tuono 36 Napisano Mart 23, 2016 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima rastavljen Strom koji se prodaje u djelovima u moto otpadu u Srebrenici, broj je 066/88-15-16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusne... Već drugi put čujem da se šaltanje u nižu ne radi sa međugasom (Rev Matching). Prvi put argument je bio da se to ne radi kod dvocilindraša, a drugi put da su današnji menjači savremeni i da to nije potrebno. Šta je tačno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 24, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da nije potrebno, ali je lepo jos kad imas otoren top . ih Pa ne vozis dajca pa da mora duplo kvacilo i medjugas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Mart 24, 2016 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete svecice i orginalnu rashladnu tecnost ? To mi je na redu da se zameni pa da to uradim na pocetku sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Mart 26, 2016 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Svecice na mnogim mestima, Kit Commerce recimo nema greske. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Mass company Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Mart 31, 2016 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko izmjeriti debljinu žice od koje su napravljene opruge na centralnom štenderu (unutrasnja i vanjska opruga)? Radi se o Sebinoj kopiji SW-motech stendera. Treba da mi Seba pošalje štender a kaže da trenutno nema opruge a ovdje mi ih mogu napraviti po mjerama. Hvala unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Mart 31, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Izmericu ti ja, saljem merku ujutru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano April 3, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro u ponudi stitnici hldnjaka za sve modele V-Strom. trenutno u fazi testiranja! Dexter,hoće li biti šta od ovih štitnika ili da poručujem od preko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da preporucim ljudima koji se voze po asfaltu pirelli angel gt. Namontirane i isprobane danas na adi huji, motor lezi fantasticno. Neverovatna sigurnost u voznji. Definitivno bolja od tourance next za koju sam verovao da je najbolja. Obecana mi je i najveca kilometraza, to javljam kad je preguram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 4, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da preporucim ljudima koji se voze po asfaltu pirelli angel gt. Namontirane i isprobane danas na adi huji, motor lezi fantasticno. Neverovatna sigurnost u voznji. Definitivno bolja od tourance next za koju sam verovao da je najbolja. Obecana mi je i najveca kilometraza, to javljam kad je preguram[/quote Ja sam vozio ST na Fazeru i bio sam prezadovoljan] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano April 5, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da preporucim ljudima koji se voze po asfaltu pirelli angel gt. Namontirane i isprobane danas na adi huji, motor lezi fantasticno. Neverovatna sigurnost u voznji. Definitivno bolja od tourance next za koju sam verovao da je najbolja. Obecana mi je i najveca kilometraza, to javljam kad je preguram Gde ih ima i koja je cena za set? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanana 0 Napisano April 6, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Pozega Motocikl: V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prošlog septembra sam imao mali incident koji me koštao 5 meseci muke i dve operacije, ali i sređena plastika ispod rezervoara. Kako sada to sredjujem potrebne su mi nalepnice za V-Stroma 2004 god. Mislim da sam video da neko ima pripreme za iste, pa da sada ne čitam sve poruke pošaljite link ili šta već. Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 6, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kice Nalepnice, kucaj u googlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege koje gume da stavim na Smora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano April 7, 2016 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Teneru stavio Dunlop Trailsmart i odusevljen sam. Razmisli o ovoj gumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan @doktor Hvala,uzecu i to u obzir. Jel neko vozio Scorpion Trail 2 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana stavio Pirelli Scorpion Trail II... imam samo reci hvale... pre njih vozio Dunlop TrailMax TR91 i bio zadovoljan... ali ove su definitivno visa liga i to znatno... PREPORUKA ZA SMORA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Za V-stroma su na testu motorevije izabrane kao najbolji izbor u konkurenciji Dunlopa, Michelina, Metzelera i td Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Licno iskustvo na osnovu par stotina kilometara... na pravcu mirne i besumne a u krivinama ulivaju veliko poverenje ... TOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 7, 2016 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Za V-stroma su na testu motorevije izabrane kao najbolji izbor u konkurenciji Dunlopa, Michelina, Metzelera i td Izvinjavam se... Michelin izgleda nije bio na testu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 7, 2016 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nista bez kolega bajkera,imam dobru cenu za Anakee 3 tako da sam to porucio.Sve je bolje od fabrickih. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa nextom i anakee 3 neces pogresiti sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Meni su tvorničke gume trajale oko 20.000km. Nisam imao neku primedbu na njih. Mada nisam oštar vozač. Pre tri godine sam kupio hadenau k 76 za 150e. Cena je igrala ključni faktor, a i hteo sam više off road gume. Gume su dobre. Dobre u krivini kao i na mokrom. Opet ovakve gume nisu za poredjenje sa napred navedenim al nisu loše. E sad ima i jedna začkoljica. pitanje dal su i koliko jeftinije, jer..... na 15.000km sam došao do 1-2mm. Dakle sigurno se pre istroše od napred navedenih guma. Inače to što se brže troše je i znak da su mekane pa stoga i lepo drže na putu. Sad sam opet kupio iste al dot -prednja 07 a zadnja 10. Cena 80e. Zadnja će biti dobra a za prednju...pitanje....će da probam pa javljam vredi li kupiti ovako star dot. Do duše i ranije sam kupovao stariji dot i nisam imao problema niti što se tiče držanja na putu niti brzine trošenja. Kriza jbg pa to ti je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...