Kova45 287 Napisano Mart 20, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih nastavak za vizir, najbolje bi bilo zatamnjeni, na crno da vuce, ali nije obavezno. Bilo koja od dva nacina kacenja, po mogucnosti kao ovi sa slike. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš na KP, ja sam uzeo dimovan.Odlican je Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9951 Napisano Mart 21, 2021 (promenjeno) Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li znate, imate manji i veći deflektor... hosting images free Promenio Mart 21, 2021 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 838 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @MF daj neki link, ako ti nije cimanje, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7529 Napisano Mart 21, 2021 Solo Rider, 3062 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne gori imaš na WISH-u za $25 i stiže za oko 30 dana.....imam ih tri kom. Preporuka je onaj najmanjiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаSada tek vidim cenu, ja sam ga platio 30€. Ne znam kada je poskupeo...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2283 Napisano Mart 21, 2021 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @MF bas ovaj smo uzeli za burazera pre neki dan. Ne znam dal ih ima vise na stanju ili je zaboravio da skine oglas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9360 Napisano Mart 21, 2021 Drug član, 1449 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno sam probao na svom motociklu da poboljšam zaštitu od vetra ugradnjom takvog deflektora. Kupio sam ga na Aliju za 20-25 dolara, ne sećam se tačno. Bili su u ponudi providni i blago zatamnjeni. Pažljivo sam ga sklopio prema uputstvu i montirao na vizir. Stavio sam i dodatne gumene podloške da bih sačuvao originalni vizir od loma ili oštećenja. Na prvoj vožnji od Krnjače, obilaznicom, preko Pupinovog mosta, do Zemuna mi je ispao jedan sitan plastični osigurač koji drži nazubljene konuse za štelovanje visine deflektora. Pošto nisam mogao da ga pronađem, a primetio sam da je i drugi pred ispadanjem sam sam ga skinuo. Stavio sam po dve vezice sa svake strane, nije više bilo mogućnosti štelovanja visine ali je bilo čvrsto. Bez obzira kako se podesi ugao deflektora i blokira plastičnim polugicama sa strane to se od vibracija popusti... I ako sam ispod štipaljki postavio gumene podloške i nisam pretegao imbuse, vizir je krenuo da puca. Tako da sam to skinuo i kod Ivana napravio novi vizir koji je bolji, deblji i čvršći od fabričkog. Možda taj deflektor nekome vrši posao ako vozi polako, po ograničenju. Ja nisam od tih i imao sam utisak, kad ga poteram brže, da će sve to da se odvali i udari me u glavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Mart 21, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima...Ja vec imam Ivanov vizir, razgledao na Aliju i video da se krecu po hiljadu i po dinara. I po forumu su se cesto prodavali i to za hiljadu su kolege uglavnom poklanjale drugima.Ovaj od 40e se zaista ne isplati, mislim da za 2,3k vise moze da se uzme MRASent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...