Stevan Markovic 0 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve članove, zanima me koji biste mi 4t motor preporučili do nekih 1500-1600e? U suštini to će mi biti prvi motor, treba mi do 125ccm(tj za A1 kategoriju) Neki sport-super sport motor, visok sam 185cm. Razmišljao sam se izmedju honde cbr i pede pro xt, Peda mi se lično svidja jer je nova pa mi je lako što se tiče papira. Ali kinez je to nisam siguran, šta mislite o ovome? I imate li neki predlog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Januar 25, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Honda varadero 125, nemas bolji. Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan Markovic 0 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljao sam i o ovome motoru Honda Nsr 125r WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda Nsr 125r, 2000. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 38000 km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 244 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je NSR 2t. Kao sto rece brdy Varadero 125 je verovatno najbolji izbor. Ako bas zelis "R" a da je 4t i 125cc mislim da je CBR125 bolji izbor. Kymco Quannon mozda ako ti je CBR125 preskup. Pedu ne bih ni uzimao u razmatranje. Nije sto je kinez vec zato sto je los kinez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan Markovic 0 Napisano Januar 25, 2021 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo na odgovoru,Nsr koliko sam cuo trosi 6l, sto mi je sasvim okej kad uporedim sa drugim t2 motorima koji trose i do 10l. Da kazem moze i neki t2 samo da trosi do nekih 6l, 10l mi je vec previse, Posto sumnjam da imam neki preveliki izbor 4t motora za taj novac. I za tu kubikazu. Ova honda ima 30-40konja vodi se kao 11, sto mi je mnogo zanimljivo, e sad ne znam da li ce zbog ovog akrapovic auspuha moci da prodje tehnicki, ali koliko vidim u oglasu on je registrovan do 9-tog 21 godine, pa me to malo buni ako moze objasnjenje? Jel on vraca fabricki auspuh pre tehnickog ili sta? Promenio Januar 25, 2021 član Stevan Markovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 244 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Za 1500e mislim da moze svasta nesto da se uzme. Po meni ovaj NSR nije povoljan mada deluje lepo ocuvan. Za te pare pre bih uzeo dosta novijeg CBR-a. Sto se potrosnje tice to prvenstveno zavisi kako ces ga voziti. Ako ces odvrtati gas od semafora do semafora i ovaj NSR ima da ti trosi 10l 30-40kw nema sigurno vidim da u oglasu stoji da ima 30-40ks. NSR fabricki ima 15ks ili 11kw tako da ne znam kako je izvukao toliko konja iz ovako malog motorcica. Mozda ima nitro ali pre ce biti da se nalupetao... Sto se tice aftermarket auspuha (ovo nije akrapovic vec kineska kopija sa nalepnicom) zavisi najvise od samog tehnickog pregleda. Negde ce progledati kroz prste dok ce te drugi smarati zbog najmanje sitnice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan Markovic 0 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti najlepše, sad mi je sve jasnije. I meni je bilo čudno ovo 40kw, ali kao početnik nisam mogao da budem siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2927 Napisano Januar 25, 2021 Ne silazi, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Онај ауспух са слике не само што је копија веч је за 4Т агрегат.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11440 Napisano Januar 25, 2021 Ne silazi, 2356 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Sladak motoric,ali 30-40ks iz 125ccm?Kad bi i imao toliko ks taj 2t bi trosio ko Lada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2927 Napisano Januar 25, 2021 Ne silazi, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan 30/40 коња можда ако убаци машину од CR125 R, а у том случају нема алансер, нема светло, овај издув никако......итд, итд.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2927 Napisano Januar 25, 2021 Ne silazi, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan И хоп 31,5 коња.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Stevan Markovic said: Hvala lepo na odgovoru,Nsr koliko sam cuo trosi 6l, sto mi je sasvim okej kad uporedim sa drugim t2 motorima koji trose i do 10l. Da kazem moze i neki t2 samo da trosi do nekih 6l, 10l mi je vec previse, Posto sumnjam da imam neki preveliki izbor 4t motora za taj novac. I za tu kubikazu. Ova honda ima 30-40konja vodi se kao 11, sto mi je mnogo zanimljivo, e sad ne znam da li ce zbog ovog akrapovic auspuha moci da prodje tehnicki, ali koliko vidim u oglasu on je registrovan do 9-tog 21 godine, pa me to malo buni ako moze objasnjenje? Jel on vraca fabricki auspuh pre tehnickog ili sta? NSR trosi najmanje od svih 125cc 2t i sigurno je najkvalitetnija, mnogo je ozbiljniji motor nego CBR125. A sto se tice auspuha, ja prosle godine sa mojom hondom nisam mogao preci tehnicki jer nije bio fabricki auspuh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...