Gordak985 2459 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar u tome da li mogu nego da li hoće. Ja sam morao da tražim T.P. koji je voljan da to uradi bez drame. Moj uobičajeni je glat odbio da se time bakće uz komentar otprilike "ma koji će ti to, cimanje bezveze..." 6000 uštedeo na prvoj registraciji samo. Još sam ubo neki promo, sam tehnički sam platio 4.500 i dobio Vozzi40.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Jun 4, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gordak985 je napisao: Moj uobičajeni je glat odbio da se time bakće uz komentar otprilike "ma koji će ti to, cimanje bezveze..." 6000 uštedeo na prvoj registraciji samo. Kakva qrtonska fora, tebi ce da zakine zasluzenih 20% da bi imao mizerno vecu proviziju od 5% koje dobija od polise. Takodje 20% je prve godine pa 15% sledece pa 10%... Kada sve saberes rezultat je = zaboravite na dalju saradnju sto cu preporuciti i poznanicima! 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Jun 4, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gordak985 je napisao: Nije stvar u tome da li mogu nego da li hoće. Ja sam morao da tražim T.P. koji je voljan da to uradi bez drame. Moj uobičajeni je glat odbio da se time bakće uz komentar otprilike "ma koji će ti to, cimanje bezveze..." 6000 uštedeo na prvoj registraciji samo. Još sam ubo neki promo, sam tehnički sam platio 4.500 i dobio Vozzi40. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Železnik, na starom kružnom putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Železnik, na starom kružnom putu?Tamo sam na kraju uradio po gorepomenutim uslovima, da.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jun 5, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da ides u osiguravajuce drustvo, mozda ti vrate deo novca i preprave stepen. Inace kada se auto havarise i jasno je da se nece popraviti skoro ili nikako, osiguravajuca drustva vracaju novac od polise nazad, ako se vozilo odjavi. Ovo je proverena informacija. Vracaju onoliko novca u zavisnosti jos koliko traje polisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 5, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nije loš Šajković u Kumodraškoj, što kolega iznad reče. Obzirom da je sve manje tehničkih koji rade motore iz godine u godinu i da su ovi ljudi laki za dogovor, nije strašno ni što postoji fiktivni trošak popunjavanja obrazaca 1200din. Nema više ništa jeftino, kao što rekoh u drugoj temi... Edit: naravno uredno registrovan sa saobraćajnom koja je istekla 2019.god. Ahahahahaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6178 Napisano Jun 5, 2023 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem sto ti je istekla saobracajna, i Srbiji nece niko da te cima, moze da ti napravi problem ako ides preko granice. Ako istekne saobracajna i na tablici (za auto) imas slova sa kukicama (š, ć…) moras da menjas i saobracajnu i tablice, dobijes tablice bez kukica i saobracajnu do 9999. God. Ako nemas kukice mozes i ne moras da menjas saobracajnu, ako ides preko granice obavezno, u Srbiji ne sme niko da te cima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lesorsier 84 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ8 FAZER, FJR1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.6.2023. at 7:07, Gordak985 je napisao: Tamo sam na kraju uradio po gorepomenutim uslovima, da. Sent from my 2107113SG using Tapatalk ...samo steta sto ne rade motore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Jun 8, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan "Interšped" Subotica, kod Lidla. Prekontrolisali sve. Momci maksimalno korektni. Nakon završenog tehničkog pregleda, nalepnicu dobio za 20 minuta. Ali... 2022.godina, premijski stepen 1...............24.000 RSD 2023.godina, premijski stepen 1...............29.900 RSD Nije do njih. Znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Jun 9, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Zašto plaćaš prvi stepen dve godine za redom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Jun 9, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda je prvi stepen najnizi i kada se dodje do njega on posle ostaje za stalno posto nema nize od njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4250 Napisano Jun 9, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: Zašto plaćaš prvi stepen dve godine za redom? Četvorka je početni. Tu je popust nula, tacnije puna cena osiguranja. Ide se prema jedinici i to je najveći popust koji se može ostvariti. Kad se prave udesi premijski stepen se pomera ka gore. Sve iznad četvorke je skuplje plaćanje od pune cene. Dobro je to što moze da se prenese premijski stepen na novo vozilo, a sranje je da ako kupiš drugo vozilo, a staro nisi prodao krećeš ispočetka. Na primer, ja ako bi sada registrovao bmw-a ponovo, nastavljam na jedinici, a kad budem registrovao Vulcana krećem od četvorke. A Ninja mi sad ide mislim na dvojku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4250 Napisano Jun 9, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan E da, u ponedeljak teram Ninju na tehnički. Rekli su mi da ništa ne skidam, sve može. Nosači, kofer... Auspuh naravno nece biti problem. Lepi moj Ninja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Jun 9, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stari roker je napisao: Četvorka je početni. Uh, izvinjavam se...stao mozak privremeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Jun 9, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, stari roker je napisao: Na primer, ja ako bi sada registrovao bmw-a ponovo, nastavljam na jedinici, a kad budem registrovao Vulcana krećem od četvorke. A Ninja mi sad ide mislim na dvojku. Pre nego registrujes Vulkana napravis kupoprodajni ugovor za BMW sa nekim i overis jedan primerak, preneses premijski na Vulkana i posle ponistis ugovor ( mada i ne moras, sve sa ponistavanjem izadje 1500 din.) kada registrujes BMW u sistemu ce biti premijski 4. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croser 177 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 56 postova Lokacija: Subotica Motocikl: XVS 950A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, zaludan je napisao: Zašto plaćaš prvi stepen dve godine za redom? Kasnim. Ljudi objasnili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4250 Napisano Jun 9, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bdada je napisao: Pre nego registrujes Vulkana napravis kupoprodajni ugovor za BMW sa nekim i overis jedan primerak, preneses premijski na Vulkana i posle ponistis ugovor ( mada i ne moras, sve sa ponistavanjem izadje 1500 din.) kada registrujes BMW u sistemu ce biti premijski 4. Brateeee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14154 Napisano Jun 9, 2023 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, stari roker je napisao: Brateeee.... Vase pravo da znate sve 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chedo 150 Napisano Jun 9, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kinroad xintian 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Juče odradio tehnički pregled u Suncu na Ledinama, bez problema i zakeranja, došao sam pola sata pre dogovorenog termina i odmah su preuzeli motor da rade, čak su mi malo progledali kroz prste. Predao papire za prenos vlasništva, promenu saobraćajne, odjavu tablice i produženje registracije. Sve odrađeno po dogovoru, danas preuzeo tablice i nalepnicu, saobraćajna će biti za 7 dana. Osoblje ljubazno, profesionalno i korektno. Iskrena preporuka. Tražio sam da kupim ram za tablicu, donosi gospođa i kaže: "Ne možemo da prodamo, možemo samo da vam poklonimo." 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 796 Napisano Jun 10, 2023 Zainteresovan, 492 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 6. 2023. at 12:15, stari roker je napisao: Četvorka je početni. Tu je popust nula, tacnije puna cena osiguranja. Ide se prema jedinici i to je najveći popust koji se može ostvariti. Kad se prave udesi premijski stepen se pomera ka gore. Sve iznad četvorke je skuplje plaćanje od pune cene. Dobro je to što moze da se prenese premijski stepen na novo vozilo, a sranje je da ako kupiš drugo vozilo, a staro nisi prodao krećeš ispočetka. Na primer, ja ako bi sada registrovao bmw-a ponovo, nastavljam na jedinici, a kad budem registrovao Vulcana krećem od četvorke. A Ninja mi sad ide mislim na dvojku. Glupost ali tako je, nikad mi nece biti jasno zasto se premijski stepen ne vezuje za vozaca umesto za vozilo. Ne pravi sranja auto/motor nego vozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jun 11, 2023 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je bolje tako. Ja imam tri vozila na svom imenu... Kad prodaš vozilo sve se poništava.(možeš preneti stepen sa popustom). Većina nas ima i auto i motor.... tako da ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 11, 2023 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Konačan odgovor – bonus i malus vezani su za vozača. Da li su bonus i malus (premijski stepen) vezani za vozača ili za auto? - Osiguranik.com WWW.OSIGURANIK.COM Online kupovina osiguranja i najpovoljnije cene na tržištu. Uporedite ponude, odaberite najbolju, uštedite i vreme i novac! Sva osiguranja na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 796 Napisano Jun 11, 2023 Zainteresovan, 492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego da ja iskoristim da pitam, da li je za normalno registrovane motocikle(godisnje, ne periodicno) rok za vracanje tablica godinu dana ili standardno 60 dana? Hteo sam pre neki dan da odjavim jedan motor kojem se blizi 60 dana, zena na salteru MUP-a mi rece da je za motocikle godinu dana. Znam da su to produzili za one sa periodicnom registracijom jer ne bi imalo smisla svake godine vaditi novu tablicu, ali da li vazi i za nas normalno registrovane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8447 Napisano Jun 11, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1881 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Evo upravo u SATu neki lik iz državne uprave reče da se odlaže primena strožijih propisa (ovalnost diskova itd) za još dve godine - biće tek od 2025-te, i kažu "pratiće stanje", pa će možda i da menjaju pravilnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5857 Napisano Jun 11, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MarkoMoto said: Nego da ja iskoristim da pitam, da li je za normalno registrovane motocikle(godisnje, ne periodicno) rok za vracanje tablica godinu dana ili standardno 60 dana? Hteo sam pre neki dan da odjavim jedan motor kojem se blizi 60 dana, zena na salteru MUP-a mi rece da je za motocikle godinu dana. Znam da su to produzili za one sa periodicnom registracijom jer ne bi imalo smisla svake godine vaditi novu tablicu, ali da li vazi i za nas normalno registrovane? Cuo sam da mora na 60 dana vracanje tabli posle isteka. I to skoro da su neku pedersku uredbu dobili od sefova. Proveri sa sefom na registraciji vozila ili pravnikom te sluzbe. Luda kuca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...