Mixa_Gekon 2 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Apen 5 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci...otvoriste sezonu!!! Male pre zvao 3T-racing iz Gruze i kazu u martu stize NOV V-STROM a u aprilu XT verzija. Cena obicnog 650 bice 7450e a XT 7850e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Korektna cena...jel stiže prinova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Jel oni prodaju i daju garanciju ili imaju ingo od nekoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Oni prodaju i servisiraju...radili su preko Eurosumara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam ih par puta za neke delove, nikada mi nisu odgovorili. Znam da masa ljudi ide kod njih na servise, ali nisam znao da su ovlasceni servis. @milx koliku garanciju daju na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @markoni Nisam pitao za garanciju, samo za cenu...oni trenutno nemaju ni jedan na stanju, prvi stizu u martu mesecu. @Milanezi Videcemo, videcemo...bilo bi lepo bas mi svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan @milx Jesi siguran? Da nije 8450 i 8850? To je oko 1000e nize od atile i sumara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milx 129 Napisano Februar 21, 2017 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @milx Jesi siguran? Da nije 8450 i 8850? To je oko 1000e nize od atile i sumara... Siguran... ako lazu mene, lazem i ja vas. Sada zvao drugi put da proverim 7450e obican i 7850 XT...sto se tice servisa moze da se radi u svakom ovlascenom Suzuki servisu. Kapara je nekih 10% od vrednosti itd...evo telefon pa koga zanima...063/1581475. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao i ja. Jesu te cene i stizu u maju. Nema popusta, to im je cena bez zarade ili sa nekom minimalnom zaradom. U svakom slucaju izgleda da ce strom ponovo biti best buy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 22, 2017 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li test vožnja novog stroma 650 Nisam uopšte vozio takav tip motora,čak do pre par godina,nikad nisam ni pomislio da će mi se svideti.Sve se plašim da je to malo snage za dve osobe,tri kofera i dalji put.Koja je cena za hiljadarku.Mada većina njih mnogo više hvali manjeg stroma zato sam u dilemi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2573 Napisano Februar 22, 2017 ODUSTO OD DIJETE, 2640 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mišljenja da je za dvoje + koferi 650 = slaba varijanta, može i sa njim ali mu fali snage u brdima. Bio mi je u varijanti za kupovinu, stari model, međutim kad sam ga probao video sam da je za dvoje malo slabašan. Mojih 115kg je nosio onako ali sa dvoje + teret - nije priča za mene. Ovo pričam iz mog iskustva, za nekoga je dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je 650 dovoljan, uglavnom se vozim sa suprugom bez kofera, ne divljacim i ne cepam preko 140 na autoputu. Ukupno imamo oko 150kila Sa tri kofera ide prakticno isto kao i bez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je dovoljan. O tome se dosta palamudilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Februar 22, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan DL650 za grad, DL1000 za putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Kupis dva i ne razmisljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Februar 22, 2017 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mada većina njih mnogo više hvali manjeg stroma zato sam u dilemi Ovo se odnosilo na starog Stroma 1000, novi je dosta dobro zaokruzen paket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Strucna stampa novog 1000 odlicno ocenjuje. To sto se zamera su budalastine (tipa, dosadan je). Sigurno je lepse voziti ga od 650, verujem da ga svako zeli - ja takodje - ali teoreme da 650 nije dovoljan isto su fantaziranje. Dovoljan je i za solo i za dvoje i za grad i za oko sveta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Strucna stampa novog 1000 odlicno ocenjuje. To sto se zamera su budalastine (tipa, dosadan je). Sigurno je lepse voziti ga od 650, verujem da ga svako zeli - ja takodje - ali teoreme da 650 nije dovoljan isto su fantaziranje. Dovoljan je i za solo i za dvoje i za grad i za oko sveta. Slazem se u potpunosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 22, 2017 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mišljenja da je za dvoje + koferi 650 = slaba varijanta, može i sa njim ali mu fali snage u brdima. Bio mi je u varijanti za kupovinu, stari model, međutim kad sam ga probao video sam da je za dvoje malo slabašan. Mojih 115kg je nosio onako ali sa dvoje + teret - nije priča za mene. Ovo pričam iz mog iskustva, za nekoga je dobar. Tacno da je slab kada se natovar,ali se covek navikne na to,pride mu se vise zavrne gas pri preticanjubi pici. Postoji drugi problem koji je meni licno najvise smetao ma Stromu,pogotovo kad se natovati.To su kocnice...On ce brze ili sporije da zaleti,prerekne itd...ali kad se 120 sa tri kofera i suvozacem sednes na kocnicu,meni se dizala kosa na glavi. Vidim da su i na novom iste kocnice,NJAVECA mana ovog motora.Ostalo su sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Februar 22, 2017 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Strucna stampa novog 1000 odlicno ocenjuje. To sto se zamera su budalastine (tipa, dosadan je). Sigurno je lepse voziti ga od 650, verujem da ga svako zeli - ja takodje - ali teoreme da 650 nije dovoljan isto su fantaziranje. Dovoljan je i za solo i za dvoje i za grad i za oko sveta. Slazem se u potpunosti. Pridruzujem se ovim komentarima! Sa 1000kom sam presao oko 60.000km i moje iskustvo sa istim je odlicno. Iskustvo sa 650com mi je skromno iz razloga sto mi fale sve one stvari koje 1000ka ima. Da li to znaci da je jedan bolji od drugog...? Apsolutno ne! Stvar je afiniteta pre svega, pa onda i prakticnih potreba. I jedan i drugi ce zadovoljiti i gradske i putne potrebe. Jasno je da je jedan laksi, a drugi jaci pa ce shodno tome pokazati svoje prednosti (nikako mane) na razlicitim poljima. Uzivanje je u tome sto izbor postoji, a mislim da je jedan od retkih "best buy" motora koji pruza vise od "pola jareta i pola para" :-). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @milx Jesi siguran? Da nije 8450 i 8850? To je oko 1000e nize od atile i sumara... Sada zvao drugi put da proverim 7450e obican i 7850 XT... Ovo su cene za model 2017 ili za proslogodisnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankor 41 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Biće uskoro :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako se pokazao ovaj tip točka koji ima XT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 24, 2017 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Licno, mislim da samo lepo izgleda, ali da nikada nece moci da se lepo opere plus sto je sigurno osetljiviji od alu. Ako je isti kao na starom, nije za pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...