PremieRacing 3099 Napisano Octobar 25, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 18.10.2018. at 19:24, hammer je napisao: Ja sam ipak morao da prelomim i da stavim mog Stroma u oglase. Za forumase ce biti stvarno extra popust. Ti taj motor prodajes evo vec 5 punih godina i uvek si debelo van realne cene... Na pocetku sezone 2016 si trazio 3500 i bio spreman na dalji dogovor, a na kraju sezone 2018 trazis 3300. Jos tada sam ti dobronamerno rekao da ces ga prodavati do septembra 2018. Prosao septembar, dosao oktobar... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Octobar 25, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Види, стварно... Чари форума. А колико овакав мотор заиста вреди? Мислим, ја као потенцијални купац сам га препознао у огласима, али ми се некако то чини пуно пара за ту годину... Е, а то "дођи, договорићемо се", искуство ме научило да је углавном у питању зајеб. За мене зајеб. Обично је возило полукрш, па онда мојих и његових 100 евра не вреде исто, а о изгубљеном времену да не причам... Не говорим о конкретном мотору и продавцу, него ето, никоме не бих препоручио обилазак Србије у потрази за било каквим возилом. Можда неки Порше од 50 'иљада. Можда. Ма ни у Швајцарску не бих на леп оглас отишао, то све Турци сада горе препродају. Само први власник и позната историја. Пошто мотор? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 170 Napisano Octobar 27, 2018 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 170 Napisano Octobar 27, 2018 Zdjelarm, 148 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se prijavim mada ga vec imam dve godineSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 27, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.10.2018. at 22:07, PremieRacing je napisao: Ti taj motor prodajes evo vec 5 punih godina i uvek si debelo van realne cene... Na pocetku sezone 2016 si trazio 3500 i bio spreman na dalji dogovor, a na kraju sezone 2018 trazis 3300. Jos tada sam ti dobronamerno rekao da ces ga prodavati do septembra 2018. Prosao septembar, dosao oktobar... Hahahaha, gresis sinak, motor je tad bio na oglasima 3,4 meseci ako je bilo i toliko, prodalo se to sto sam hteo da pazarim pa sam odmah i odustao od prodaje svog motora. E sad je doslo vreme za novitet. A koliko sam ja realan sa cenom to je vec diskutabilna stvar. ako pratis oglase videces da je najjeftiniji od svih osim jednog iz Nisa koji nema apsolutno nista od dodatne opreme niti je registrovan, dok je ovaj Stromic skroz skockan. A inace jedina mana koju si nasao mom motoru su 3 sitne ogrebotine od koriscenja i prednji zmigavci koji nisu fabricki. A ispred mene nisi imao nikakav komentar dali sam realan sa cenom, niti dali cu moci da ga prodam. Svi smo mi jaki skriveni iza tastature. A mozda doceka i 2019, meni ne smeta a kilometraza lagano raste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 27, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.10.2018. at 0:10, Jupiter je napisao: Види, стварно... Чари форума. А колико овакав мотор заиста вреди? Мислим, ја као потенцијални купац сам га препознао у огласима, али ми се некако то чини пуно пара за ту годину... Е, а то "дођи, договорићемо се", искуство ме научило да је углавном у питању зајеб. За мене зајеб. Обично је возило полукрш, па онда мојих и његових 100 евра не вреде исто, а о изгубљеном времену да не причам... Не говорим о конкретном мотору и продавцу, него ето, никоме не бих препоручио обилазак Србије у потрази за било каквим возилом. Можда неки Порше од 50 'иљада. Можда. Ма ни у Швајцарску не бих на леп оглас отишао, то све Турци сада горе препродају. Само први власник и позната историја. Пошто мотор? Msm da gresis, mene su samo jednom zajebali i sreca nista krupno, malo oko struje, pregrmeo ja to na brzinu. Kod mene nema 'zajeba' nikome nisam nikada prodao nesto neispravno a ko zeli da komentarise cenu neka dodje ali prvo da obidje jos par mesta, radi uporedjivanja ili neka zaobidje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, hammer said: Msm da gresis, mene su samo jednom zajebali i sreca nista krupno, malo oko struje, pregrmeo ja to na brzinu. Kod mene nema 'zajeba' nikome nisam nikada prodao nesto neispravno a ko zeli da komentarise cenu neka dodje ali prvo da obidje jos par mesta, radi uporedjivanja ili neka zaobidje. То ти кажем. Ја рецимо бих морао да пређем 500 километара да видим твој мотор. И пре тога би већ требало да видим пар комада? Значи прешао сам до тад бар 1.000. Обишао Србију и дошао. Мотор добар. Очекујем екстра попуст. За мене је то бар 20% ако не и више. То је рецимо 700 евра. Значи ја очекујем да даш мотор за 2.600 ако не и 2.500. Не занима ме цена других мотора у огласима. А за тебе је екстра попуст можда 300 евра. И ти нећеш да га даш испод 3.000. И ето га зајеб. За мене. Ти ни крив ни дужан дао екстра попуст више од 100 евра а ја се провозао сад већ 1.500 километара... Хипотетички. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 27, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Jupiter je napisao: То ти кажем. Ја рецимо бих морао да пређем 500 километара да видим твој мотор. И пре тога би већ требало да видим пар комада? Значи прешао сам до тад бар 1.000. Обишао Србију и дошао. Мотор добар. Очекујем екстра попуст. За мене је то бар 20% ако не и више. То је рецимо 700 евра. Значи ја очекујем да даш мотор за 2.600 ако не и 2.500. Не занима ме цена других мотора у огласима. А за тебе је екстра попуст можда 300 евра. И ти нећеш да га даш испод 3.000. И ето га зајеб. За мене. Ти ни крив ни дужан дао екстра попуст више од 100 евра а ја се провозао сад већ 1.500 километара... Хипотетички. Zato kupujes u svom selu i nema da se trosis na gorivo i gubis vreme. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3287 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1008 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, hammer said: Zato kupujes u svom selu i nema da se trosis na gorivo i gubis vreme. Тачно тако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, hammer je napisao: Hahahaha, gresis sinak, .../... A ispred mene nisi imao nikakav komentar dali sam realan sa cenom, niti dali cu moci da ga prodam. Svi smo mi jaki skriveni iza tastature... Ti si nesto ozbiljno pobrkao loncice, prvo - upoznali smo se i video si da sam stariji od tebe tako da te fore iz crtanih filmova nije lepo da na meni koristis, a drugo - pred tobom nisam komentarisao zato sto mi se motor nije dopao tako da sam ispostovao tebe i tvoju 'robu' i ostavio sam te da ides svojim putem. I tada i sada sam ti skroz dobronamerno i u manirima foruma skrenuo paznju, a ako stvarno mislis da se ja krijem iza tastature, brzo mogu da te uverim u suprotno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Octobar 28, 2018 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mesto za takve komentare ovde!!! Razmenite brojeve telefona pa se prepucavajte do sutra. Tačka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Octobar 29, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Lep vikend, lepe i Divčibare, a lepi i stromovi, 2 malena i 1 veliki A lepo smo se i omrsili :)) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep vikend,vožnja bila idealna :))) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2018. at 19:54, PremieRacing je napisao: Ti si nesto ozbiljno pobrkao loncice, prvo - upoznali smo se i video si da sam stariji od tebe tako da te fore iz crtanih filmova nije lepo da na meni koristis, a drugo - pred tobom nisam komentarisao zato sto mi se motor nije dopao tako da sam ispostovao tebe i tvoju 'robu' i ostavio sam te da ides svojim putem. I tada i sada sam ti skroz dobronamerno i u manirima foruma skrenuo paznju, a ako stvarno mislis da se ja krijem iza tastature, brzo mogu da te uverim u suprotno. Pa isto tako nije lepo sabotirati neciju prodaju skroz ispravnog i regularnog motora komentarom da ga prodajem 5 godina kad to nije tacno. Samo javi kakvu kafu pijes, rado kuvam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano Octobar 30, 2018 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Braco po motoru, ukoliko nekome treba garazno mjesto u Bloku 62 neka mi se javi imam slobodno mjesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2018. at 22:04, andra100 je napisao: Nije mesto za takve komentare ovde!!! Razmenite brojeve telefona pa se prepucavajte do sutra. Tačka. Ne prepucavamo se, taman posla, pokusavamo da utvrdimo realnu vrednost izgleda svakog starijeg Stromica. Doduse mi samo nije jasno sto kad bilo ko napise da za forumase ima popust odma dobije hvalospeve a kod mene suprotno? Nema veze svi smo mi tu da se pomazemo i kudimo, ne ide jedno bez drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Octobar 30, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hammer je napisao: Pa isto tako nije lepo sabotirati neciju prodaju.../... motora.... Sabotirati?!? Dečak, stvarno treba da staneš na loptu i ponovo, hladne glave, pročitaš sve moje komentare... Ja ti samo želim da STVARNO prodaš motor i da ga kupi neko sa foruma ko će isto tako stvarno biti zadovoljan. A klinačke teorije zavere ne konstruišem. Nisam tako vaspitan. Za kafu ćemo lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Octobar 31, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aman braco imate privatne poruke pa se raspravljajte, ali nemojte zagadjivati temu. Sent from my SM-N960F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7926 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 2472 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, strom poceo da zeza, osecaju se gasovi iz auspuha kao da ne sagoreva potpuno ili kao da je losa smesa i losije ide, ima li neko ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.10.2018. at 13:03, PremieRacing je napisao: Sabotirati?!? Dečak, stvarno treba da staneš na loptu i ponovo, hladne glave, pročitaš sve moje komentare... Ja ti samo želim da STVARNO prodaš motor i da ga kupi neko sa foruma ko će isto tako stvarno biti zadovoljan. A klinačke teorije zavere ne konstruišem. Nisam tako vaspitan. Za kafu ćemo lako... Vazi, dogovoreno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Gile_Extremeboy je napisao: Ljudi moji, strom poceo da zeza, osecaju se gasovi iz auspuha kao da ne sagoreva potpuno ili kao da je losa smesa i losije ide, ima li neko ideju? Kod mene se osecalo tako i ispostavilo se da je bilo potrebno zameniti dizne, inace veoma skupa stavka, doduse iso je ko blesav al isto tako i trosio gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Octobar 31, 2018 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa to bas i ne pije vodu, dizna moze biti zaprljana pa da isporucuje manje goriva u cilindar ili moze, sto bi rekli, da propisa, pa da daje vise goriva nego sto treba. Bilo kako bilo, u oba slucaja ne moze ici kao blesav, vec suprotno, motor ima muku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 31, 2018 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, trosio vise goriva nego sto bi trebalo, zamenio dizne i sve se vratilo u normalu. Ali pad preformansi nije imao osim povecane potrosnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 1, 2018 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan strom k7 na 35oo obrtaja pri konstantnoj vožnji izgubi gas (kao da pustim gas) dodavanjem gasa opet sve ok, preko 110 bučan iz air boxa kao da vuče falš vazduh, svećice nove, filter vazduha nov, pumpa goriva ok, testirana izbacila 330ml. Imate li ovakva iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 1735 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Sinhronizacija karbova kad je rađena? Možda zeza i TPS, a možda je mehanički kvar, banalni neki, tipa da selna ispod air boxa nije stegnuta pa ulazi fals vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...