Jump to content

Moto Zajednica

Vaskec

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vaskec

  • Rođendan 03.07.1972.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Zemun
  • Motocikl
    U potrazi

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vaskec's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

22

Reputacija u zajednici

  1. Ne znam kako da promenim naslov ali r50/5 je u pitanju, greska je u kucanju...
  2. Kao sto naslov kaze, u potrazi sam za spomenutim modelima. Stanje, ili jako dobro ili za potpunu restauraciju (ovo drugo mo je milije). Stanje izmedju mi nije interesantno jer obicno cena ne odgovara jer svakako mora da se sredjuje. Molim vas kontakte u PP posto trenutno putujem.
  3. mislim da je sledece, dodatnih 500 dinara ako zelis da dobijes pecat na tehnickom da je bezbedno da vozis suvozaca na motoru... ili da uvedu obavezno testiranje top case-a na opterecenje, sto da ne, i to mora da se plati c c c
  4. A sto da ne? Mozda covek koji predlaze ima razliku u kesu i spreman je da te casti? Ih Pera Pop, nisi iskoristio priliku...
  5. Ma Shelle-tu treba da posaljemo kilo kriterijuma da uzima uz kafu ujutru umesto ratluka. il ti se lepe te "jace" il ti volis??? Predji malo sa kvantiteta na kvalitet!
  6. Nisi vozio 18 dana ili si se svercovao?
  7. Moguce je. Inace svaka ti cast na hrabrosti da sam stelujes!
  8. Meni je TPS stelovao majstor, medjutim nisam primetio neke velike razlike. Kakve razlike ti primecujes? Bolje ide? Vise snage? Manje trosi?
  9. Jbga, to ni Steva Zigon (Majstorska radionica) ne bi radio, nemoj da me pogresno razumes, ali ako je tom logikom motor bi trebalo zimi rasklopiti do poslednjeg sarafa i sve sa preprskati i ocistiti....
  10. Preporuka ovlascenih servisa za zamenu caure je sesti servisni interval stelovanja ventila. Nasi ne preporucuju, nema puno stromova te kilometraze, 87 miles. Caura se ne podmazuje jer ne trpi gotovo nikakvu silu trenja, sa druge strane podmazana moze dovesti do izvlacenja i otpadanja poluge sto moze biti neugodan dogadjaj na duzem putovanju. Kakav ti problem imas sa caurom, kako te muci?
  11. Ne vracaj se, sta ces ovde, sredi to tamo i nastavi. Relno di oktobra ces obici sve a po putopisu ce se snimiti film.
  12. A drugarica, jel ona sa tobom?
  13. Super ti je pocetak, privlaci paznju. Jedva cekam nastavak!!
  14. Podrska zivotu i borbi. Pogledala sam Cacin profil na FB, da li si i ti?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja