mirce ns 46 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovani za ovu voznju neka se jave da nesto isplaniramo,za sezonu 2021g. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano April 1, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cekaj, el se moze u Rumuniju sada? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano April 1, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imaces verovatno poduzi spisak zainteresovanih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2102 Napisano April 2, 2021 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, mirce ns je napisao: Zainteresovani za ovu voznju neka se jave da nesto isplaniramo,za sezonu 2021g. termin, znam da tek to treba da se dogovara al me okvirno zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17231 Napisano April 2, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Za putovanje preko Transalpine i Trasfargararašana izabrati juli-avgust i izbegavati vikend. Za četiri ili pet dana može dosta toga da se obiđe i da se vidi, ali ako se ima mogućnosti za više dana još bolje je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano April 2, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Tako je... najsigurniji je Jul... i ja planiram. Bićemo u kontaktu ovde, pa ćemo videti, situaciju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја га имам у плану одавно и мислим да је ова година идеална, само да отворе границе. Може и јул, таман да узмем једну седмицу одмора. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arpads001 2 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR1400, BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam. Jul je ok, i svakako u zavisnosti od ove situacije aktuelnostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 2, 2021 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze jun ,jul,avgust. Cetiri do pet dana.Sve je stvar dogovora.Treba negde da se vidimo i da pocnemo sa planiranjem. Predlozi za mesto skupa, napisati. Jednodevna voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 2, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A moze i u oktobru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano April 2, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, shoyyka je napisao: Tako je... najsigurniji je Jul... i ja planiram. Bićemo u kontaktu ovde, pa ćemo videti, situaciju... I ja planiram već godinama, ali se uvek nešto izjalovi. Ako budu otvorene granice (a verujem da hoće) računajte i mene... Treba stvarno uzeti nedelju godišnjeg - da se pođe jedne nedelje, prenoći u Kladovu (tu neće biti gužve) i u ponedeljak ujutro krene u Rumuniju. Poslednje noćenje može biti u petak (ili eventualno četvrtak) tako da se izbegnu noćenja za vikend u Rumuniji... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10280 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je, takođe, ta destinacija u opticaju za ovu godinu. Poučen iskustvom proteklih godina planirao sam odmor početkom Septembra, pošto su leta postala jako nestabilna uz mnogo kiše i velike sparine posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano April 2, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Meni je, takođe, ta destinacija u opticaju za ovu godinu. Poučen iskustvom proteklih godina planirao sam odmor početkom Septembra, pošto su leta postala jako nestabilna uz mnogo kiše i velike sparine posle. U septembru ćemo neke morske turneje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10280 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, ja sam uvek za! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Морамо и једну патролу организовати под ротацијом да нас прати колико нас је заинтересованих. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano April 2, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je vozio pre par god ali opet bih uvek. Racunajte da sam prijavljen. Ne mogu od 1-15.7 tada sam na moru ali pre i posle toga mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano April 2, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Uh vidim ja da je optimizam na nivou ove god. Prosle god je malo ko u prolece spomenuo Ro. Vakcina cini svoje, i ja sam optimista da ce ova sezona biti mnogo bolja od prosle. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano April 2, 2021 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Морамо и једну патролу организовати под ротацијом да нас прати колико нас је заинтересованих. To bi mogao @DjoleLO da nam odradi - ujedno spoji uživanje i posao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano April 2, 2021 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee, da i mene jednom potrefi lepo i korisno Da prolazite kao Tito 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Moze jul, drmilan i gospodja se prikljucuju.. pa se posle mozda spustimo na more jos jednu nedelju. Moze @ZoraNS @bajker71? Promenio April 2, 2021 član drmilan_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10280 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1516 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi sjajno ali ja sam na odmoru tek u Septembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano April 2, 2021 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nole Bg je napisao: Uh vidim ja da je optimizam na nivou ove god. Prosle god je malo ko u prolece spomenuo Ro. Vakcina cini svoje, i ja sam optimista da ce ova sezona biti mnogo bolja od prosle. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Ako vakcina bude uslov, ja dalje iz sela izgleda necu odmaci. 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano April 2, 2021 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Marko05 said: Ako vakcina bude uslov, ja dalje iz sela izgleda necu odmaci. Takodje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano April 2, 2021 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan I ja se prijavljujem Sa saputnicom ako uklopi odmor. Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano April 2, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Momci moje vidjenje je da bez vakcine ili pcr- testa nece nigde moci osim u Bosnu, daj boze da se varam. A bas za test davati 9000 din i nije bas prihvatljivo, ne bar za mene. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...