P.e.t.a.r 14 Napisano Mart 10, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim clanovima...trebalo bi uskoro krenuti u restauraciju, 95% originalnih delova imam, a takodje i nekih duplih.Prva serija R25, po broju motora i rama.Motor je inace dugo u vlasnistvu, ostao je jos od mog dede rasturen ovako vec 40 i nesto godina Postojalo je neko uputstvo manual na srpskom jeziku, neko je odavno to prodavao, ako neko ima bio bih mu zahvalan. 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Mart 10, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Богами пуно срече у раду, требаче ти.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2490 Napisano Mart 10, 2021 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Da imam uputstvo, poklonio bih ti ga, samo da počneš da radiš, a mi da gledamo. O sredjivanju nekog BMW-a maštam dugo, al nikako da se pojavi neki sa meni pristupačnom cenom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2642 Napisano Mart 11, 2021 Drug član, 4744 postova Prijavi odgovor kao problematičan Иако прости агрегат има много ситница које мораш да испоштујеш да би испало како треба. Ја сам задњи пут платио оригинални клип 280€, каква је клипњача, код њих је слаба тачка. Ако има луфт да знаш да се продају појачане ролнице па можеш да је егализујеш сверним брусањем.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5349 Napisano Mart 11, 2021 Ne silazi, 4793 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Au kakav projekat! Pratim. Ako nešto treba piši ovde, verujem da će se uvek naći neko ko ili ima nešto ili zna gde može da se nađe. Srećno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 12, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imaš sreće, imam radnu knjigu ( objedinjena tri modela - R 25, R R 25/2 i R 25 3 ) i to na našem jeziku . E sad, pošto sam davao knjige nekim ljudima da srede motore, pa ostao bez istih, više ne dajem nikome. Ono što mogu da uradim je to da ti knjigu isfotokopiram, uvežem u spiralu i pošaljem poštom. Platiš samo cenu kopiranja i poštarinu. Knjiga ima nekih stotinak strana . Promenio Mart 13, 2021 član drumskalisica 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4241 Napisano Mart 13, 2021 (promenjeno) motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta korisnih informacija možeš pronaći na YouTube. Ja kad god sam radio nešto na mom bmw - u, a sad i na kawi uvek pogledam kako je to već neko radio. Pogledam snimak i više puta pre nego što se uputim u avanturu ako mi nesto nije jasno. Promenio Mart 13, 2021 član stari roker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.e.t.a.r 14 Napisano Mart 14, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na podrsci.Ima dosta toga na YouTubu, naravno ne sve ali ima da se nadje.Takodje ima po sajtovima sklop delova gde i sta ide, moze da se prevede sta treba, ali takodje treba dosta iskustva nekog ko se razume i ko je vec radio bar nesto slicno, narocito oko struje. Hvala @drumskalisica, moze da se dogovorimo, platicu sta treba, samo ako je na srpskom jeziku, pa da mi posaljete to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2021. at 14:53, drumskalisica je napisao: Imaš sreće, imam radnu knjigu ( objedinjena tri modela - R 25, R R 25/2 i R 25 3 ) i to na našem jeziku . E sad, pošto sam davao knjige nekim ljudima da srede motore, pa ostao bez istih, više ne dajem nikome. Ono što mogu da uradim je to da ti knjigu isfotokopiram, uvežem u spiralu i pošaljem poštom. Platiš samo cenu kopiranja i poštarinu. Knjiga ima nekih stotinak strana . Poceo sam isti posao da radim, R25/2, i pomoglo bi mi "stivo" koje imas, tako da ako moze kopiraj duplo. Promenio Mart 14, 2021 član Simon69 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Mart 14, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, P.e.t.a.r je napisao: Hvala svima na podrsci.Ima dosta toga na YouTubu, naravno ne sve ali ima da se nadje.Takodje ima po sajtovima sklop delova gde i sta ide, moze da se prevede sta treba, ali takodje treba dosta iskustva nekog ko se razume i ko je vec radio bar nesto slicno, narocito oko struje. Hvala @drumskalisica, moze da se dogovorimo, platicu sta treba, samo ako je na srpskom jeziku, pa da mi posaljete to. Pratim radove i tu sam da se dopunjujemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 14, 2021 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije nikakav problem, pošaljite mi adrese na PP kome treba, pa da to uradim. Nisam odavno nešto tako kopirao, al mislim da ne bi trebalo da bude skuplje od 1.000 dinara po komadu il tu negde ( zajedno sa poštarinom ). U svakom slučaju, ako je nešto ozbiljnije poskupelo, prvo ću vas obavestiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.e.t.a.r 14 Napisano Maj 23, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Kruševac Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti žice niklovane za felne za R25, m3.5x154 i m3.5x210?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...