Jump to content

Moto Zajednica

srbac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4691
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu srbac

  • Rođendan 28.06.1966.

Contact Methods

  • AIM
    Andragog

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    On off road
  • Motocikl
    BMW K25 HONDA PD05

Poslednji posetioci profila

8858 profile views

srbac's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,1k

Reputacija u zajednici

  1. Sedište je novo, ne menja visinu, ali je dosta udobnije od originalnog. Cena 120e . Može zamena za manju Flip up kacigu, S, M, dvodelni kišni kombinezon XL, ili kros čizme 43-45. Najbolje bi bilo pobati na motoru !! 067 707 0951 može viber R 1200 R K27 2006-2014 BMW referenca: 52537719485 Ovo originalno BMW Motorrad standardno udobno sjedište ne samo da vam omogućava da poboljšate udobnost vožnje u svakom pogledu, već i da prilagodite izgled vašeg BMW R1200R motocikla . Ovo udobno sjedalo je visoko 800 mm, što je ista visina kao i standardno sjedalo. Presvlaka udobnog sedla je obrađena i mekana na dodir. Budući da su komforna sedla u prosjeku 5 cm viša od standardnih sedla, često su i viša od visokih sedla. Udobnost komfornih sedla je poboljšana ne samo mekšom i obrađenijom oblogom već i većom količinom mnogo udobnijeg podmetača. Komforna sedla vam stoga omogućavaju da estetski modifikujete svoj motocikl sa višim sedlom, istovremeno garantujući optimalnu udobnost. Odabir sedla prilagođenog vašem položaju vožnje neophodan je za potpuno uživanje u vožnji motocikla. Ako vam standardno sjedalo nije dovoljno visoko, može uzrokovati bolove u koljenima ili u predjelu leđa, pa se odlučite za više ili udobno sjedalo. Također, ako počnete osjećati bol nakon nekoliko minuta ili sati vožnje, preporučujemo BMW Motorrad komforna sedla. Instalacija ovog originalnog proizvoda je vrlo jednostavna i brza, samo uklonite staro sjedalo i zamijenite ga novim, nema komplicirane montaže. Korištenje originalnog BMW Motorrad sjedala jamči vam savršeno pristajanje na vaš motocikl. Korištenjem BMW Motorrad proizvoda, zadržavate jedinstveni BMW stil i produžujete vijek trajanja vašeg BMW motocikla. Još jedna prednost je što su BMW Motorrad proizvodi pokriveni 2-godišnjom garancijom. Dodatne informacije : - Tip sedla: udobnost - Crna boja - Visina: 800 mm
  2. Mene zanimaju ove gume, piši mi cenu na PP Piši i za one druge Mitas
  3. Imam dobru cnu kožnu jaknu, model kao klasičan sako sa dugmićima. Tražili su mi 80e da je ofabaju jer je poprilično izbledela. Uzeo sam onaj crni C5 za cipele iz Lidla sa sunđerom i premazao jaknu dva puta. Rrezultat, posle dve godine jakna je i dalje super, dobro drži boju, ne mogu verovati da sam za 100din rešio problem. Za membanu teško da će moći neko farbanje !
  4. To sto vi pricate je neka teoija. Drugar je pao mnogo puta u terenu sa manjom brzinom, uglavnom na mestu ili pilikom 10kmh. Sve stoji kako teba plastike nove.... Imam Gsa 1200 i bolje je da razbijem deklu ventila 80e, nego crash bar 200e
  5. Rešeno DL1000 K3 Pečnik klipa donjeg cilindra kvačila 36mm debljina gumice 5mm unutrašnji prečnik gumice 27,5mm Sigurno-st Zrenjanin, set gumica 360din Pozdav stromerima !
  6. Moj prijatelj vozi F650GS 800ccm. Ima Sebine crash baove, te debele. Vozili smo TET rutu Mladenovac-Kosjerić tri puta zajedno. Padao je preko 15 puta, kamenjar, motor neogreban, creshovi samo izgrebana farba. Da je imao Givi, pokrivio bi ih sigurno i polomio motor.
  7. Mogu da pozajme od Honda, njima baš dobro ide....V4
  8. I Barumove gume, one što je Sena vozio ...
  9. UUUUUUUu odgledao sve tri danas, drugu trku malo pre. Odličnoooo !
  10. Da li neko zna prečnik donjeg cilindra kvačila? DL 1000 K3 Gde nabaviti set za reparaciju? Hvala !!!
  11. Neka uzmu od KTMa, oni znaju da naprave kočnice za off road !!!
  12. Ma da, Brembo, bez veze. Kinezi bre...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja