jboban 412 Napisano Jun 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Stromeri, da li ste i kako rešili ugradnju relea za svetla? Evo jednog predloga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan REGISTRACIJA STROMA 650ccm: Tehnički pregled ----------------------- 850,00 (GSP) Osiguranje ----------------------------- 10.511,00 Nalepnica -------------------------------- 204,00 (MUP) Nalepnica --------------------------------- 236,00 (Zavod za izradu Novčanica) Opštinska taksa za držanje vozila -- 1.310,00 Porez na upotrebu vozila ------------- 6.094,00 (2008. godište) Provizija ----------------------------------- 357,00 19.562,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AquilaVstrom 0 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-Strom 650 '11 Prijavi odgovor kao problematičan REGISTRACIJA STROMA 650ccm: Tehnički pregled ----------------------- 850,00 (GSP) Osiguranje ----------------------------- 10.511,00 Nalepnica -------------------------------- 204,00 (MUP) Nalepnica --------------------------------- 236,00 (Zavod za izradu Novčanica) Opštinska taksa za držanje vozila -- 1.310,00 Porez na upotrebu vozila ------------- 6.094,00 (2008. godište) Provizija ----------------------------------- 357,00 19.562,00 Meni je za 2011 izasla 25500 ali sa zelenim kartonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine je registracija bila manje od 17 hiljada. Tada je porez na upotrebu vozila bio nešto više od 3 hilade, sada je 6 hiljada. Porez je bio oko 5 hiljada (2008.), pa je smanjeno na oko 3 hiljade, sada su digli na preko 6 hiljada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znaci da opet treba da se napravi neki zastoj po Beogradu da bi nam smanjili porez??? To makar nije problem @AquilaVstrom: Hvala za info i za lepo raspolozenje. Ako budem prolazio tuda javljam se obavezno I naravno, pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Dodatni set kofera na motor? Meni je too much, ali ideja nije lossa... https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=urJPGuQWzUI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan To je mnogo i za mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dogodila mi se jedna "nepristojna ponuda" za gs-a pa iz tih razloga prodajem svog stroma 1000, 2006 godiste. Ako ima zainteresovanih postovacu slike i ostale podatke ovde (pre nego sto postavim u oglase), ako nema necu da zatrpavam forum. Hvala! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 16, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan To je mnogo i za mene A ovo? Stepen uzbudjenja, 1-10? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monah 233 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 18, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Stromeri, Šta je čaura poluge menjača, kako se podmazuje, skida da bi se podmazala...? Ovo ne piše u servisnom uputstvu, ali sam našao da treba podmazati pre nego što propadne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 19, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Svi junaci nikom ponikoše i u svoga Stroma pogledaše, odgovora niko nemadaše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 20, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan drugari, nosaci kofera, jel ima neko da prodaje svoje? Ili ostaje opcija novi? Ako su novi koja je najbolja varijanta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svi junaci nikom ponikoše i u svoga Stroma pogledaše, odgovora niko nemadaše? Mmm, probaj sa istim pitanjem u delu foruma koji se bavi mehanikom i odrzavanjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan drugari, nosaci kofera, jel ima neko da prodaje svoje? Ili ostaje opcija novi? Ako su novi koja je najbolja varijanta? Kod mene su givijevi, ja sam prezadovoljan, odlicno trpe tovarenje i jos bolje stite motor u slucaju pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskec 22 Napisano Jun 21, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zemun Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Svi junaci nikom ponikoše i u svoga Stroma pogledaše, odgovora niko nemadaše? Preporuka ovlascenih servisa za zamenu caure je sesti servisni interval stelovanja ventila. Nasi ne preporucuju, nema puno stromova te kilometraze, 87 miles. Caura se ne podmazuje jer ne trpi gotovo nikakvu silu trenja, sa druge strane podmazana moze dovesti do izvlacenja i otpadanja poluge sto moze biti neugodan dogadjaj na duzem putovanju. Kakav ti problem imas sa caurom, kako te muci? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 21, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav, ali sam pročitao da je treba preventivno podmazati i tako sačuvati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaskec 22 Napisano Jun 21, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zemun Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Jbga, to ni Steva Zigon (Majstorska radionica) ne bi radio, nemoj da me pogresno razumes, ali ako je tom logikom motor bi trebalo zimi rasklopiti do poslednjeg sarafa i sve sa preprskati i ocistiti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 21, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda neka ostane. Od sad ću samo obuvati kućne papuče kad ga vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 21, 2016 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to masine koje treba da sluze Nama a ne mi njima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Na'rani svinje i ne diraj ništa :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 21, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Treba biti u granicama normalnog sto se tice odrzavanja...Ja sam takav da bi svaki sraf skinuo i ocistio ali ne treba preterivati... Pitam se kad da stelujem zazor na ventilima...imam 52.000kma a nisam siguran da li je to uopste ikad radjeno...Motor ide dobro i trosi do 5lit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 21, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u servisnom uputstvu, mislim da je na 24k km kontrola, a štelovanje po potrebi. Prema iskustvima drugih, štelovanje nije potrebno jako dugo, gotovo nikad. Inače, ovo je link (post #3) gde se kaže da bi trebalo podmazati pomenutu čauru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u servisnom uputstvu, mislim da je na 24k km kontrola, a štelovanje po potrebi. Prema iskustvima drugih, štelovanje nije potrebno jako dugo, gotovo nikad. Inače, ovo je link (post #3) gde se kaže da bi trebalo podmazati pomenutu čauru. To da ih ne treba stelovati gotovo nikad ne drzi vodu... sve zavisi od nacina voznje ali 50-tak hiljada je ipak kilometraza na kojoj bih ja to proverio...kod mene na 35000 dva su bila van tolerancije a ostali jako blizu a majstor me ubedjivao kako to ne treba...rano je... i sta ja znam, pa sam na kraju to sam odradio. Ipak je to pipkav i dosadan zahvat pa ga i majstori izbegavaju. Bitno je da se pri stelovanju zazori nameste na gornjim granicama i tada imas onaj efekat da ,,gotovo nikad vise" ne treba to dirati... ali samo uslovno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 23, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Stromeri, Šta je čaura poluge menjača, kako se podmazuje, skida da bi se podmazala...? Ovo ne piše u servisnom uputstvu, ali sam našao da treba podmazati pre nego što propadne. poluga menjača se svuče sa osovine, drži je seger, očistiš samu osovinu (ne onu nazubljenu, nego baš osovinu preko koje se klacka šaltalica) i čauru na menjaču, namažeš mast (masta za podmazivanje - tovat mast, grafitnu..kakvu imaš, sem od mangulice) i vratiš, izmedju same poluge menjača i osovine imaš mesinganu čauru...e to se podmazuje. Mislim da sam ti dobro objasnio, nemam više DL-a , pa te navodim po sećanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...