Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam prodao svog CB-a mislici da mi i ne treba toliko (imam sina koji puni za neki dan godinu dana), sve se to odigralo toliko brzo da nisam imao vremena da razmislim sta posle kada ode motor novom vlasniku. U nedelju na oglase, u ponedeljak rezervisan, u cetvrtak je vec bio spakovan u kombi. Sedim uvece i milion stvari mi prolaze kroz glavu, iskren da budem nisam ni bio svestan sve do trenutka kada sam se vratio ispod terase gde je stajao a tamo nije bilo nicega. Svestan da ne mogu da vratim stvar unazad vec moram gledati unapred, razmisljam u sebi kupicu drugi pa makar ga samo polirao i lickao ja bez motora jednostavno ne mogu. Da ne duzim sa mojim izlaganjem da predjemo na stvar. Izbor se sveo na dva motora: Suzuki Bandit 600 S 2000-2004. (iskljucivo S varijanta sa oklopom) Yamaha Fazer 600 2001-2003. (sa novijom maskom) Prelistao sam dosta tema, procitao iskustva ljudi koji su pisali o njima, resio sam na kraju da potrazim nesto starije verzije. Volim proste (ako mogu tako da se izrazim) i pouzdane masine. Ako ima da neko sa foruma da prodaje gore navedene motore, ili ima prijatelja, poznanika, sugradjanina, poznaje neki motor od ovih sto su na PA, neka predlozi slobodno. Voleo bih da nadjem motor koji bar malo ima poznatu istoriju. Nije hitna kupovina i necu ga uzeti po svaku cenu, sacekacu pravu priliku. Ovo je pravi trenutak da ako vec razmisljate o prodaji svog ljubimca on ode u prave i sigurne ruke. Verujem da je dosta ljudi ovde pratilo moja sredjivanja. Prema tome slobodno pisite u ovoj temi pa cak i ponudite i neki drugi motor koji nije naveden. Svaki savet, iskustvo, preporuka itd itd su dobrodosli. Samo da ne skrenemo previse sa teme. Hvala na razumevanju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom u pronalazenju novog motora, ne sumnjam kada neki dodje u tvoje vlasnistvo da nece izgledati kao bivsa Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Mart 21, 2021 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hornet 600S je u toj klasi i ceni ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Mart 21, 2021 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zlatko LA said: Prema tome slobodno pisite u ovoj temi pa cak i ponudite i neki drugi motor koji nije naveden. Svaki savet, iskustvo, preporuka itd itd su dobrodosli. Možda ovako nešto? Suzuki GS 500 F 13000 km WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GS 500 F 13000 km, 2004. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 13377 km, Beograd. Cena 2.550 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam taj motor ali ne bih da uzimam tako nesto. Ipak je klasa 500 prošla kod mene. Mislim da je vreme da se predaje na sledeću lestvicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovde da ti "cuknem". Nećeš ni sa jednim od ta dva pogrešiti. Nisi nam rekao koliko si para spreman da izdvojis, da bi mogli da ti predložimo možda i nešto bolje od ova dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskren da budem računam da neće izaći više od 2500e sa putnim troškovima i da ostane barem za mali servis (eventualna registracija bi bila na rate), od toga više stvarno ne bih mogao trenutno da izdvojim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Srećna potraga Zlatko! Iako sam ja prvenstveno za Bandita, ja bih u izbor dodao i ova dva modela. Honda CBF 600 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 600 S, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 74500 km, Novi Beograd. Cena 2.700 € -... Kawasaki zr7s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki zr7s, 2003. godište, Touring, vozilo prešlo 38000 km, Petrovac Na Mlavi. Cena 2.100 € -... Razlog zbog kog ti predlažem da proširiš listu na ova dva je što ćeš imati više šanse da potrefiš bolji primerak ako imaš duplo više opcija. Promenio Mart 21, 2021 član Markone88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10274 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah ovo i setih se da znam jedan motor koji je bukvalno nov... 17000 km prešla, gume nove, ulje Motul 300V, registrovan do 09.2021....Ovo je stvarno od onih, retkih-samo sipaj i vozi... U pitanju je Kawa ER6 f 2007... Ako te zanima da ti pošaljem link, on ga ceni 2900...i vredi... Sve one pare što bi dao za sredjivanje pretvori za kupovinu... Motor je u mojoj Darosavi... Sad gledah, na PA je još... Zovni, porazgovaraj, slobodno kaži - Šojka mi reče da prodajete dobar motor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Bandit GSF 600 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Bandit GSF 600 F, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 50000 km, Beograd. Cena 2.400 € - Motori -... Meni i ovaj deluje lepo. Valjalo bi neko da baci oko. Ako je sve kao što je napisano i da malo spusti cenu trebalo bi da bude ok priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88Svidja mi se ovaj ZR, jel zna neko nesto o ovom motoru? @shoyyka Hvala na predlogu, to je već i više novca od mojih mogucnosti. Stvarno i ovih 2500e ce biti na iglenim ušima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Ako je nekome u blizini slobodno neka baci pogled, ako je sve ok bila bi kupovina preko slika. Ovo bi bilo idealno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Marko05 said: Suzuki Bandit GSF 600 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Bandit GSF 600 F, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 50000 km, Beograd. Cena 2.400 € - Motori -... Meni i ovaj deluje lepo. Valjalo bi neko da baci oko. Ako je sve kao što je napisano i da malo spusti cenu trebalo bi da bude ok priča. Taj oglas je postavio momak Vladimir, zivi u Švici. Kontaktirao sam ga pre 10 dana. Motor je bio i dalje tamo. Trebalo je jedan snimak da mi posalje... to je potrajalo. Kada sam ga opet pitao pre par dana, kaže da će da ga proda tamo... neozbiljno veoma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Zlatko LA said: @Marko05 Ako je nekome u blizini slobodno neka baci pogled, ako je sve ok bila bi kupovina preko slika. Ovo bi bilo idealno! To je onaj za koga sam ti pričao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Markone88 je napisao: To je onaj za koga sam ti pričao Haha, ipak se nadam da je taj lik u Svici našao skuplji motor. Neka ostavi ovaj u Srbiji da se i mi radujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Zlatko LA said: Haha, ipak se nadam da je taj lik u Svici našao skuplji motor. Neka ostavi ovaj u Srbiji da se i mi radujemo. Nisam se dobro izjasnio. Ovaj motor nikada nije bio u Srbiji. Vladimir (dečko koji je oglasio) živi tamo, i bavi se trgovinom motora. On je okačio oglas na BG teritoriji iako ga nije još ni dovezao, a pošto se predomislio, nikasa i neće. Mada, probaj, nada poslednja umire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Markone88 je napisao: Taj oglas je postavio momak Vladimir, zivi u Švici. Kontaktirao sam ga pre 10 dana. Motor je bio i dalje tamo. Trebalo je jedan snimak da mi posalje... to je potrajalo. Kada sam ga opet pitao pre par dana, kaže da će da ga proda tamo... neozbiljno veoma Aha, nisam skontao da je i dalje u Svici. Ovako deluje baš pedantno. Kontaktiraj ga @Zlatko LA, možda budeš više sreće od @Markone88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22064 Napisano Mart 21, 2021 Integrisan, 9511 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znam vlasnika ovog motora, uvezao ga je pre 2 godine mislim, tada sam ga i video... Mogu da odem i pogledam, uslikam trenutno stanje, da poslusam masinu. Ali ne pre petka, subote. Yamaha Fazer WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fazer, 2004. godište, Naked, vozilo prešlo 35000 km, Kragujevac. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22064 Napisano Mart 21, 2021 Integrisan, 9511 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cene su katastrofa inace! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2412 Napisano Mart 21, 2021 Andragog, 4985 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da si ovo sve već video. Ovi su malo niži sa cenama Suzuki Bandit GSF 600s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Bandit GSF 600s, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 49027 km, Beograd. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Suzuki Bandit 600s WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Bandit 600s, 2002. godište, Touring, vozilo prešlo 53000 km, Zemun. Cena 2.200 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Marko05 said: Aha, nisam skontao da je i dalje u Svici. Ovako deluje baš pedantno. Kontaktiraj ga @Zlatko LA, možda budeš više sreće od @Markone88 U pravu si. Treba da kontaktira. Ako kojim slučajem bude rekao da može prodaja, ja ću ga kontaktirati i treći put, da mu kažem koju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Nenade, značilo bi mi mnogo kada bi to uradio za mene. Nije bitno vreme kada ćeš otići, čuj se sa vlasnikom i popričajte. Zbog toga samo ovde i tražim motor. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @srbac Da da, verujte mi da sam sve na internetu pregledao. Bilo kakvo neuspelo gledanje motora stvara mi dodatan trošak, zbog toga sam ovde oglasio kupovinu. @Markone88 E to je ono “oće kaki neće kaki” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22064 Napisano Mart 21, 2021 Integrisan, 9511 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Najavio sam gledanje za petak ili subotu! Javljam sta sam zatekao... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan kandidat KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...