ducati unlimited 0 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Bobane druze bez ljutnje bice ovih dana ,radim u firmi kao crnac a placaju me kao belca. Posto ovaj oglas prerasta u zajebanciju (sa moje strane naravno) ovih dana novi sa preradjenim zadjim delom svim doradama i normalnom cenom.A ona se zna jer pise na samom pocetku oglasa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan osvezavanje oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan refresh ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan motor ti je vrh ali stvarno vrh ostao bez texta ........nadam se samo da ce otici u prave ruke!!!pozdrav!let there be brotherhood! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Dodato je malo slika izmena na motociklu na prvoj stranici ,ceka se vizir by Ivan ,pancir creva ,beli migavci za napred ,novi krespad barovi,i par sitnica pa ce biti novih slika . Zaintersovani nemoj te se stideti nego samo napred. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 11, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 12, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi necemo valjda cekati prolece ,stigli novi crni kres padovi ,pancir creva ,cekaju se migavci,i pleksi od nedelje ,i presvucicu sediste bordo - crna kombinacija, na kraju izmena,slike ce biti dodate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete dali kobinacija kao kod ducatija dvobojno sediste dali bi to pristajalo ovoj lepotici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 14, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ej mnogo ti je ruzan motor eto ti jedan off ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan motor je super i u extra stanju i mislim da nije ok ni u sali da takve stvari pises coveku koji se trudi da ga proda i mislim da takvim komentarima nije mesto u ovoj temi!ne znam samo sta urednici rade!pozdrav bratu ducatiu!!!respect!!!let therebe brotherhood!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bre ti uff ili off ,ne ljuti se moj brate bane neznaju oni sta je muka kad saznaju bice kasno. Uff je ok lik ,verujem da ima r-a mogli bi da ga regrutujemo da sa nama prolazi 10 cm pored skutetrasa . ljudi jel vi kupujute motore uopste? pa kad ce te ako ne sad ako cekate prolece i cene ce biti prolecne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Septembar 14, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Reko ti ja da odmah dignes na 5500... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan nije losa ideja ovo za zujanje na 10 cm od skutera....sala naravno a sto se tice voznje sa uff om ma naravno uvek sam za i naravno da se ne ljutim kapiram da je bila sala svako ko je iole normalan skapirace da je bila sala u pitanju ali imas likova koji strvinare po forumu i gledaju nesto da ucare na tudjem tesko stecenom..nadam se da se i uff ne ljuti ..... a sada mala pomoc oko oglasa ....AJMO LJUDI KUPUJTE OVU YAMAHU BRE EXTRA JE!!!!!pozzzz.respect! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 15, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesi bre ti uff ili off ,ne ljuti se moj brate bane neznaju oni sta je muka kad saznaju bice kasno. Uff je ok lik ,verujem da ima r-a mogli bi da ga regrutujemo da sa nama prolazi 10 cm pored skutetrasa . ljudi jel vi kupujute motore uopste? pa kad ce te ako ne sad ako cekate prolece i cene ce biti prolecne Vozio ja R1 2007 god ovog leta i za malo poobarao 3 skuterasa (jbg sta cu kad nisam navikao na svu tu snagu) jel to moze da prodje? mada nije to motor za mene jbg ne volim kad zavrnem gas i zadnji tocak pokusa da mi obidje predji ??? :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 15, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Uffffff pa to je ono sto je mome srcu milo kada ko sa zadnjom vucom na BMW-u mozes da ludujes do prvoga snega koji ce pasti naj verovatnije vec sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi evo novina ,danas je konacno bilo dve veoma opipljive ponude ,i naj verovatnije cemo za viken staviti katanac na ovaj prelepi oglas (hahahaha pa sam sam ga pravio nije mi niko pomogao),zahvaljujem se nekim ljudima znaju oni koji su sto su ponekad rekli poneku lepu rec ,i bogami i veoma ruznu ufff drzi se kada se sretnemo na putu procicu na tik 2,3 cm pored tebe brzinom zvuka . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 16, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Nemanja druze pa ja i ne radim da bi digao cenu nego da bi otklonio neke nedostatke i ucinio taj model jos privlacnijim cena na pocetku oglasa stoji tako da ko svata zajebanciju i procitao je sve sto sam ja napisao svatice ,meni nije hitno da prodam taj motor i necu ga prodati bud zasto ceka ce on prolece i pocetak sezone ako neode sada ,drugo sve sto radim radim kvalitetno zarad poboljsanja estetike i voznih karakteristika. Sam reci dali kada kupujes motor volis da je sve na svom mestu ili da da u startu moras da menjas gume, semeringe i jos kojesta ,meni je motor uvek u tip top stanju vozijo ga je il neko drugi ,mislim da ti komentar nije na mestu po pitanju cene . Znaci za sve potencijalne kupce ili posmatrace koji bi nesto da kazu neka to licno iznesu putem pp-a ili telefonom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 17, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan O.K. Mislim da je cena realna i da motor vredi i koji evro više. Svaka čast lepo si ga sredio, po mom ukusu meni se baš više svidja verzija sa rukohvatima. Boja je isto po mom ukusu - extra! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan ova yamaha je jedinstvena i moj brat po benzinu je daje ispod svake cene zato ljudi javite se nece lose vreme da traje doveka ....a na prolece ovakvoj zvercici cena samo moze da skoci...tako potencijalni kupci razmislite malo koliko dobijate za vas novac ako motor kupite sada a ne na pocetku sezone kada bi svako od vas zeleo da na njoj provoza sebe ili neku suvozacicu!!!pozdrav mome bratu!!let there be brotherhood! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 17, 2008 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam suvozac Ducati Unlimetedu do Sapca a zatim od Sapca do Panceva na mestu vozaca bez prtljaga, i bez obzira sto sam navikao na visoki korman (Transalp) i na moje probleme sa kicmom (Lumboisialgija LS4 i LS5) pozicija na motoru je odlicna kako vozaca tako i suvozaca, motor je lagan i jako lepo ide (do 250Km/h posle se malo muci ). Ja ga ne bih dao za 4.000€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 17, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Za motocikl postoji i natjecanje pa ako ste srecne ruke izvolite . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja je jos uvek aktuelna ,bez obzirava sto je otvorena nagradna igra za isti ,ako ga poklonim onda cemo stopirati prodaju. Ne razumem nas svet nece ni kad je dzabe . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1357 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ma druze najbolje ti je da ga uopste ne prodajes,imas 12ticu to je prejako za svaki dan,ovaj bi ti bio za opustanje,zasto da ga dajes nekom dzabe kad je motor besprekoran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Septembar 18, 2008 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Znam da će se pojedinci naljutiti ali ne kapiram šta ima o oglasu za prodaju motora da se piše na 3 strane ??? ??? ??? Da, motor je lep, cena je takva kakva jeste , svaka roba ima svog kupca ali tri strane pisanja ??? ??? ??? a Markonea smo napadali kad se toliko trudio da mu tema slučajno ne ode na drugu stranu..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 18, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema pojma ja svakom odgovorih i eto tri strane . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...