bratislavr 65 Napisano Maj 8, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sreli smo se u Žablju, taj dan sam žurio na posao ali sledeći put kad si u prolazu javi se. Što se tiče te rupe na 5.500 mislim da je mapa učitana i što ga više vozim sve mi se manje pojavljuje tako da moguće i da treba da prodje neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5332 Napisano Maj 8, 2023 Ne silazi, 4777 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, doktor je napisao: Stigla je, učitali drugaru i kaže da je mnogo bolje. Super. Hvala na info. Znači da će i kolegi @bratislavristo uraditi na prvom servisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5332 Napisano Maj 8, 2023 Ne silazi, 4777 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bratislavr je napisao: Jeste sreli smo se u Žablju, taj dan sam žurio na posao ali sledeći put kad si u prolazu javi se. Što se tiče te rupe na 5.500 mislim da je mapa učitana i što ga više vozim sve mi se manje pojavljuje tako da moguće i da treba da prodje neko vreme. Zakasnih sa odgovorom, to jest pisao si u međuvremenu. Ako je mapa učitana, to je to, nema šta da se poboljšava vremenom ili je bolje ili nije. Ako ti nisu učitali mapu na novom motoru, možda će na prvom servisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Maj 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Stiže li mašina, ulazim svaki dan i čekam te da čujem utiske? Promenio Maj 28, 2023 član ProMaster 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster, u petak sam bas zvao, kazu pocetkom sledece nedelje tj ove. Ja kao u fazonu ne zuri mi se posto jos vozim casove i tek treba da polazem, ali je nestrpljenje na maksimumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Maj 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, zovi onda da ti ga preteram do kuće.. Edit: Nikada ne govoriš da ti se ne žuri, uvek i za sve je "gori kuća " Promenio Maj 28, 2023 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 571 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, zovi onda da ti ga preteram do kuće.. Jel na zadnjem da mu sačuvaš gume 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, saxi je napisao: Jel na zadnjem da mu sačuvaš gume Ti znaš da ja ne bih nikad... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam njima rekao da mi se ne zuri. Inace bila je cak i opcija da pitam nekoga ovde sa foruma da mi ga preveze do Borče ali rekose ovi iz cf-a da imaju kombi i preterace ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Maj 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sharky - Alex je napisao: Nisam njima rekao da mi se ne zuri. Inace bila je cak i opcija da pitam nekoga ovde sa foruma da mi ga preveze do Borče ali rekose ovi iz cf-a da imaju kombi i preterace ga Nemoj da troše gorivo, verovatno su ti ga dali ispod cene, pa cu ja da zalegnem... Oni neki teraju moj Tracer do Borce, da imam čime da se vratim... Jesi li uzeo obicnog ili ovog Explore https://youtu.be/ed4ZdeI3Q34 Promenio Maj 28, 2023 član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dvoumio sam se, da li sacekati explore, nema ga jos kod nas. Na kraju pao obican tj touring, mnogo mu bolje stoji ona plavo siva boja, ova crna jeste fensi ali nije to to, proguta one lepe linije koje ima. Nije losa ni ta dodatna oprema na explore-u ali prezivecu bez toga a i ustedecu 1000€ U svakom slucaju mozes ti tracerom do borce kad god hoces na pice i ako zelis da vidis i probas kineza Promenio Maj 28, 2023 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7100 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 2980 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike bokte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8353 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1857 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Sharky - Alex je napisao: Dvoumio sam se, da li sacekati explore, nema ga jos kod nas. Na kraju pao obican tj touring, mnogo mu bolje stoji ona plavo siva boja, ova crna jeste fensi ali nije to to, proguta one lepe linije koje ima. Nije losa ni ta dodatna oprema na explore-u ali prezivecu bez toga a i ustedecu 1000€ U svakom slucaju mozes ti tracerom do borce kad god hoces na pice i ako zelis da vidis i probas kineza Poziv prihvacen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano Maj 28, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Sharky - Alex je napisao: @ProMaster, u petak sam bas zvao, kazu pocetkom sledece nedelje tj ove. Ja kao u fazonu ne zuri mi se posto jos vozim casove i tek treba da polazem, ali je nestrpljenje na maksimumu Ja mog doterao a nisam znao da ne moze bez dozvole. Ajd kad stigne da se vidimo popijemo kafu da sumiramo utiske oboma nam je nova Kineska mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @bratislavr moze, taman su sredili onaj najgori deo puta zabalj-sajkas, lepo je za voznju a i dva kineza su bolja od jednog @Andrej_Hotstepper nema jos slika, tek kad stigne, imam ovu neku iz salona, trenutak kada sam seo sa svojih 192cm i 100kg i rekao “to je to” 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobra stvar kad kupis kineza je sto na aliexpressu mozes sve da nadjes za njega 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan “Vožd je stigao!” Ja odusevljen…. Ako me nema na forumu napisite neku lepu rec o meni u crnoj hronici i otvorite temu “nije 800ccm za pocetnika” 42 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9480 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep!!! Neka te u zdravlju služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano Maj 31, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi motor je prelep što ga više voziš više ti se sviđa. Kolega svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6130 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 1764 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste prelep, lomio sam se sta uzeti posle ove moje trokolice, kada sam ovaj video uzivo to je bilo to, kada sam seo na njega u salonu tu se vec rodila ljubav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 65 Napisano Maj 31, 2023 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ista priča je i kod mene, na moju visinu (190) bio idealan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3978 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex, lep ko lutka! Čestitke! I drugo - ne kaki! (odnosi se na tvoju duhovitost) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Maj 31, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne lupaj..Ili što bi moja baba rekla: Ni u gori o zlu ne govori..Čestitam! Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka@Sharky - Alex 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8227 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Искрене честитке друже 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Maj 31, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Lep je.Samo me zanima, dal su imali veću prikolicu? HahahПослато са 21091116UG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...