Ninja66 2829 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Trazimo neki auto manje kubikaze u solidnom stanju za sina. Budzet mu je oko 1300-1400 eura. Posto jos nije siguran sta konkretno, trenutno nas sve interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi preporucio neki punto 1.2 8v sa 5 vrata i klimom, odrzavanje najsmesnije moguce a i da mu dosadi za godinu dve najmanje ce izgubiti na ceni... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2829 Napisano Decembar 28, 2020 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan To i jeste u najuzem izboru. Slazemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 25, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzz . Ja imam jedan auto koji mi je visak . Kupio ga za zenu ali ne zna da vozi i samo pravi stetu . Kupljen je od druga koji ga je uvezo i kod njega je oko 10 - 12 god . radjena 5 velika servisa mehanicki je top......klima ledi zimske gume nove akumulator nov . Jedino sto je malo specifican auto u pitanju . E da sto je najbitnije uradio sam mu komplet limariju i ofarbao ga . tako da samo stoji i za pola od onog novca mozes da kupis lep auto a mislim da je mnogo kvalitetniji od Punta . Daihatsu Charade 1.3 90ks 1998-o god . Moze i zamena za neki motor za klinca ili sta god.....Voznja je mnogo lepsa i tisa nego kod punta ( imao sam ih a i radim kao mehanicar ) a deevi mnogo kvalitetniji i nista se bukvalno ne kvari . Evo slika ali opet malo specifican auto ........Unurtra je maximalno ocuvan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 25, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kaka mu je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Januar 25, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj dobar drug prodaje Punta ,1.2 benzinac,u sasvim pristojnom stanju,a znam da mu je cena više nego korektna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Januar 25, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nema 4 vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14468 Napisano Januar 26, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stace mu 4 vrata? Cesto ovo cujem i ne razumem ( @aca-pn ne mislim samo na tebe) nije taxi pa da se cirkulise + kada ima 4 vrata su kraca pa ni napred ni nazad ne mozes uci kao covek. Deca? I tu namestis da se ne otvara sa unutrasnje pa opet udji/izadji, da ne spominjemo da je karoserija cvrsca tako mala ... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sa 3 vrata uzas. Stalno ustani pomeri sediste da bi neko seo, jeste to retko al opet. Pa se taj neko zavlaci pa opet ustani da izadje. Uzas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14468 Napisano Januar 26, 2021 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno je lakse ponekad pomeriti sediste nego uvek ulaziti kroz manja vrata, uostalom nema slucajno vecina "katapult" suvozacko sediste. Cudna konstatacija za nekog sa 194cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Jes lakse meni uci na vozaceva vrata ako je auto sa 3 vrata, al to stalno ustajanje da bi neko seo ubija. Sto kaze kolega ovaj moj peugeot sa 3 vrata kao u svinjak da sedam tolika su mu vrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Auto sa 3 vrata je auto za dusu auto sa 4-5-6-7 vrata je auto za potrebe. 95% lićnih automobila ima 1-2 osobe u autu, samo 5% ima 3 ili više osoba (ne znam da li je ovo i dalje tačno, pročitao sam negde pre jedno 2-3 godine) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja mahom koristim auto sam, retko kad imam vise od 2 osobe u njemu, pre sam uvwknimao auta sa 3 vrata, sad ne bi nizasta menjao 4/5 vrata. Najvise iz razloga sto mi je lakse da otvorim zadnja vrata i bacim to sto nosim nego da otvorim gepek. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam ovo uzeo za zenu tako da mi koliko vrata nije uopste bitno . Ali lakse je uci u njega nego u c4 sa 5 vrata jer su mnogo mala . Ovde i kosarkas ladno ulazi na kant Ako neko ima neko motorce koje mu visak kao i meni mozemo da pravimo zamenu . Mogu i da dam extra skuter uz njega i tako povecamo jos vrednost......hvala svima..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4565 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 986 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad pri kupovini auto sa 3 vrata nisam uzimao u obzir. Logika mi je da auto mora biti dovoljno veliki da 4 ljudi sa umereno stvari može komforno da ode na put, a još nisam sedeo u autu sa 3 vrata koji daje taj komfor. Zato su mi hečbekovi savršeni - dovoljno su mali da možeš da ih parkiraš po gradu, a dovoljno veliki da odeš na more njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaciti dete u auto sa 3 vrata je mnogo lakse nego sa 5. Mada to klincu nije bitno. Ali mislim da je ovaj mali japanac suoer autic. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa @abarth_maniac ja za zenu planiram Twingo 1.2 benzinac sa klimom. Velika vrata, ubaci se dete pozadi i ne brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa 3 vrata je kad se parkirate na tesno više treba da se otvore vrata da bi se ušlo u auto nego kada su kraća kao kod 4-5. To je bar moje iskustvo ali stvarno velika vrata na freelanderu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9820 Napisano Januar 26, 2021 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @draza Ne znam da li u ovoj temi, ili da otvoris novu, stavi lepo sve generalije od auta i od skutera (god, reg do, vlasnik, cena itd), mozda bude zainteresovanih za zamenu, ili kupovinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Januar 26, 2021 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, JevtaNS je napisao: Problem sa 3 vrata je kad se parkirate na tesno više treba da se otvore vrata da bi se ušlo u auto nego kada su kraća kao kod 4-5. To je bar moje iskustvo ali stvarno velika vrata na freelanderu. Osim kad vrata nemaju okvir za stako, onda se sa spustenim staklom moze izaci na nerealno malom prostoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima okvir ali se može izaći kroz prozor.To je terencima normalna stvar da se izlazi kroz prozor kada se zaglavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Januar 26, 2021 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bdada je napisao: Stace mu 4 vrata? Cesto ovo cujem i ne razumem ( @aca-pn ne mislim samo na tebe) nije taxi pa da se cirkulise + kada ima 4 vrata su kraca pa ni napred ni nazad ne mozes uci kao covek. Deca? I tu namestis da se ne otvara sa unutrasnje pa opet udji/izadji, da ne spominjemo da je karoserija cvrsca tako mala ... Kad imas malu decu i decija sedista pozadi, neophodno je da auto ima 4 vrata, inace se ziv polomis dok ih ubacis u sedista i vezes. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Januar 26, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Corsa C 2005. 1.3 cdti, 5 vrata Srebrna Ima estetskih ulaganja. Iz uvoza. Cena je tu negde Ako te zanima pisi na pp. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih da ja prodajem auto savrsen za pocetnika samo je van budzeta malo, al dzaba odrzavanje i ima plin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Januar 26, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Markone88 je napisao: Slazem se sa @abarth_maniac ja za zenu planiram Twingo 1.2 benzinac sa klimom. Velika vrata, ubaci se dete pozadi i ne brines Sa tim autom neces pogresiti nimalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...