zoransm 95 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim kolegama. Kao što naslov kaže, interesuju me iskustva u vezi ovog modela. Naše internet stranice su siromašne tekstovima koji bi nas malo detaljnije uputili na to šta da očekujemo od Tigrine. Ako neko od vas ima nekog iskustva, bilo bi dobro da se napiše koje slovo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za početak, od kolege sam foruma sam saznao da su agregati pouzdani, ne kvare se, ume da se pojavi problem sa reglerom, kao na mnogim drugim markama motora. Negde sam pročitao da mu je elektronika kao na Suzukiju. Vešanje udobno, kočnice brutalne. Prelazi dosta kilometara. To je otprilike to što sam ja uspeo da saznam. Mene lično sve više privlače evropski motocikli, rekao bih da Triumph ulazi u grupu tipičnih Evropljana. Ima neki svoj šmek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6074 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da li si pregledao Moto Puls? Oni su ih nekoliko puta testirali, pa bar ti testovi mogu da ti daju neku početnu sliku. Po onome što sam tamo čitao, ja bih ga odmah uzeo. Explorer je neka varijanta adventure paketa. https://www.motopuls.com/index.php/motopuls-online/testovi/motocikli/item/2978-triumph-tiger-1050-abs-objavljeno-2007-g-u-br-83-moto-pulsa Promenio Januar 24, 2021 član misa-pei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam se setio Moto Pulsa. Pregledaću ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5231 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna makina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Januar 25, 2021 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga ima neki naš član iz Novog Beograda. Ne mogu se sjetiti koji mu je nik na forumu. Neka neko pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducman 12 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Caponord 1200 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i ja već neko vreme razmišljam o ovom modelu. Hvala kolegi @zoransm na pokretanju teme i hvala ostalima na informacijama. Na slične informacije sam i ja naišao. Bio bih zahvalan članovima koji ga poseduju, da napišu i nešto o održavanju, servisima, majstorima. Tragajući na netu, našao sam starije postove gde ljudi navode na nema puno servisa za Triumph. Ne znam kakva je situacija danas. S obzirom da vozim nešto manje od godinu dana, i da nemam znanje ni uslove sam da održavam motor, dobar majstor mi je neophodan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 25, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... Promenio Januar 25, 2021 član zoransm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triumph 2 Napisano Novembar 23, 2021 U prolazu, 1 post Motocikl: Triump Sprint ST 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Triump Sprint ST 1050,2006 godiste, vozim odredjen period, kupio ga od drugara on je bio odusevljen i prezadovoljan, kako na obicnim nasim putevima tako i na otvorenom. Stabilan, pouzdan, ima svoj poseban smek zbog 3 cilindra.Prijatelj koji je i mehanicar ima 955 model i presao je 109.000 km , moj tek 41 hiljadarku i prezadovoljan sam. Opisao sam kratko sigurnost i puzdanost modela koji posjedujem, a sve je stvar ukusa. Spoiler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 16, 2022 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Od 2020. godine sam ponosni vlasnik Tigera do duse Explorera 1200, ja sam sa Triumph-om za sad prezadovoljan, presao sam malo manje od 10.000km sa njim. Od prosle godine sam poceo da uvozim motocikle iz CH i zapadne mi za oko Sprint 1050 ST i evo ga u garazi... To je isti agregat kao na Tiger Sport-u koji ti gledas, sto se tice agregata nece ti nigde zafaliti snage, odlican odziv na gas... @BaneZ ima Tiger Sport 1050 i jos jedan kolega sa foruma ali ne znam nick.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Januar 16, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmišljao o Tiger 800 kada sam hteo da menjam malog Stroma. Majstor koga sam potao za savet mi je rekao otprilike.. Super su motori, ali problem je nabavka delova pošto nisu najpopularniji u Srb.. sve stigne, ali se nekada dosta čeka.. a delovi ne riknjavaju zimi nego u sred sezone.. i tako.. e sad ako su lagali mene.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, vmutic je napisao: Ja sam razmišljao o Tiger 800 kada sam hteo da menjam malog Stroma. Majstor koga sam potao za savet mi je rekao otprilike.. Super su motori, ali problem je nabavka delova pošto nisu najpopularniji u Srb.. sve stigne, ali se nekada dosta čeka.. a delovi ne riknjavaju zimi nego u sred sezone.. i tako.. e sad ako su lagali mene.. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Тријумф направио паметне делове да знају кад да се покваре енглез је то хахахаха 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Januar 17, 2022 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Тријумф направио паметне делове да знају кад да се покваре 3: енглез је то хахахахаDobro.. ne treba im davati više kredita nego što zaslužuju.. nisu oni Apple, ali da, kvare se više dok se vozi motor. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 17, 2022 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Vecita dilema gde nabaviti delove jer: "Eto to je Englez", a gde se nabavljaju delovi za Japance a da nije R6, R1 ili Ninja.... U Srbiji ima par moto otpada i to su bazirani na neke modele i tu se prica zavrsava. Sto se OEM delova tice ista prica, Triumph ima svog predstavnika i u Srbiji kao i Yamaha, Suzuki... Triumph je popularan u Zapadnoj Evropi i mnostvo delova povoljno se moze naci u Italiji, Nemackoj i Austriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9695 Napisano Januar 17, 2022 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, vmutic je napisao: Dobro.. ne treba im davati više kredita nego što zaslužuju.. nisu oni Apple, ali da, kvare se više dok se vozi motor. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Јабука прави моторе? Електричне или!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano April 3, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam da pogledam jednog...,sta da vam kazem,ja sam zagrizao Voleo bih ga posedovati. Vremenske prilike nisu dozvolile probu. Sto sam primetio da je lagan,malo vislji za moj ukus,zadnjica malo kraca od vozacevog sedista,5cm da je duzi bilo bi taman. Sto se tice delova ne brine me to,uvek se nadje neko resenje,napravi se,pase od drugog... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 842 Napisano April 3, 2022 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Sad ga gledam na oglasu, lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Lep.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 13 Napisano Jun 12, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Na nekoliko strana sam cuo da su dobri potrosaci, da li neko ima informaciju iz prve ruke? Konktetno se razmisljam za trijumf tiger 1050 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Jun 13, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja 5,5 l/100km. Provereno više puta. Mislim da je toliko i po manualu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 13 Napisano Jun 13, 2022 U prolazu, 8 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BaneZ je napisao: Potrošnja 5,5 l/100km. Provereno više puta. Mislim da je toliko i po manualu. Cuo sam da je dosta vise, pa mi je bilo malo previse, hvala na odgovoru ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...