antic 66 Napisano Februar 26, 2021 U prolazu, 70 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije paljen od oktobra, juce je napunjen akumulator, malopre povezan, upalio iz prve sve normalno, medjutim posle 10 sekundi mu je pao ler gas i ugasio se. Upalio sam ga ponovo, padne ler gas i ugasi se i treci put kad sam ga upalio odrzavao sam mu gas na 1500 i video sam da curi gorivo. E sad nisam imao vremena da ga pregledam detaljno, uradicu to u nedelju kad ne radim, pa rekoh da postavim temu ovde ako je neko imao slicnih iskustava posle zime, da nije neko crevo za gorivo ispucalo od hladnoce ili je popustila sajbna negde? Svaki savet bi mi dobrodosao i skratio mi macevanje oko toga :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Februar 26, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno crevo od vakuum slavine do karburatora puklo, desilo mi se jednom. Digni rezervoar pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...