Pedja-1 88 Napisano Jun 12, 2022 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, dali neko ima kontakt nekog servisera u Trebinju? Prijatelj mi je ostao bez zadnjih paknova na 1000 K8. Ako bi mogao neko sutra ujutro ali malo ranije ( 08 - 09 h) da ih promenimo. Ne mora cak ni da su nove, moze i polovne, tek koliko da dodje do Skoplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Jun 12, 2022 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam lanac i lancanike. Odlucio se za opciju 15/48 (bilo 17-47). Vlasnik kaze porpuno druga prica, dobio je ono sto mu treba za terensku voznju. Ostali su stari lancanici, ako neko hoce da produzi prenos… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jun 12, 2022 (promenjeno) Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Pedja-1 je napisao: Momci, dali neko ima kontakt nekog servisera u Trebinju? Prijatelj mi je ostao bez zadnjih paknova na 1000 K8. Ako bi mogao neko sutra ujutro ali malo ranije ( 08 - 09 h) da ih promenimo. Ne mora cak ni da su nove, moze i polovne, tek koliko da dodje do Skoplja. Bio je jedan stromer iz Trebinja baš, pisao je ranije u temi, potraži malo. Možda bi najbolje bilo da se obrati moto klubu iz Trebinja, oni bi mu verovatno rešili problem. Edit: Našao sam ga, to je ovaj član @tuono Nadjoh i njegov broj na profilu, vidim da nije bio dugo na forumu, pozovi ga. 065 521 932 Promenio Jun 12, 2022 član Milanezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam molbu za vlasnike stroma 1000 prve generacije.Treba neko da izmeri Dog Bone u originalu,znači raspon od centra rupa i Fi rupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Malo krivinarenja danas : )) 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Како се нисмо срели? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Jun 16, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gde vam je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Jun 16, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Jupiter je napisao: Gde vam je ovo? SH20 Албанија 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drito 6 Napisano Jun 18, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd-Sremčica Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljudima dobre volje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jun 20, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod Atile ođrađen redovan servis na 18k. Cena 150 eura jer su menjane i svećice. Malo virnuo u salon. Malog Stroma i dalje nema, kaže cene sad u julu idu još gore za 20% Znači ja sad ladno prodam moj motor 2 godine star za veće novce nego što sam ga ja platio novog (7550 eura) Promenio Jun 21, 2022 član baneBP 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 21, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da cu jos dugo da vozim svog Stroma iz 2004. godine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 21, 2022 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, draki said: Vidim ja da cu jos dugo da vozim svog Stroma iz 2004. godine A ja ću isto toliko dugo da vozim + 5 godina mog Stroma iz 2009. godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Jun 21, 2022 (promenjeno) Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2022. at 14:39, JevtaNS je napisao: Imam molbu za vlasnike stroma 1000 prve generacije.Treba neko da izmeri Dog Bone u originalu,znači raspon od centra rupa i Fi rupe. Malo pre merio i slikao, 142-143 mm od centra šrafa. Fi je 10mm odokativnim merenjem, Strom 1000 2003 god. Promenio Jun 21, 2022 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2378 Napisano Jun 21, 2022 Andragog, 4956 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Jun 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam uzeo motor i ima viška prvo ću ovde ponuditi.Za par dana ide u redovno oglašavanje. Bagster navlaka za rezervoar sa tank torbom 150. Skid plate 130 Biće možda i navigacija ako nekog intetesuje. 0641433382 Promenio Jun 22, 2022 član JevtaNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Jun 22, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan @JevtaNS Koja navigacija je u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4393 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko normalan zeli da kupi Duletovu navigaciju ?! Aloooo , pa jel ne znate za Duletovu navigaciju ?!?! Ja sam to naucio na tezi nacin...ne bih preporucivao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 25, 2022 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju ili moze da mi preporuci gde da pogledam bocne kofere i nosace za V-Strom 650 2013? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Jun 26, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Поглед из Планинице. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Jul 3, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V Strom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V Strom, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 87000 km, Novi Sad. Cena 4.900 € - Motori -... Kolege,da li neko ima neki info za ovaj moped?Deluje super po pristojnoj(bar za današnje uslove) ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Jul 3, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Po nalepnici sa vizira covek je sa foruma. Inace izgleda bas dobro.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Jul 3, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga kupio.Čovek i više nego fer i korektan.Motor takođe.Srećan Pre 4 sati, PAPARACO je napisao: Suzuki V Strom WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V Strom, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 87000 km, Novi Sad. Cena 4.900 € - Motori -... Kolege,da li neko ima neki info za ovaj moped?Deluje super po pristojnoj(bar za današnje uslove) ceni 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jul 3, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, PAPARACO je napisao: Ja ga kupio.Čovek i više nego fer i korektan.Motor takođe.Srećan Čestitam i dobrodošao u bratiju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 5, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Buongiorno bella signora il motociclista pazzo è qui 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 6, 2022 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo danas i do Grosa 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...