za plastični štitnik crash bara, tačno bi se usr'o od para! edit: Sebo, meni 20% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Novembar 7, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stitnik farbe/plastifikacije ne crash bara. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Novembar 7, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan I meni čista glupost štitnik crash bara...pa majku mu zato je tu crash bar pa nek se on guli ako padne... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pošto fabrička sirena i nije neka sreća, rešio sam da je zamenim. Danas stigla zamenska, sa ebay-a, snail horn 130 db. Probao sam je na accu i definitivno je jača od fabričke, plus će da ide ispod farova na malo otvorenije mesto, da dodje do izražaja kad zatrubim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Daj link sa ebay, ako valja da se ne isprobava druga. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan https://www.ebay.com/itm/Universal-Waterproof-Loud-Snail-Air-Horn-Siren-130dB-For-Truck-Motorcycle-12V/401330253751?hash=item5d7125afb7:g:ydEAAOSw8HBZHoiC:rk:1:pf:0&vxp=mtr Kuckaj samo snail horn, ima raznih.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Novembar 7, 2018 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pitans je napisao: I meni čista glupost štitnik crash bara...pa majku mu zato je tu crash bar pa nek se on guli ako padne... Crash bar treba da se guli i radi posao u slucaju padova ali u voznji, uostalom zato je izmisljen + pravi crash bar nije zavaren za mesto gde se srafi nego upresovan da nebi izazvao lomljenje nosaca gde je pricvrscen i baca se posle jednog pada. Ove plastike imaju dve svrhe. 1. Padovi u mestu i pri jako malim brzinama da sacuvaju boju jer je lakse zameniti plastiku nego farbati ili plastificirati ceo deo, ukoliko crash bar nije deformisan da je za zamenu. 2. Sluze za ublazavanje vibracija, narocito crash bar dugackih cevi kao sto je slucaj kod V-Stroma. E sad dali je nekom lepo ili nije je vec stvar ukusa, neki se zgrazavaju i samog crash bara bez plastika, a da je funkcionalno jeste, itekako. 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratih sa Ostrvice, lepa voznja, oko 70-80 motora (a mozda I koji vise) pa posle toga do Kosmaja, lep put, nov asfalt skoro celim putem od Rudnika do Kosmaja. Ja nisam neki preterano iskusan pa sam malo usporavao grupu ali lepa voznja sve u svemu. A na fotografiji mozete videti motor I dva bmw-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde nadje tu da parkiraš, pored 2 bmw-a, neiskusno skroz...jel strom kašljucao malo ili je kresnuo iz prve :))) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Strom od 14 godina kao da je juce izasao iz fabrike, krese na pola kljuca :-) A sto se tice parkiranja, reko malo prosek da im popravim :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Haha, dobro je da nije pokupio neki virus :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,ako je malo kašljao.... Strom je strom :)))) Lepo brate.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, Milanezi said: Haha, dobro je da nije pokupio neki virus :)) Ziv I zdrav :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris C 9 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Goran Suzuki V Strom 650 said: Nema veze,ako je malo kašljao.... Strom je strom :)))) Lepo brate.... Ne bi mu zamerio I da jeste :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...