acim 765 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 1000RR Uprkos neverici da će novi Hondini supersportski motori imati ABS kočnice, to se obistinilo. Nova CBR 1000RR, osim C-ABS opcije, nudi i nove boje, pored HRC i Repsol još crnu i plavu. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/honda/2009-honda-cbr-1000rr-abs-ar63500.html 600RR Pored C-ABS opcije, koja će motor činiti 10kg težim od prošlogodišnjeg, nova 600RR ima modifikovane klipove i izduv radi jačeg obrtnog momenta u rasponu od 8000 do 12000 obrtaja. http://www.topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/honda/2009-honda-cbr-600rr-abs-ar63482.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan cek bre, ova u HRC i Repsol bojama nemaju nikakve veze sa ovim slikama ispod ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 16, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan cek bre, ova u HRC i Repsol bojama nemaju nikakve veze sa ovim slikama ispod ??? Nemaju, gore su 1000RR, a dole 600RR, saću to da naglasim u tekstu da ne zbunjuje ljude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Znači BELO-CRNO.PLAVA.......... :o :o :o :o :o :o BRUKA EXTRAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan eeee tako moze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 16, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima kako će da radi ABS na ovakvom motoru.A čini mi se da su pominjali i Brake by wire. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1881 Napisano Septembar 17, 2008 Vlasnik sajta, 5362 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cool. A sta se desava sa dugo najavljivanim VFR1000? Prica se da ce ga mozda napokon za 2009. lansirati, ali ne vidim nikakvu najavu od Honde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cool. A sta se desava sa dugo najavljivanim VFR1000? Prica se da ce ga mozda napokon za 2009. lansirati, ali ne vidim nikakvu najavu od Honde... Imaju problem da spuste konjiće na zemlju. Jednostavno motor se otima šta god mu radili ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan uh 600-tke su mi prelepe ,pogotovo ova kombinacija crno-zeleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je lepša 600, možda zbog auspuha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan 1000 rr motor za stazu ,i mi malo krupniji nemamo sva traziti na njemu, novine farovi kontrolna tabla i auspuh su extra ali rep uzas ,voznju u dvoje zaboravite tako da mi je predhodni model lepsi ,6-ce su na svom mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cool. A sta se desava sa dugo najavljivanim VFR1000? Prica se da ce ga mozda napokon za 2009. lansirati, ali ne vidim nikakvu najavu od Honde... Imaju problem da spuste konjiće na zemlju. Jednostavno motor se otima šta god mu radili ;D ;D ;D Hehehe, besmisao, napucaju KS, pa onda moraju da "čipuju" i prilagode motor smrtnicima ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svidja mi se ova sa kawinom bojom : ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan ABS OK,ali na modelu 600RR za 2008 ima poprilicno zamerki.Ogibljenje je isuvise mekano,tezina mala,zastita od vetra-nikakva(nije nista promenuo ni MRA vizir).Na brzinama preko 200km/h pocinje borba sa vetrom. U krivinama je fenomenalna.Kocnice extra.Snage dovoljno i krajnja brzina oko 270km/h.Sve u svemu HONDA je OK.Moze da posluzi i za duza putovanja,ali bez suvozaca naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Septembar 26, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da 600rr izgleda isto kao 1000rr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Octobar 2, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan 600RR ABS 2009 boje za USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 2, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ABS, WTF ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 3, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ABS, WTF ??? Za "verovali ili ne" http://www.motopuls.com/index.php?option=content&task=view&id=1024&Itemid=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda tvrdi da njihov anti-lock kočioni sistem, koji je posebno napravljen da pruži maksimum na trkačkoj stazi, značajno popravlja vremena po krugu u poređenju sa modelom bez ABS-a. Ovo je rezultat testiranja koje su izvšili profesionalni vozači na trkačkim stazama. Navodno, trkačima je potrebno više od nekoliko krugova (vežbe) na običnoj verziji da bi dostigli performanse u krivinama kakve dostižu modeli opremljeni ABS-om. Izvor teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Novembar 21, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Honda tvrdi da njihov anti-lock kočioni sistem, koji je posebno napravljen da pruži maksimum na trkačkoj stazi, značajno popravlja vremena po krugu u poređenju sa modelom bez ABS-a. Ovo je rezultat testiranja koje su izvšili profesionalni vozači na trkačkim stazama. Navodno, trkačima je potrebno više od nekoliko krugova (vežbe) na običnoj verziji da bi dostigli performanse u krivinama kakve dostižu modeli opremljeni ABS-om. Ma jao kakva im je to prica Čuš treba im par krugova da dostignu vremena, o Boze kakav los marketing Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je lepša 600, možda zbog auspuha! Kojeg bre Auspuha?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 600RR ABS 2009 boje za USA uf ova poslednja bela mi se svidja. nije fer da ameri imaju ovo a mi ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...