Disko Nindža 10523 Napisano Maj 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 22.5.2021. at 15:49, alamunja je napisao: Pise u prethodnim postovima. Nepoznati ljudi su oni koje ne poznajem. Preduslov da bi nekom ofarbao motor je da ga poznajem, ili da za njega garantuje neko kome verujem. Idioti su ljudi koju su zloupotrebili moje verovanje da su ljudi u osnovi dobri i pokrali me. Onda treba da promeniš filozofiju poslovanja, prvo pare pa onda posao za nepoznate mušterije, i rešio si muku u startu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Maj 24, 2021 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ne može i jare i pare... ili može Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Kada imam pare ne radim, zasto bih? Kada nemam, u depresiji sam i ne mogu da radim. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16195 Napisano Maj 24, 2021 Misbehave Responsibly, 1642 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 5/17/2021 at 9:07 PM, alamunja said: Kako da farbam sirotinji, koja nista drugo osim novca nema? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tisi kralj, toga si svjestan i drago mi je zbog toga.Većina ljudi te nije skužila kao ni tvoju filozofiju.Poslato priko Ténéré 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 24, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije lako skuziti ovakvu filozofiju. Lepo izgledaju motori,kapa dole za rad. Za stav prema ljudima koje ne poznajes,minus kao vrata. Moj motor nikada ne bi farbao ni dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 831 Napisano Maj 24, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/21/2021 at 2:13 PM, alamunja said: Slab ti je engleski na ovom Dukatiju. Promenio Maj 24, 2021 član Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije lako skuziti ovakvu filozofiju. Lepo izgledaju motori,kapa dole za rad. Za stav prema ljudima koje ne poznajes,minus kao vrata. Moj motor nikada ne bi farbao ni dzabe.Znam o kome je riječ, čovjeka ne poznam osobno ali sam uvjeren da bi moj motor radio.On je svojom kvalitetom posla, koji je godinama gradio, u položaju da radi kad hoće, koliko hoće i kome hoće.Znači bira kome će kada što raditi.Ovakav pristup poslu garantira kvalitetu i opravdava svoju cijenu.Poslato priko Ténéré 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14540 Napisano Maj 24, 2021 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan A kada takav stav zauzme Ferarri onda se onanise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bdada je napisao: A kada takav stav zauzme Ferarri onda se onanise Ferrari je Ferrari već 80 i više godina.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6022 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 1379 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/22/2021 at 3:49 PM, alamunja said: Pise u prethodnim postovima. Nepoznati ljudi su oni koje ne poznajem. Preduslov da bi nekom ofarbao motor je da ga poznajem, ili da za njega garantuje neko kome verujem. Idioti su ljudi koju su zloupotrebili moje verovanje da su ljudi u osnovi dobri i pokrali me. Obicno poznati zbog novca postaju nepoznati... Cuvaj se i poznatih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 25, 2021 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se ne kapira bas taj "language code" koji na drugom slicnom forumu uobicajen a gde je kolega vrv bio aktivniji. Zato i poprilican animozitet medju postovaocima jednog i drugog. PretpostvkaSuper ténéré 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan Kolaju priče da nisam baš pod visak i da sam kako kažu - Lud, neće da radi, ne interesuju ga pare. U prvi momentat sam mislio da je to glupost, jer nova religija kaže - Neka bude novac uz tebe, on će te izbaviti u sudnjem času. Međutim javio se crv sumnje i vise nisam siguran u svoju pravovernost. Posto je nova religija novca, istovremeno i religija nauke i struke, rešio sam da uradim eksperiment koji treba da se ponovi 3 puta. Neka mi neko od tih što misle da sam lud, da 1000 eura.Ako dva puta vratim, a jednom ne, to je dokaz da je u pravu i da me novac ne interesuje. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.5.2021. at 13:26, Hacky je napisao: Slab ti je engleski na ovom Dukatiju. Tako sam dobio domaci. Meni je svejedno sta ce da pise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuups.... Treba probati ovako ,možda prođe daćuti'iljaduevaradamiofarbašmotocikl Fale velika slova i brojevi u lozinci... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan @ AlamunjaTisi kralj. Kompliment!!Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alamunja 2501 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 284 postova Lokacija: regionalistan Motocikl: look 695 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Avgust 22, 2021 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ovi radovi zaista jesu umjetnost. Postujem tvoj stav da si samo majstor, al neko ko se razumije iole sta gleda, znace momentalno da cijeni ovo sto radis. Potpuno razumijem i da 'radis koliko moras'. Licno, da mogu da izaberem da ne otkucam vise ni jednu liniju koda u zivotu, pitao bi samo gdje da potpisem. Al, nesto mora i da finansira ono sto je srcu drago.... Ove komentare ljudi koji su se nasli uvrijedjeni radi stava koji je tvoj i boziji bolje da ne komentarisem. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Stefan_Jan 20 Napisano Novembar 4, 2021 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd / Kragujevac Motocikl: Honda NC 750 X Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja tek sad videh ovu temu i ove radove... Od prve recenice doticnog @alamunja mi bese poprilicno muka... a nakon toga i od svih njegovih ostalih recenica sto je "izgovorio". Ako izuzmemo radove, gde ima jako dobrih i onih manje dobrih, ovom majstoru ne bih dao ni da mi ofarba tarabu na svinjcu. Imao sam prilike da se, nazalost, susretnem sa majstorima koji su u toku svog rada ovladali tehnikama psihologije, filozofije, nauke i sebe jako uzdigli u odnosu na normalan svet. Gosn majstore, ma koliko sebe smatrao posebnim, mozda cak i pametnim, i dalje si majstor i pomiri se sa tim, i nikada neces uspeti svojom samopromocijom da sebe stavis u bolji status, ma koliko patio za tim i ma koliko to zeleo... A srecom i sto ja nisam "poznat", pa necu moci da dobijem usluge od tebe. A i oziveo sam ti temu malo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lik jeste malo na tri ćoška ili nije baš konvencionalan, ali da ume da radi ume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6062 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lik je jednostavno rečeno već za života postao legenda i može si priuštiti “pišanje s visine”Gesendet von iPad mit Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uostalom, koga zabole kakav je majstor čovek, pa se o tome raspreda... Ako nisi zadovoljan radom ne platiš mu, i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2539 Napisano Novembar 4, 2021 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, el classico je napisao: Lik je jednostavno rečeno već za života postao legenda i može si priuštiti “pišanje s visine” Gesendet von iPad mit Tapatalk Realno, malo si preterao. Legendu čini mnogo više od farbanja delova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Novembar 4, 2021 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Yanco said: Realno, malo si preterao. Legendu čini mnogo više od farbanja delova... Nego Janko, jesi ti posto poznata ličnost u medjuvremenu? Ja nisam, pa sam mislio preko tebe da sredim farbanje Bandita iz 99-e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...