Jump to content

Moto Zajednica

AquilaVstrom

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Pozega
  • Motocikl
    V-Strom 650 '11

AquilaVstrom's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Meni je za 2011 izasla 25500 ali sa zelenim kartonom.
  2. Pre Stroma sam vozio Transalpa. Osecaj kad predjes sa jednog na drugi, kao kad iz Golfa II predjes u Mercedesa . Lepse prima gas, vise snage, udobniji. Ako prolazis u ovom pravcu CAcak, Pozega , Uzice javi se mogli bi to pivo probati Pozdrav
  3. Pozdrav, Stromasi . Moze li mi neko reci gde u SRBIJI da kupim stitnike rucica. Kao da trazim kurblu za BMW iz '32. NJu bi pre nasao nego obicne fabricke stitnike Svaki trag dobro dosao Hvala
  4. Zna li se ko je organizator skupa u Srbiji. Ima li vec odredjena lokacija ili se razmatraju predlozi? Voleo bih da pomognem.
  5. Imam isti problem, napisi kako si resio. Hvala
  6. Pozdrav Super Tenerasi, Gde mogu da nadjem delove za XTZ 750? Plastike , viljuske, tablu, far.... Svaka pomoc dobro dosla.. Drugar je razbio, pokusavamo sto pre da je vratimo na put.
  7. Pozdrav , Svecano prvi post na BJB. Pocetkom godine sam kupio malog Stroma '11 god. Hteo bih preko "zime" da ga sredim za sledecu sezonu. E sad, do sad sam vozio Transalpa '88 i nisam mnogo vodio racuna o njemu, jebga Hondin traktor Sta mi predlazete , u koji servis da ga teram na servis i pregled, majstor kod koga sam odrzavao motor izgubio zivot pre tri meseca. Cika Pero-Rep. Za sledecu sezonu planiram da stavim nove gume (Bridgstone su fabricke na njemu) Zanima me gde mogu da nadjem originalne stitnike rucki (zvao Euro sumar ko blesav nikad niko da mi se javi) , i da li stavljati podmazivac lanca ?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja