Ninja66 2841 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zašto filozofiraju i koriste neku tamo zelenu za ZX14 . Kad postoji Kawina klasična i najlepša zelena !!?? Ovako mi je crna-monster 14 najlepša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/kawasaki/2009-kawasaki-concours-14-ar64385.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Eee... ova zverina bi mi baš lepo legla, ali i ako bi uspeo da skupim kintu i da je kupim teško da bih prežalio 40 hiljadarki za registraciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekih modela za Americko trziste...uvek su oni nesto povlasceni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Septembar 26, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra ova crno zelena kombinacija!!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 26, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan er6f je prelep. U nindzu 10 sam se razocarao prosle godine i nadao sam se da nece i 6icu unakaziti tako,al eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Noviteti su extra! Zestok dizajn, smele kombinacije boja, i puno KS, tipicno za Kawasaki! Ipak, dve zamerke: sta je sa naslednikom KLE500 (ne mislim na versys-a, jer on to i nije)? ??? Oni modeli za amer. trziste, smaraju sa onim brzinomerima bazdarenim duplo, u miljama i u km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prelepi Kawasaki,... ipak previse lici na vec etabliranog Harlija... Samo sto dolazi upola cene, i deluje, malo ostrije, malo evropskije. Glas za Kawu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 27, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan O5 ja! Ima li ko sliku "komandnog mosta" Kawe VN1700 Voyager ''09... ako ima, neka je pusti u okviru ove teme... bas me zanima kakva je u odnosu na Harlijevu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki infracrveni monitor dje mozes da vidis kuda ides? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Paralelni twin, 72 konja. Američki ER-6f. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/kawasaki/2009-kawasaki-ninja-650r-ar64598.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/kawasaki/2009-kawasaki-klx250s-ar48888.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/kawasaki/kawasaki-klx250sf-ar64903.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 5, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan da mi je samo da promene far na versys-u Nisu promenili far, ali su nabacili novu boju http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/kawasaki/2009-kawasaki-versys-ar64867.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Octobar 6, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da kazem dobih "zvanicnu" informaciju od mimota da ne znaju tacnu cenu ZX6R(pitah sta da se radi svidja mi se a do proleca moze svasta da se odluci:)), ali kazu da ce biti ~8500e. Medjutim najbolje da ih pozovem oko 15. jer ce imati tacne cene i vec ce od tad moci da se poruci. Jos ako se izbunari neki popustic pa kazemo 8200-8300 za takav motorcic je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da nadjem nidje kako izgleda instrument tabla na f-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 6, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mada se ne vide najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Octobar 6, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne moze se bas ocekivati da ce doci do promene fara na versysu,jer zapravo taj far cini versys,a i ne vidim kako bi mogli da ga promene a da ne menjaju celu prednju masku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan vidio sam i ja tu sliku, iz daleka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djetk0 0 Napisano Octobar 14, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan ja se zaljubih u KLX250SF... koliko je para od prilike ? kad bi bila neka normalna cijena do 4000....(al bice prije da je duplo veca) er6n vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan koliko KS ima er-6n ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Octobar 14, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nesto malo preko 70ks,ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 14, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan koliko KS ima er-6n ? Snaga 71.07 KS (51.9 kW)) pri 85000 obrtaja Obrtni momenat 66 Nm pri 7000 obrtaja http://www.bikez.com/motorcycles/kawasaki_er-6n_abs_2007.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Octobar 14, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan z750 molim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...