Dejan Petrovic 77 Napisano Januar 7, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Otvorio bih ovu temu u želji da iskažete svoje mišljenje!? Mišljenja sam da bi bilo baš korisno i dobro da forumaši imaju aplikaciju umesto što svaki put moramo da idemo na sajt bj bikers... Ja sam svež član (da se tako plastično izrazim) i možda i grešim u proceni ili možda postoji nešto što ja ne znam, u svakom slučaju ajd da čujem i ostale forumaše i njihov stav po tom pitanju. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Januar 7, 2021 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim “tapatalk” aplikaciju (mislim da vecina koristi) i ne moras ici direktno na sajt. Imas svolje omiljene forume i obavestenja za teme itd. Probaj ako nisi. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrgud 151 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Tapatalk radi savršeno plus možeš da ga koristiš za praćenje više foruma.Čemu još jedna aplikacija? Nije baš da može pasti sa neba... imaš li predstavu koliko vremena bi trebalo utrošiti na izradu? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1140 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Na telefonu se ulogujem u browser i "zapamtim" lozinku. Sasvim lepo radi i prilagođeno je mobilnom ekranu. Aplikacija bi imala smisla samo ako vi se uvele nove funkcije kao što je GPS online lokacija da bi se ljudi pratili dok voze i sastaju, navigacija od tačke do tačke, tracking... Ne verujem da bi se isplatilo plaćanje programera za nešto što već uveliko radi u drugim programima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Januar 7, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tapatalk radi savršeno plus možeš da ga koristiš za praćenje više foruma.Čemu još jedna aplikacija? Nije baš da može pasti sa neba... imaš li predstavu koliko vremena bi trebalo utrošiti na izradu?Ok je to... radi lepo ali bj aplikacija bi ( bar ja tako mislim ) bila korisna stvar u promociji samog sajta + tu postoje odeljci kao što su oglasi za prodaju svega što je vezano za moto društvo... trenutno za sajt možeš da saznaš samo ako ti neko isti preporuči, imaš ljude koji se trenutno odlučuju da udju u moto svet, odluče da pazare opremu i motor i gde prvo idu? Polovni automobili itd. I dalje mislim da bi bj kada bi imao dobro odradjenu aplikaciju pokidao sve ostale a ujedno i bolje povezao ljude Treba da se uloži i vremena i novca, što da ne!? Vratilo bi se sigurno Послато са SM-A202F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bila bi jako korisna stvar...ok tapatalk radi posao ali ni on nije free(placa se)za potpunu upotrebu moja logika je da ako vec gledamo reklame bolje to da radimo na aplikaciji bjb i da neke koristi imaju osnivaci pa i mi nego tapatalk kome svaka cast Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Petrovic "vratilo bi se sigurno" bi, kroz raznorazne reklame, placanje da iste nemas itd. Ja isto cepam preko browsera i sasvim sam zadovoljan, tapatalk mi je malo zbunjujuc 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4483 Napisano Januar 9, 2021 Drug član, 967 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja otvarao forum nebrojeno puta preko browsera i baš se jednostavno snalazim, pogotovu što je izgled isti kao na desktopu. Ne kažem da aplikacija jeste ili nije potrebna, samo mi tapatalk nije ni bio potreban. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 909 Napisano Januar 13, 2021 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Korischenje foruma preko weba pomazemo redakcii preko reklame. Ovo "blago" treba da se chuva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Januar 13, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Tapatalk, vise me je nervirao pa sam ga obrisao. Ne kazem da je los, ali na dva razlicita telefona, kada se pojavi nekoliko vezanih fotki, on uspori, treba mu vremena da ucita... znam, neko ce reci, slab mi je telefon. E, pa, zbog Tapatalka ga sigurno necu menjati ! Idem na sajt preko browsera, memorisani podaci, napravio posebnu ikonicu do bjb, i super, sve radi. Jedino notifikacije za poruke i ostalo stizu preko e-maila sa danom zakasnjenja... ali cim udjem na sajt, nova obavestenja odmah vidim. Mana telefona, ne mogu da ubacujem fotke, nema dovoljno memorije ??? Sa kompa radi... Podrzavam predlog za aplikaciju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Januar 13, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ja čitam forum preko weba i mnogo mi vise mi odgovara od Tapatalka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Preko weba je skroz OK. Na telefonu još samo postavio za Privatni DNS dns.adguard.com adresu, pa nema ni reklama. Jes da sad i adguard zna šta sve gledam (pored Internet provajdera, Googla i ostalih ), al bar nema dosadnih marketinških poruka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Januar 13, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za temu, zadnjih godinu ipo dana i na fonu i na kompu koristim Brave browser koji u sebi ima blokator reklama, pa sam miran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Januar 13, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Tapatalk, vise me je nervirao pa sam ga obrisao. Ne kazem da je los, ali na dva razlicita telefona, kada se pojavi nekoliko vezanih fotki, on uspori, treba mu vremena da ucita... znam, neko ce reci, slab mi je telefon. E, pa, zbog Tapatalka ga sigurno necu menjati ! Idem na sajt preko browsera, memorisani podaci, napravio posebnu ikonicu do bjb, i super, sve radi. Jedino notifikacije za poruke i ostalo stizu preko e-maila sa danom zakasnjenja... ali cim udjem na sajt, nova obavestenja odmah vidim. Mana telefona, ne mogu da ubacujem fotke, nema dovoljno memorije ??? Sa kompa radi... Podrzavam predlog za aplikaciju.Nije do telefona, i meni Tapatalk smecasto radi a imam solidan telefon. Al mi nekako lakse preko njega. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...