mixa 1034 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Andrea Dovizioso je konacno promovisan za drugog vozaca Repsol Honde za sezonu 2009. na press konferenciji u Motegiju. Napokon ce dobiti priliku da sjede na fabricki motor i da pokaze sta zna. "Veoma sam srecan, jer je ispunjen jedan od mojih snova. Radim sa Hondom vec 7 godina i zbog toga zelim da budem ovdje" "Zelim da pocnem sa radom sa novim timom i motorom, sto je prije to moguce, posto je sada rad u satelitskom timu ogranicen i ne mogu nista da unaprijedim" 22-godisnji vozac ce zamjeniti Haydena koji napusta Repsol Hondu i odlazi na fabricki Ducati na kraju sezone,a drustvo ce mu praviti nekadasnji rival iz klase 250ccm Pedrosa. Obojica ce biti zaduzeni za razvijanje motora za HRC. "Bice drugacije u svakom slucaju. Nikada nisam razvijao nijedan motor do sada. Medjutim, sa mojim ovogodisnjim rezultatima, mislim da ce mi ovaj bolji motor pomoci u borbama za podijum" A tu je bio i cikica iz HRC-a po imenu Masumi Hamane koji je rekao par rijeci: "Njegov talenat je neosporan i za divljenje. Njegova posvecenost je impresionirala sve redom u HRC-u. Andrea je dosa u moto GP sampionat ove godine i u svojoj pocetnickoj sezoni pokazao inzvaredan kvalitet i karakter koji je potreban za uspjeh" rekao je Hamane "Moto GP klasa je najteza klasa za sve vozace, ali vozac kao Andrea sa svojim vjestinama i odlucnoscu da uci zna kako da se izbori sa tim. Njegovo peto mjesto u generalnom plasmanu govori samo za sebe. HRC ce Anderi omoguciti najbolju mogucu tehnicku podrsku da bi mu pomogla u dostizanju punog potencijala i nadamo se da cemo uzivati u jednom srecnoj i uspjesnoj saradnji." Dovi nek` je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6041 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 3012 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, najzad pametan potez HRC. Srecno Dovi, mislim da ces ih sve oduvati u prvoj sezoni u timu, samo Doktor ce ipak, po meni, biti ispred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan to bre ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće godine duel iz snova Dovizioso vs Chupa-Chups, pod stalnim nadzorom Doctora. Napokon dva mlada vozača u fabričkim timovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Septembar 26, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan I sada mozemo mirno da spavamo. Svi fabricki timovi su kompletni. Unapred se radujem sledecoj sezoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Obećava : Andrea Dovizioso Born: March 23 1986, in Forli, Italy First GP: Italy, 2001 (125) First GP win: South Africa, 2004 (125) GP wins: 9 (5 x 125, 4 x 250) First GP pole position: France, 2003 (125) GP poles: 13 (9 x 125, 4 x 250) World Championships: 125 (2004) Career highlights 1994 5th Italian Minimoto Championship 1997 Italian Minimoto Champion 1998 Italian Minimoto Champion 1999 2nd Italian Minimoto Championship 2000 Italian Aprilia 125 Challenge Champion 2001 125 European champion (Aprilia) 2002 16th 125 World Championship (Honda) 2003 5th 125 World Championship (Honda) 2004 125 World Champion (Honda) 2005 3rd 250 World Championship (Honda) 2006 2nd 250 World Championship (Honda) 2007 2nd 250 World Championship (Honda) 2008 5th MotoGP World Championship (Honda), current points standings Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan O ne da li obecava?! Valjda ce ga ovi iz HRC-a ispostovati, pa da vide kako i koliko ta Honda moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Septembar 26, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan O ne da li obecava?! Valjda ce ga ovi iz HRC-a ispostovati, pa da vide kako i koliko ta Honda moze. ipak je to HONDA ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je lepa vest! Zasluzio je to ove godine sa proslogodisnjim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gringo 2 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd>kod Bigz-a Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepa vest!!! Bas mi je drago za Dovija!!! Sve su vece sanse da sledeca sezona bude vrlo zabavna i napeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Septembar 26, 2008 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lepa vest!!! Bas mi je drago za Dovija!!! Sve su vece sanse da sledeca sezona bude vrlo zabavna i napeta A mislim da ce biti i jos nekih prinova u sljedecoj sezoni u Alice Ducati, ali cekam zvanicne odluke. Tako da sa obnovljenim vozackim kadrom mislim da se moze ocekivati i vise nego zanimljiva sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 5, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna vest i potpuno zasluženo! Dodato je još malo bibera na vrh GP torte, a mislim da će da izede hobita, možda ne u prvoj sezoni, ali već 2010... U svakom slučaju opasan dvojac za Repsol! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Octobar 5, 2008 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan A mislim da ce biti i jos nekih prinova u sljedecoj sezoni u Alice Ducati, ali cekam zvanicne odluke. Tako da sa obnovljenim vozackim kadrom mislim da se moze ocekivati i vise nego zanimljiva sezona. Nemoj da nas drzis u neizvesnosti. Baci bar na PP ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...