Jump to content

Moto Zajednica

Zlatko LA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    927
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

4 Pratilaca

O članu Zlatko LA

  • Rođendan 16.02.1994.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vlasotince, Ladovica
  • Motocikl
    Peugeot Vivacity 2, Automatik A35, Honda CM 125, Suzuki Bandit 600

Poslednji posetioci profila

2966 profile views

Zlatko LA's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,6k

Reputacija u zajednici

  1. Čovek koji je farbao je uradio stvarno vrhunski posao što se tiče pripreme. Moram da napomenem da je rezervoar bio oštećen na par mesta. Da je iz prvog puta uspelo farbanje bilo bi sve 80e (plus nalepnice), farbanje po drugi put košta dodatnih 30e za materijal (plus nove nalepnice), ovoga puta rad nisam platio jer nije bila moja greška. Sve je to nebitno kad sam ja zadovoljan. Što znači da ovo ulepšavanje košta 170e ukupno. A trebalo je da bude 110e.
  2. Lako je tebi, ovakav nosač ima mogućnost štelovanja ugla ploče. Kod mene je fiksni, ali svakako prati baš taj suvozačev deo.
  3. Pa dajte fabrički pored ovog da vidimo koji je lepši. Ostaviću ga nekoliko dana na sobnoj temperaturi da se stegne lepo farba, ipak je hladnije vreme napolju. Ma prezadovoljan sam. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
  4. Sad bi trebalo da bude dobro. A da je lepša od Bandita, hmmm tu su negde.
  5. Aj pomoz' Bože. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
  6. To sam i ja hteo da pitam, pošto ima 15w50 i Pro 4 i Comp 4 a mala je razlika u ceni, koje bi više odgovaralo ovom tipu agregata?
  7. Nove navlake ručica i napravio sam filter vazduha, dobra stvar ovaj sundjer, napraviš po meri šta ti odgovara. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
  8. Malopre sam proverio kako sam far naštelovao, prvobitno mi nije odgovaralo. I na ovome sam zahvalan jer je Vuk to odradio, Osram Night Breaker kida. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
  9. Zvao sam sad 'Detailing Oprema' tamo ga nema na stanju, tek za mesec dana stiže. Jel postoji negde gde je moguce poruciti ovaj proizvod?
  10. Izvini molim te ako sam nešto propustio, verujem da zanima mnogo ljudi. Čime si ih očistio ovako lepo, koja je kiselina i postupak u pitanju?
  11. Vrhunski! A jel su grane bile ovakve ili si ti radio?
  12. Pretpostavljam da je ralica bila na njemu kad si ga uzeo? Prelepo izgleda. To mi je želja, samo još uvek imam druge prioritete, šta ću, žena krupna deca sitna.
  13. Čini mi se da ćeš ler veoma jednostavno rešiti. Ja bih sad otišao da probam, ali nismo svi isti.
  14. Original sočivo, samo je kućište sa Alija, opet kažem urađeno veoma dobro. Ne postoji CM kome nije puklo kućište. Sad je dobio baš ono što je potrebno. Послато са SM-G973F помоћу Тапатока
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja