m.milivojevic 2068 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme da se rastajemo posle pune 3 godine druženja. Kod mene je od 2017-e redovno je servisiran a i odrzavan sa kvalitetnim delovima. Registrovan do Maja.2021-e. Da ne bih do detalja navodio sta je i kada radjeno, navešću samo par stvari: Avgust 2020 vraćen originalni fabrički podrep, stavljen je Givi nosač kofera i Givi kofer, kao i originalni fabrički migavci (gratis dajem LED migavce - relej za led je ugrađen). Jul 2020 Kompletno servisirana kočiona klesta, novo kočiono, Dot4 Motul Nissin 210NS pločice - skinute Sumimoto koje su na 80%, filter goriva, podmazane sajle gasa, dotegnuta sajla kvačila - @Astral Novembar 2019 zamenjen lanac bregaste, naštelovani ventili, sinhronizovani karburatori, zamenjeno kočiono napre i nazad, rashladna tečnost, provereni ležajevi - Boban Motomehanika PA Mart 2019 Dunlop RoadSmart 3, nazad je SP 180/55/17, napred 120/70/17 (od tada prešao oko 8000km) Avgust 2018 - Unibat Aku, kupljen u Barelu. Maj 2018 Denso IU27 - iridijumske, sigle direkt iz UK April 2018 Zamenjen lanac, lančanici i ostali redovan servis Motocikl pored svega, poseduje i: MICRON PCY33 izduv - aftermarket za Fazera - ne primećuje se razlika u odnosu na original osim po zvuku / otvoren je i tehnički se lagano prolazi sa njim Pokazivač stepena prenosa Ralica (plug) - u boji motocikla Takođe imam i Robert race izduv - Opciono, (mada bih ga rado zadržao za sebe) Quickshifter, voltmetar i oiler - Opciono, (na licu mesta možemo da se dogovorimo - integrisano je sve u isti sklop, pogonjeno mikrokontrolerom, sa kompletnim setovanjem svih vremena) Uz njega dajem Ipone 10w50 full sint, kao i Hiflo filter ulja, za zamenu, za sledeću sezonu. Sedište je urađeno kod Srđana. https://www.instagram.com/p/B1YC1mtISxd/ Poluge kvačila i kočnice - CNC ALU - aliexpress, ali veoma dobar kvalitet (stare sam poklonio na forumu, jer ne mogu da vozim sa njima - navika) Km je 57k, Kod mene je od 42k. Suština je da sam ga ja redovno i kvalitetno održavao i prodajem ga samo zato što hoću da kupim noviji, a i malo da promenim tip. Cena je 2200€ - za kolege sa foruma popust 100e = 2100e Nisam stigao da ga fotografišem detaljno, ali u svakom slučaju može se pogledati u NBG-u ili u Zemunu. Ja sa motociklom nisam padao, klizao itd itd, da li je padao pre mene, ne znam, ali meni je pao jednom sa ćopave (ostavio sam ga na blagoj nizbrdici) - to se može videti na fotografijama. Motocikl je na mom imenu i prevod je obavezan. P.S. neke slike su starije i na njima se vidi Krauser kofer, LED migavci, kao i stari nosač... čekam lep dan da ga fotografišem detaljnije Kontakt je putem poruka na forumu / mob 064 44 44 499 / preko vibera mogu da pošaljem dodatne slike. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1911 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko podataka... A koje je godište?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4493 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 368 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u naslovu, 2003...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5286 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj jbt, jel ga parkiraš kod bandere kod Pinokija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Da da. Leti da, zimi je u garaži. Mada, još uvek nije u garaži, jer ga vozim i dalje, sem što je ušuškan, pokriven ceradom, na centralnom štenderu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5012 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1556 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Video i cuo motor, bas se dobro cuje i ima neke dodatke koje ni jedan Fazer nema srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10736 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2065 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj jbt, jel ga parkiraš kod bandere kod Pinokija?To je to, od sutra, tema menja naslov:UKRADEN FAZER 600. Sent from my Mate20Pro using Tapatalk 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan To je to, od sutra, tema menja naslov:UKRADEN FAZER 600. Sent from my Mate20Pro using TapatalkHah,Ne prizivaj.Al ako se nesto desi, znamo da je@Forsberg;-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5286 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 1133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam ja u kraju, pa kad nemam šta da jedem i odem do Leska, stojim pa ga zagledam 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10736 Napisano Decembar 17, 2020 Drug član, 2065 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ne budi lenj, skini ponekad golublja govanca... Miki imaš moj račun, molim te 80e za reklamiranje.. Sent from my Mate20Pro using Tapatalk 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, kao što obećah, novije slike: 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2068 Napisano Decembar 25, 2020 Drug član, 1144 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Slike sam ostao dužan, pa ih okačih sada... Inače, motocikl je prodat kolegi sa foruma, čak i pre fotografija... Sa srećom mu bilo, da ga služi, kao mene što je služio i da ga uvek bezbedno kući vrati! 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...