mali_zmaj 1258 Napisano Maj 16 prisutan, 1135 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cijena ,barem mi se čini!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 255 Napisano Maj 16 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Ko zeli da ga kupi, bolju cenu nece dobiti. Stvarno je cena vise nego povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Maj 16 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Sharky - Alex said: Ili nesto novo pa rasprodaju lager ili je navala na 450mt pa da ovaj ne ostane zapostavljen Nije realno samo 1000e razlike izmedju Explore i Touring, mislim da je to glavni razlog.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Maj 17 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, ne znam kako su došli na ovu prvu kalkulaciju cene.. Jedino da su 800MT Touring u startu prodavali po ceni većoj od preporučene. Sve u svemu, dobar posao radi CF, bar izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Maj 17 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/16/2024 at 1:49 PM, MaxiS said: Ne promenise ti naslov teme @Sharky - Alex Sad iskoristi kad imate novog clana sekte: @alexanto Da preko veze promeni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4799 Napisano Maj 17 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta treba da s'menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1606 Napisano Maj 17 Drug član, 594 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, alexanto je napisao: Šta treba da s'menja? Ajd pusti onu moju temu u Generalno, živ bio. Ima na sav glas da falim i CF i tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6345 Napisano Maj 17 Drug član, 1809 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, alexanto je napisao: Šta treba da s'menja? Ime teme u CFmoto 800MT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4799 Napisano Maj 17 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @admiki Sad je vidljiva 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4799 Napisano Maj 17 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Ime teme u CFmoto 800MT Trenutno sam Admin sa Aliexpress-a jer nemam jurisdikcije van Maxiscooter podforuma pa čekam da mi Pablo otključa Admin madjije i odmah menjam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4799 Napisano Maj 23 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi je Pablo rukopoložio Adminske madjije po vascelom Forumu, naslov teme je promenjen 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko91 36 Napisano Maj 23 U prolazu, 17 postova Motocikl: CF Moto 800 MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, od danas sam zvanicno vas novi kolega i vlasnik mt 800 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6345 Napisano Maj 23 Drug član, 1809 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao u klub, Pisi utiske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Maj 23 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko91 Čestitke i mnogo lepih km želim! Očekujemo i tvoj izveštaj o ličnim utiscima Imaju li crni na lageru (u punoj snazi a ne onaj izloženi sa 35kw) ili samo beli? Ja još nisam skupio hrabrosti za takav potez, dvoumim se još od sajma između CF novog i GS-a polovnog u sličnom budžetu... a oba ispunjavaju jedina 3 lična preduslova: imaju menjač, tempomat i udobni su ... i da... znam da nisu za poređenje ali pored svog Tracera (kao i voljenog 9GT) to su jedini mopedi u budžetu koje mogu i da gledam i da vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko91 36 Napisano Maj 23 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Motocikl: CF Moto 800 MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i bolje vas nasao Malo vise utisaka ce biti od vikenda kada se budem malo vise provozao, za sada mi sve deluje odlicno ali se jos navikavam i tek treba da provalim kako se koristi i tft i da povezem sa telefonom i to... A i pravi utisci ce biti posle razrade, sad moram malo da ga stedim @dudico mislim da je prodat crni pre neki dan, ja sam se dvoumio isto ali na kraju sam ih u salonu video jedan do drugog i ipak sam se odlucio za belu varijantu Promenio Maj 23 član Zlatko91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6345 Napisano Maj 23 Drug član, 1809 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Telefon povezes jednom preko bluetootha za motor i vaki sledeci put se odmah povezuje automatski. Skini aplikaciju CFmoto Ride, napravis nalog, upise VIN tvog motora i odusevices se sta sve moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko91 36 Napisano Maj 24 U prolazu, 17 postova Motocikl: CF Moto 800 MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Imam par pitanja Prvo je kojii koferi odgovaraju na ove fabricke nosace? Posto nisam hteo originalne jer zadnji selim da mogu da stanu dve kacige. A drugo pitanje je za ovaj tft ekran, jel on 100% vodootporan? U smislu ne smeta neki jak pljusak ako uhvati ili ako se pere u samousluznoj perionici i to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6345 Napisano Maj 24 Drug član, 1809 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Za ekran se pokazalo do sada da jeste vodootporan. Kad peres u perionici nikako ne nabijaj pusku u njega. Ja ceo taj prednji kokpit perem iz daljine pa posle krpicom nosac za kofere imas, verovatno moze bilo koji uz koji se dobije ploca 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 99 Napisano Maj 24 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja moj ekran perem u perionici samo malo odaljim (nemam zaštitnu foliju :)) i nikakvih problema nema. Mana jeste što je fabrički kofer centralni baš mali. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas odoh da pogledam 800 MT, jer trazim sta posle X Cape. Ozbiljan motor i dosta kvalitetno mi deluje. Definitivno ulazi u uzi krug za izbor naredne masine. Prvi pik mi je bio Tracer 9, ali se nismo dogovorili oko cene. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Maj 24 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje polovan, drugar prodaje 800MT Touring zbog odlaska u ino, još je u garanciji, jedini je trenutno na PA, motor je tačan i sređivao ga je i održavao za sebe, a dečko je 1/1 i za svaku preporuku. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Maj 24 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @DudicoZa 2 godine 45k km, bravo za drugara! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko91 36 Napisano Maj 25 (promenjeno) U prolazu, 17 postova Motocikl: CF Moto 800 MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Evo prvih mini utisaka Danas sam se vozio nekih 250km, naravno motor u razradi pa nisam isao preko 5k obrtaja. Prvii utisci suu pozitivni, prelepoo ide, bas lako se vozi i jako je upravljiv. Udoban je, nikakvih problema sto se toga tice tako da sam time prezadovoljan isto. Jedino stoo ima jako cudan zvuk u manjim obrtajima i brzinama, kao da nesto klepece malo i udara, ne znam kako bih to opisao, ali mi je bas iritantno, ne znam dal je tako kod svih ili? Znaci stojim, pritisnuto kvacilo u prvoj i on ima taj momenat kao blagog klepetanja, isto i kad je na 2-3k obrtaja, kao da tu mnogo nemirno radi. Sto se visih obrtaja tice i to, tu je bas miran i lepo povlaci, probao sam par puta malo jaci gas i to, cupa i jako stabilno radi bez jakih vibracija Promenio Maj 25 član Zlatko91 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano Maj 25 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan CFMOTO 800MT Touring WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM CFMOTO 800MT Touring, 2022. godište, Touring, vozilo prešlo 45423 km, Kraljevo. Cena 8.300 € - Motori - Polovni Automobili ovaj ima iskustva sa cfSent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Maj 25 (promenjeno) Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko91 285° parallel twin + KTM masina=zvuk motora koji opisujes. Kao da melje klipove. Promenio Maj 25 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...