shoyyka 10140 Napisano Decembar 5, 2019 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne stigne na naše tržište sa 32500... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Decembar 6, 2019 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen od prvog vlasnika, 11 godina mu je više stajao u garaži nego što ga je vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Decembar 6, 2019 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Surova istina... kad nemamo keša za nov... pa da mu ja pocepam najlon sa sedišta... kakav li im je miris? Znate ranije kad udjete u nov auto, a ono miriše... na novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Decembar 6, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Uvek pomislim da na sajmu malo to onjusim,ali nista,valjda stoje dugo otvoreni pa izvetrili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Decembar 7, 2019 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Miris sveže otpakovanog motora iz kutije je čista perverzija Imao sam tu čast da ih onjušim grupno pre par meseci kada je stigla isporuka od 5 Stromova 650 u EuroSumar. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Magla pala na sokake Još jedan dan ukraden od zime... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jer to most od lajkovca ka bogovađiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kako me je jednom tu uhvatilo nevreme, al sa kolima.Vidim da su asfaltirali put.Jesu li skroz do raskrsnice u bogovađi? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Uradjen je ceo put do Bogovadje, prošao sam ga pre par meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Decembar 8, 2019 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da se prezimi u drustvu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Decembar 8, 2019 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako do BMW-a Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Decembar 8, 2019 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Bmw je vakcinisan. Nece preneti nedostatke Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Decembar 12, 2019 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Momci, koje kocione plocice stavljate na vase motore? Ja bih trebao da menjam pa se razmisljam koje uzeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Decembar 13, 2019 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja napred original Suzuki, a nazad recimo EBC organic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Decembar 13, 2019 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sinter su za njega jer kad legnu bolje koče, a organic su mekane i brže se potroše. Poslato preko kurca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Decembar 13, 2019 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio na aliexpess za sve diskove ukupno 3 komada za 35$. Kupio neke kao organic, al imaju u sebi 4 vrste metala, aluminijum, bakar, neku leguru i još nešto..... Boje su onako kao zlatne i metal svetluca kao neke perlice.... Uradjeno je skroz fit i dobro. Koče možda 10% bolje od originalnih pločica, ali dal više jedu disk to ne znam jer sam sa njima prešao oko 10.000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 14, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao originalan auspuh(Strom 650 2015-to god.)i stavio Race-ada ili Dragon i kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Decembar 14, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Bez obzira sto nisam na stroma,moram napisati,jer sam stavio na afriku robertov auspuh,da covek pravi umetnicka dela i sto se tice estetike i sto se tice "muzike",s'tim da mislim da nema potrebe govoriti o tome koliko je covek korektan,sto se svega tice,retkost danas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Decembar 14, 2019 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio krajem leta na stromu starijem auspuh kod Roberta, mogu ti isto reci kao sto ti je rekao kolega. Umetnicko delo. Ako ti sta znaci mogu sliku da ti posaljem da vidis kako izgleda. Svako ko ga je cuo bio je odusevljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 14, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Znam za starijeg Stroma. Auspuh na novijem, mislim od 2013-te, je sasvim drugačiji. Ima katalizator i ide zajedno sa izduvni cevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Decembar 14, 2019 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja teram već 3 sezonu Robertov auspuh, tj sada moj i sve reči hvale...od kvaliteta izrade do zvuka!! Brutalan je, i ne mislim ga menjati šanse nema... Nema ni jednu tačkicu posle 3 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vazlan je napisao: Znam za starijeg Stroma. Auspuh na novijem, mislim od 2013-te, je sasvim drugačiji. Ima katalizator i ide zajedno sa izduvni cevima. Mislim da nije različit. Koliko znam isti je auspuh i za starije modele K7-L1 i za L2-L6. Fabrički ide u kompletu sa izduvnim granama. Neki proizvodjači ( Akrap, Leo Vince, Gpr ) možda i još neki, nude komplet grane sa slip on-om ali koštaju momački. Može da se nadje polovno nešto povoljnije. Jeftinija opcija je da kupiš samo slip on ali onda mora da se seče dole kod sonde i da se napasuje nova cev. Na taj način rade Race i Dragon. Dobra stvar je što ti ostave mogućnost vraćanja fabričkog, pogotovo sada zbog zajebancije na tehničkom pregledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Decembar 14, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam sa Roberto objasnio mi je da je auspuh za moj model drugačiji od starijih modela pošto se sonda malazi na mestu gde počinje katalizator a i kačenje za ram je drugačije. Rešava on to uspešno. Zanimaju me iskustva nekoga ko je takvu prepravku odradio i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Decembar 17, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je ovo na Madjarskom ali je razumljivo sta je poenta 200 ezer kilométerrel nyugdíjazza a V-Strom-ot, VIDEÓ - RBiker.com WWW.RBIKER.COM December 11-én tette közzé Pavel Pondělík, hogy 200 000 együtt... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...