Fireblader 319 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ovaj put nije njegova želja da još vozi, nego "investitora". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Jul 31, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Fireblader je napisao: Mislim da ovaj put nije njegova želja da još vozi, nego "investitora". Ja mislim da ti lose mislis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Avgust 1, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan To je on lično izjavio. Da je svrha tima da pruži šansu mladim (Italijanskim) talentima da uđu u GP i da u opšte nema nameru da vozi. Ali da arapski investitor insistira da voze on i Luka. I epilog vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan KTM Tech3 od sledece sezone menja celu postavu, umesto Lekuone i Petrucija vozice Remi Gardner i Raul Fernandez 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 1, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A kud ce sad Petrucci pitam se? Mozda aprilija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 1, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pominjalo se da ce da ostane sa KTM-om ali da ce da predje u njihov Dakar tim ili neko drugo takmicenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 4, 2021 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2021 at 6:25 PM, Biker-Boy said: A kud ce sad Petrucci pitam se? Mozda aprilija? Pominje se WSBK, čak i BSB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7163 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 2991 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2021 at 7:17 PM, JankelA said: Pominjalo se da ce da ostane sa KTM-om ali da ce da predje u njihov Dakar tim ili neko drugo takmicenje E da je to tako lako, sa GPa na Dakar.... Pratim James Hillier-a, on hoće da se oproba u istom... Pre verujem da može TT vozač nego GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 4807 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Petrući na Dakaru? Teško. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13574 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto, ako je mogao Alonso da vozi Dakar sto ne moze i Petruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 4807 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, dvlns je napisao: Sto, ako je mogao Alonso da vozi Dakar sto ne moze i Petruci Nekako pre mislim da će u WSBK. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13574 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 6025 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic a to si mislio, pa ok i meni to deluje logicnije. Mislio sam da hoces da kazes kako se ne bi uklopio ili tako nesto pa reko ako moze iz F1 da se pokusa Dakar sto ne bi moglo iz GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5375 Napisano Avgust 4, 2021 Ne silazi, 4807 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dvlns je napisao: @Jovan Ristic a to si mislio, pa ok i meni to deluje logicnije. Mislio sam da hoces da kazes kako se ne bi uklopio ili tako nesto pa reko ako moze iz F1 da se pokusa Dakar sto ne bi moglo iz GP Ma može da se uklopi u koju god vožnju, nego pre mislim da će u WSBK ili slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Avgust 4, 2021 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari stoje, prihvatiće šta god mu ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Avgust 5, 2021 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogi od GP, Wsbk, IOM... vozača su počeli a neki i nastavili s motocrossom, endurom... moguće je da je i Petrucci jedan od takvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Rosi popodne objavljuje odluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Petrucija, procitao sam negde pre nekih mesec dana da i on i KTM zele da nastave saradnju ali u nekom drugom takmicenju, tada se pominjao dakar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Ninja66 je napisao: Rosi popodne objavljuje odluku. Kakvu tacno odluku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa popodne objavljuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Avgust 5, 2021 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti Petruci test vozac na KTMa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5968 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali kolega napisa da objavljuje odluku. Znaci da nesto zna. Koja je to odluka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno si sigurno u pravu...nesto zna..da ovaj objavljuje odluki Sent from my JSN-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Avgust 5, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, abarth_maniac said: Kakvu tacno odluku? Javlja mi se da napusta GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Napustio. Eto, šteta baš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...