draki 2985 Napisano Jul 14 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Управо сам добио обавјештење да је предато у, јбг најгору курирску службу, Акса. Дотови гума су 2225 и 4324, мислим да је то сасвим ок. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihpredrag 6 Napisano Jul 14 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Stromaši,Da li je neko naknadno stavljao štitnike za ruke na stroma (moj nije XT pa nema fabričke). Video sam na AliExp, deluju ok, koštaju 50ak eur, da li je neko imao iskustva sa tim štitnicima?Послато са SM-A145R помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14747 Napisano Jul 14 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi za šta ti trebaju. Ako stvarno hoćeš da kršiš motor onda uzmi one sa šipkom koje se kače u dve tačke. Ako je estetika i zaštita od vetra onda može jedna tačka. Imam SW Motech Kobra na prodaju ako te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 35 Napisano Jul 14 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mihpredrag je napisao: Stromaši, Da li je neko naknadno stavljao štitnike za ruke na stroma (moj nije XT pa nema fabričke). Video sam na AliExp, deluju ok, koštaju 50ak eur, da li je neko imao iskustva sa tim štitnicima? Послато са SM-A145R помоћу Тапатока Ja stavio sa Temu, nešto oko 3000rsd, meni deluju okej, kao fabrički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DMartinovic 81 Napisano Jul 14 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stromaši,Da li je neko naknadno stavljao štitnike za ruke na stroma (moj nije XT pa nema fabričke). Video sam na AliExp, deluju ok, koštaju 50ak eur, da li je neko imao iskustva sa tim štitnicima?Послато са SM-A145R помоћу ТапатокаImao ja one fabricke, pa kad je jedan pukao, stavio te sa AliExpressa, ja razliku ne vidim, meni su isti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2026 Napisano Jul 15 Drug član, 971 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo sam fabricki set guma i namontirao Mitas E07+ Dakar, zbog puta u Gruziju. Drze neuporedivo bolje po makadamu i losem putu, testirao sam ih do 180 na sat, ne tresu, jedino sto su bucnije dosta. Po kisi ih jos nisam vozio, nadam se da necu ovih dana, ali drugar rece da su i tu ok. Presli do sada 1500 km, bez tragova habanja, videcemo koliko ce trajati. Sve u svemu moja preporuka za gumu, verovatno bih je montirao ponovo. Pogotovu kad se uzme u obzir i cena, ceo set placen 200ak evra. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1297 Napisano Jul 15 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, mihpredrag said: Stromaši, Da li je neko naknadno stavljao štitnike za ruke na stroma (moj nije XT pa nema fabričke). Video sam na AliExp, deluju ok, koštaju 50ak eur, da li je neko imao iskustva sa tim štitnicima? Послато са SM-A145R помоћу Тапатока Kod kineskih (temu/ali express) je zavrsna obrada plastike losija nego kod fabrickih. Ali nije toliko losija s obzirom da kineski kostaju do 50% cene originala. Sve u svemu, rade dobro posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano Jul 15 Skuteras, 3786 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima dobar polovan Stromic drugar prodaje. Nudim ga ovde zato sto znam kakav je motor. 2018, 24000km, drugi vlasnik (prvi isto drugar). 3 kofera, stitnici rucki, kres bar, maglenke. Nove gume, ulje zamenjeno, kocnice dobre, lanac dobar…. Nikakva ulaganja neko vreme 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Jul 16 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Значи не могу да вјерујем колики су дебили и ретарди ови из Акс курирске службе. Идиоту од курира било мрско да донесе гуме и ладно написао разлог погрешан број телефона. Нема већих дебила од њих. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 55 Napisano Jul 16 (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I tako, juče popustila zadnja na mestu gde je već čepovana. A i odradila 5 godina i 22000 km. Neko mišljenje o Pirelli Angel GT? https://www.motogume.rs/product/R-443377?serpMoto=true Promenio Jul 16 član Simke023 Tipe mistake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1591 Napisano Jul 16 Drug član, 2042 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Savršenstvo od gume! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane_ns 422 Napisano Jul 16 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, treba mi mala usluga od nekog u Novom Sadu ko ima malog stroma 3. generacije (2017+) i givi nosač kofera PL3112. Uzeo sam bisage Givi Canyon GRT720 i izradjivao nosač jer se ispostavilo da te bisage nisu podržane za stromče. Nisam zadovoljan kako je ispalo, pa pre nego što krenem u izradu novog nosača, hteo bih da proverim da li stvarno ne pašu i da li se ikako može adaptirati fabrički nosač. Ako ima neko da se nadjemo na kafu/pivo, bio bih jako zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 448 Napisano Sreda u 20:08 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 7. 2025. at 19:49, mihpredrag je napisao: Stromaši, Da li je neko naknadno stavljao štitnike za ruke na stroma (moj nije XT pa nema fabričke). Video sam na AliExp, deluju ok, koštaju 50ak eur, da li je neko imao iskustva sa tim štitnicima? Послато са SM-A145R помоћу Тапатока Slobodno naruči sa Aliaexpresa,neznam,kako mozes voziti bez štitnika za ruke, nek te pogodi kakav Bumbar u vožnji u šaku...zahebano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1893 Napisano Sreda u 20:10 Drug član, 1276 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bez stitnika moze da se vozi, al kako ljudi voze bez rukavica to mi nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 41 Napisano Sreda u 20:10 U prolazu, 43 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, draki je napisao: Значи не могу да вјерујем колики су дебили и ретарди ови из Акс курирске службе. Идиоту од курира било мрско да донесе гуме и ладно написао разлог погрешан број телефона. Нема већих дебила од њих. jesi preuzeo posiljku pa video da je broj telefona ipak ispravan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1957 Napisano Sreda u 20:37 Drug član, 2911 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bane_ns je napisao: Pozdrav ekipa, treba mi mala usluga od nekog u Novom Sadu ko ima malog stroma 3. generacije (2017+) i givi nosač kofera PL3112. Uzeo sam bisage Givi Canyon GRT720 i izradjivao nosač jer se ispostavilo da te bisage nisu podržane za stromče. Nisam zadovoljan kako je ispalo, pa pre nego što krenem u izradu novog nosača, hteo bih da proverim da li stvarno ne pašu i da li se ikako može adaptirati fabrički nosač. Ako ima neko da se nadjemo na kafu/pivo, bio bih jako zahvalan Ako ti znače nosači na 2016 možeš videti kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane_ns 422 Napisano Sreda u 21:24 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, JevtaNS said: Ako ti znače nosači na 2016 možeš videti kod mene Hvala od srca @JevtaNS, al mora 3. generacija. Nije problem u sistemu kačenja (monokey) nego u rastojanju od auspuha. Neki izvori na netu kažu da dolazi do kontakta auspuha i bisage, al opet na amazonu video sliku stroma sa tim bisagama pa nzm kome da verujem Naravno, zamena auspuha je još jedna od opcija u opticaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1957 Napisano Sreda u 21:26 (promenjeno) Drug član, 2911 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je i auspuh malo ozbiljniji nije standard Promenio Sreda u 21:26 član JevtaNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Četvrtak u 07:22 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, KKristijan je napisao: jesi preuzeo posiljku pa video da je broj telefona ipak ispravan? Направили су живу перипетију. С обзиром да је код мене активиран аутоматски унос података нема теорије да сам ја погријешио. Али ајде, чекам их данас па ћемо да видимо. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 41 Napisano Četvrtak u 08:48 U prolazu, 43 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, draki je napisao: Направили су живу перипетију. С обзиром да је код мене активиран аутоматски унос података нема теорије да сам ја погријешио. Али ајде, чекам их данас па ћемо да видимо. pitam jer imam iskustva sa kurirskim poslom i napušavanjem od strane naručilaca, a u 100% slučajeva je bilo da je pošiljalac omanuo ili cifru telefona ili broj kuće pa se stranka žali da ja nisam bio na njegovo adresi, a ja bio na navedenoj adresi s paketa koju je pošiljalac naveo, a pogrešio. znaci ne mora biti da si ti pogresio nego pošiljalac omane jednu cifru i eto nesporazuma. najbolje da sacekas da vidis u svojim rukama podatke na paketu ili da ti posiljalac slika papirnu potvrdu slanja na kojoj su svi podaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Četvrtak u 09:09 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, KKristijan je napisao: pitam jer imam iskustva sa kurirskim poslom i napušavanjem od strane naručilaca, a u 100% slučajeva je bilo da je pošiljalac omanuo ili cifru telefona ili broj kuće pa se stranka žali da ja nisam bio na njegovo adresi, a ja bio na navedenoj adresi s paketa koju je pošiljalac naveo, a pogrešio. znaci ne mora biti da si ti pogresio nego pošiljalac omane jednu cifru i eto nesporazuma. najbolje da sacekas da vidis u svojim rukama podatke na paketu ili da ti posiljalac slika papirnu potvrdu slanja na kojoj su svi podaci. Имам и ја различитих искустава, али код АКС-а је увијек неко други крив, увијек је неко други погријешио никад они. Ниједан пакет у последњих годину дана, који је ишао преко њих, није достављен без перипетија. Нпр. Д експрес и Сити експрес имају најбољу услугу, и са њима никада није било проблема. Курир који је задужен за дио града гдје ја живим, из Д Експреса, треба да буде примјер свакоме. Никада није слагао, никада није писао да је покушао доставу а није успио, зна да у кући има мала беба и никада не звони на врата него позове и када крене да испоручи пакет и кад буде пред вратима. Просто нешто не могу да вјерујем да сам ја погријешио свој број, а кажем ти користим аутоматски унос. Тражио сам ја и од човјека који ми се јавио из фирме која заступа интернет страницу са које сам поручио да ми пошаље копију поруџбенице и добио сам само одговор да пише погрешан број, али не и документ који то потврђује што ме даље баца и сумњу да је можда и код њих настала грешка. Углавном, на вези сам са "Call centrom" АКС курирске службе и надам се да ће гуме данас стићи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KKristijan 41 Napisano Četvrtak u 09:55 U prolazu, 43 postova Lokacija: Subotica Motocikl: V-Strom 1000. Prethodni motori: XJ6 <- NC700s <- Nexus <- Tomos Bullet Prijavi odgovor kao problematičan ne kazem da ti si pogresio nego postoji sansa da je posiljalac omanuo broj telefona. kad primis paket pregledaj sve podatke dal je kako treba. pa ako je sve ok onda se istresi na Aks usput, ja nisam iz Aksa - da ne bude da branim njih iz koristi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1893 Napisano Četvrtak u 11:45 Drug član, 1276 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dosadno u ovoj temi, nista se nikom ne kvari, pa pljujemo po kuririma 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2985 Napisano Četvrtak u 11:56 Vozac A kategorije :D, 1021 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Што даље имплицира да је Стром добар мотор 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14747 Napisano Četvrtak u 14:06 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek bio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...