Loshmi82 347 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari... Moze li neko da mi preporuci neki posten servis za skutere u NS..? Treba mi neko kod koga bi redovno odrzavao/popravljao skuter. Pozeljno je da bude na Naselju ili Satelitu..ali nije obavezno.. U pitanju je Kymco skuter 50ccm 2T.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno ne radim skutere sem prijateljima. Ali ako se ne snadjes, rad sam da pomognem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Imacu to u vidu @abarth_maniac.. Hvala puno unapred.. Upadljiv ti je motor (ako je taj sa slike), pa se mozda i sretnemo po gradu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5916 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 2770 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, tu sam da pomognem ako je moguce. Jest taj. Sezona broj 11 kod mene. Trenutno spava u ZRu na toplom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Januar 4, 2021 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ako..ako..mora nekada i da se odmori.. Ja sam uglavnom svaki dan po gradu...dostava hrane.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Januar 5, 2021 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Imas zvanični servis u novom sadu za kymco. bas posle satelita prema veterniku sa leve strane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Januar 5, 2021 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Znam... Isao sam tamo do sada...ali hocu da menjam.. To je servis za ljude kojima skuter sluzi da idu na kafu...pa mogu da cekaju.. Cekam da me prime vise od dva meseca...5000+ km... To mi ne igra nikakvu ulogu jbg...ali hvala svakako za predlog.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Novembar 27, 2022 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi bila preporuka za ovlasceni Piaggio servis u NS. Stojanov ili Markos? I jos nesto...kako je moguce da se cena redovnog malog servisa toliko razlikuje...u Stojanovu je 9000 din., a u PGS-u 6500 din.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Novembar 27, 2022 Ne silazi, 6502 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Cenu radnog sata za ovlašćene servisne centre, šta god da je u pitanju...proizvođač toga šta se zastupa , ne određuje! On određuje, svojim internim normativom, cenu radnog sata i vreme potrebno za izvršavanje određene popravke...samo kada su u pitanju intervencije u garantnom roku i po tom cenovniku bude refundiran ovlašćeni serviser. Znači, sve ono što se smatra održavanjem ili zamenom potrošnih stvari, ili intervencijama koje je kupac nove stvari dužan da radi o svom trošku, zarad ostvarivanja prava na otklanjanje eventualnih nedostataka u garantnom roku...određuje serviser samostalno. Ono što je dobro znati...jesu upravo normativi vezani za vreme. Ali retko ko to javno iznosi. Oni podrazumevaju to, da je serviser obučen i poseduje znanje i specijalne alate, da određenu intervenciju uradi u tačno određenom vremenskom roku... Da ne tupim dalje, prilikom kupovine novih stvari, naročito vozila, trebalo bi doooobro obratiti pažnju upravo na ove detalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Novembar 27, 2022 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, pronto je napisao: Da ne tupim dalje, prilikom kupovine novih stvari, naročito vozila, trebalo bi doooobro obratiti pažnju upravo na ove detalje. Samo još da imamo uputstvo kako se obraća to pažnja na te detalje Svi su na rečima super, kupac laik ne može da zna šta je kvalitet, a šta je samo šminka. Tako danas svet funkcioniše, sve je marketing. Iz mog iskustva, što se garancije i reklamacije tiče, involviran je uglavnom samo uvoznik, ako se time dugo bavi i od toga živi. Ovlašćeni servis je tu da ti uzme parice na brzaka, ako može. Ako ne može, uputi te na uvoznika. Dakle, @Loshmi82, za menjanje ulja i tako te sitnice u garanciji, idi kod onog ko te bolje tretira kao mušteriju, ili je povoljniji, brži, šta god je tebi bitnije. I nadaj se da neće biti komplikacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Novembar 27, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ne znam kakav je servis ali imas jedan u Temerinskoj. Mislim da je 71/73 broj. Pre nadvoznjaka iz pravca Klise. Tu je instruktor vozio njegov skuter na popravku. Videh u dvoristu gomilu motora i skutera. Pritom tu odmah imas i radnju za moto delove. Evo slika mape dole, pa izguglaj da li ima iskustava o njima. Ili skokni do njih da se informises detaljnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Novembar 27, 2022 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam...to je Markos... Videcu jos... Nesto mi se neda sad da se vozim do PGS-a po ovoj zimi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Novembar 28, 2022 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam otisao kod Stojanova, u Markosu sam morao da ostavljam skuter pa da dodjem sutra...kao da ne znam sta treba da rade... Cena je 8600 din. 1.5 radni h - 3600 Ulje 2l - 3200 Neki cistac - 300 I filter i ne znam sta jos bese - 1500 Jos jedna stvar mi je bila cudna... U PGS- u veliki servis rade na 20K, a u Stojanovu na 10K....sto nije bas mala razlika.. Pritom sam pricao sa covekom koji ima isti skuter...kaze bas je sacuvao kais i rolnice nakon servisa na 20K...kaze da su kao novi.. Sto se mene tice verujem da su posle 20K za zamenu definitivno...ali posle 10K nema sanse da moraju da menjaju oem kais i rolne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 774 Napisano Novembar 28, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Dajete po 8-9000 da vam neko odvrne čep, ispusti ulje, odvrne filter, novi zavrne i ulije novo ulje??? Impresivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Novembar 28, 2022 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @ekozelj nov je skuter u pitanju, to je zbog garancije. Koleza nije napravio dobar uvod u temu. pre 20 minuta, Loshmi82 je napisao: ali posle 10K nema sanse da moraju da menjaju oem kais i rolne.. Pa sad, da li ima šanse ili nema, pitanje gledišta. Ovo je moj nekadašnji Mitsuboshi, nakon 10.000 pređenih. Počeo da se cepa, samo na jednom mestu... Mnogi bi verovatno ostavili da još tera, ja nisam, nego sam ga zamenio. Nešto ne mogu da razmišljam o tome dal će da pukne ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Novembar 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @ekozelj A jbg brate...preskupo je znam... Ali u suprotnom gubis garanciju.. Promenio Novembar 28, 2022 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Novembar 28, 2022 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg u tom slucaju naravno...nebi ostavljao..ali po mom skromnom misljenju to je neka fabricka greska...nebi smelo to da se desi nakon 10K.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4665 Napisano Novembar 28, 2022 Drug član, 3583 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bemliga, vidiš da se dešava. Mislim da je realno i korektno da se kaiš (i rolne) proveravaju na svakih 5.000, i menjaju po potrebi, a da je zamena obavezna na 20.000. To mi ima smisla, ostalo je obično branje ušiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Novembar 28, 2022 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to... Na malom servisu rastaviti, pregledati i tako do 20k....ako se nesto uoci ranije menjaj.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus_93 10 Napisano Octobar 29, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro dve godine vozio polovan Kymco 50ccm 2T, održavao sam kod Vlade iz Veternika (inače majstor u Kymco servisu). U suštini sam zadovoljan i cenom i brzinom prijema i njegovim trudom u pogledu traženja delova i varijanti šta je najbolje da se stavi od delova koji su za zamenu, inače sam došao na preporuku drugara koji kod njega održava 10 godina motore, počev od kineskih skutera pa do Kavasakija koji mu održava isključivo on, pa sam možda prošao bolje nego da sam došao bez preporuke. Probajte, pa javite utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Vlada je super lik.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 629 Napisano Octobar 29, 2023 Zainteresovan, 433 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Loshmi82 said: Vlada je super lik.. Može neki kontakt Vlade? Ime servisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 347 Napisano Octobar 29, 2023 Drug član, 1079 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Poslato na pp...da ne krsimo pravila foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...