Strale 83 Napisano Novembar 27, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Donora jos nema ali duga je zima! Nesto nemam vremena da kopam po forumu po slikama da vidim ko ima skid! Ali navatacemo nekoga! Seba je vec pravio stendere za stroma, i cena je veoma korektna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 30, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Trazimo darodavca za skid ! Ako ima ineko da nam skine sa svog motora da prekopiramo, mnogo bi nas spasio cimanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan IMALI NEKO SKICU SA DIMENZIJAMA ZA NEKI 1.SKID PLATE 2. FORK BRACE Suvise je glupo da za ovakve stvari izdvajate po 100-150 eura kada se mogu napraviti za 30-50 eura. Narocito ako se pravi vise komada. Ako neko ima ili moze da izgugluje, neka stavi na forum, placam vopi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako je SashaP prodao motor nekome ko je član foruma,možda bi došli do uzorka za pravljenje štitnika.Ja sam za to da se i plati čoveku koji bi nam ustupio skid za kopiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 2, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1354459975[/url]' post='1407698']Jedino ako je SashaP prodao motor nekome ko je član foruma,možda bi došli do uzorka za pravljenje štitnika.Ja sam za to da se i plati čoveku koji bi nam ustupio skid za kopiranje. I ja pristajem!Mogli bi da napravimo spisak koliko nas je. 1. Strahinja 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 1.Strahinja 2.Milanezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasha P 6548 Napisano Decembar 2, 2012 MotoDJIR.com, 1354 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije član foruma. Mogao bih da ga pitam da li želi da pomogne. Čoveka poznajem samo toliko koliko je kupio motor od mene,tako da ništa ne mogu da obećam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan To bi bilo super,nadam se da će pristati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 2, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1354464968[/url]' post='1407735']Mislim da nije član foruma. Mogao bih da ga pitam da li želi da pomogne. Čoveka poznajem samo toliko koliko je kupio motor od mene,tako da ništa ne mogu da obećam. Cekamo odgovor! Imamo i treceg za skid bice to masovna proizvodnja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, šta će vam skid plate? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 2, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Da imamo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Strale sa skid plate-om ces motor samo spustiti dole, odnosno manji ces klirens imati, a koliko vidim pratis off road temu tako da mislim da ti nece trebati skid plate, samo ces ga razjebati. Osim ako ne pravis sam pa ga sabijes skroz uz cevi. Dobro razmisli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Decembar 2, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan 1354488046[/url]' post='1407995']Strale sa skid plate-om ces motor samo spustiti dole, odnosno manji ces klirens imati, a koliko vidim pratis off road temu tako da mislim da ti nece trebati skid plate, samo ces ga razjebati. Osim ako ne pravis sam pa ga sabijes skroz uz cevi. Dobro razmisli. Da ce klirens biti manji hoce, ali ni ovaj nije neki tako da ne gubim mnogo! E sad da li je motor za off? NIJE! Ali ja nemam drugi, a ovaj da prodajem zao mi je novog sam ga kupio i 40 kkm napravio! A moja ideja je da mu stavim skid da stiti od slucajnih situacija, a namerno cemo izbegavati ono sto nemoze! A ako mu jos stavim neke gume tipa Karoo t ili Mitas E-09 ili 10 mislim da mogu da ga vozikam i vise nego sto mi moje vozacke sposobnosti dozvoljavaju! U svakom slucaju svaki savet je dobar i svaki cu uzeti u obzur! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 3, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Savet/predlog/želja: ajde da se malo više vozimo i družimo sledeće sezone! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Savet/predlog/želja: ajde da se malo više vozimo i družimo sledeće sezone! Misliš na V stromaše ili ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 4, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Dimac radio sam skidplate i resetkicu za hladnjak pa pokusajte da nadjete njegove postove, verujem da jos uvek ima te dimenzije. Ja sam video uzivo njegovih ruku delo i zaista je dobro izgledalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Savet/predlog/želja: ajde da se malo više vozimo i družimo sledeće sezone! Misliš na V stromaše ili ...? Na sve, a pogotovo na stromaše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 4, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Savet/predlog/želja: ajde da se malo više vozimo i družimo sledeće sezone! Krajnje vreme je da se osnuje sekta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 4, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj Bože da se bilo ko oko sekte okupi.Izvini kolega Creative,ne mogu da preskočim. Medjutim,stromaško okupljanje,pun pogodak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Decembar 4, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj Bože da se bilo ko oko sekte okupi.Izvini kolega Creative,ne mogu da preskočim. Medjutim,stromaško okupljanje,pun pogodak. legendo. oce dati Bog da ja probam ono tvoje, nadaleko cuveno, vino? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Žariću potpuno si u pravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 5, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan legendo. oce dati Bog da ja probam ono tvoje, nadaleko cuveno, vino? Evo je zima,pa sa njom i dani koje ćemo iskoristiti za druženja i degustacije. Ja ću vas uredno pozvati,ali svakako uzimam obavezu da vam dopremim dve berbe,onako od srca. Veliki pozdrav. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Savet/predlog/želja: ajde da se malo više vozimo i družimo sledeće sezone! Krajnje vreme je da se osnuje sekta! Pošto ovo nije tema ovde, pa da ne kršimo pravila, ajde da postavimo temu oko ovoga. Raspoložen za druženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 5, 2012 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Ma Žariću, ti samo reci gde je biblioteka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 5, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj Bože da se bilo ko oko sekte okupi.Izvini kolega Creative,ne mogu da preskočim. Medjutim,stromaško okupljanje,pun pogodak. Kolega duzan sam vam objasnjenje posto vidim da niste upuceni, u svetu motociklista "sekta" je zargonski izraz za grupu ljudi koji su obozavaoci i vlasnici odredjene marke, modela motocikla u nasem slucaju Suzuki V-Stroma. Clanovi iste se okupljaju, druze. organizuju zajednicke voznje, razmenjuju iskustva, pomazu jedni drugima u nabavci rezervnih delova i sl. Slazem se da je izraz malo mracan ali ga nisam izmislio vec je opsteprihvacen ovde na forumu koliko mogu da primetim. Slazem se da smo u offu posto je ovo deo o dodatnoj opremi za Stroma a postoji prikladniji deo foruma koji nosi naziv Suzuki V-Strom Srbija pa mozemo nastaviti caskanje tamo i napraviti "klub obozavalaca Suzuki V-Stroma". Radujem se tome i zeljno ocekujem druzenje Stromasa! P.S. prvi put sam bio okruzen velikim brojem Stromova na doceku Hit the road expedicije u Pancevu i moram priznati da je osecaj vise nego dobar! P.S.S. red je da se proba to toliko hvaljeno vino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...