srbac 2445 Napisano Novembar 2, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam oglas da kupujem motor, čovek me zvao, ja došao sa parama, šta da očekujem, da dam pare a da ne probam motor. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 2, 2020 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, srbac je napisao: Ovaj motor što je ovde na oglasu je ok, lepo radi ali sa ovim slikama i ( dodatnim) opisom ispade da je bolji od novog. Ne samo bolji, i noviji od novog 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1561 Napisano Novembar 2, 2020 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Dao sam oglas da kupujem motor, čovek me zvao, ja došao sa parama, šta da očekujem, da dam pare a da ne probam motor. Зна се, даш паре па идеш да га пробаш. Ако одустанеш, добијеш паре назад. Неписано правило Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Novembar 2, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Neka se javi ko je tako kupio motor u Srbiji ili komsiluku? Nema gi takav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Novembar 2, 2020 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, srbac je napisao: Neka se javi ko je tako kupio motor u Srbiji ili komsiluku? Ja sam i na ovaj sadašnji motor, a i na prethodni prvi put seo tek kada sam ih kupio (platio i preneo na svoje ime). Ovaj BMW koji vozim sam kupio "daljinski" (video ga na nekom Švajcarskom oglasu) , drugar odneo pare vlasniku i ja nakon desetak dana otišao autobusom u San Galen, prvi put video taj motor (ostavljen na parkingu sa dokumentacijom i ključevima ostavljeni u komšiluku, pošto je vlasnik bio na putu), upalio ga i došao njime u Srbiju. A i ranije ni jedno vozilo koje sam kupovao (bilo motor ili auto) nisam probao pre kupovine. Promenio Novembar 2, 2020 član zika56 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Novembar 2, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Švajcarska se ne računa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 2, 2020 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom probao bar 20 motora pre kupovine. Kad ljudi nude, sramota odbiti 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4712 Napisano Novembar 2, 2020 Drug član, 1011 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ga ja kupio, a da ga ne probam... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 3, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Novembar 3, 2020 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vodeci se tom logikom onda ne treba da vozimo motore uopste? Zasto to raditi kad je to samo jedan veliki trosak...? 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1561 Napisano Novembar 3, 2020 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Него, хоће ли ко да купи мотор или...? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17838 Napisano Novembar 3, 2020 Integrisan, 8389 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, WlayCo je napisao: Него, хоће ли ко да купи мотор или...? Vala baš... Znam kada bih živeo hiljadu godina, pametovanje po tuđem oglasu ne bih razumeo ni jedan dan 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 848 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 30.10.2020. at 18:48, severian je napisao: Realno, dajes ga za male pare... Ovo će neko da naleti i ni kriv ni duzan da za male pare dobije dobru turing masinu. prvi si poceo 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17838 Napisano Novembar 3, 2020 Integrisan, 8389 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istina u cilju podrške se ne računa! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 3, 2020 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, WlayCo je napisao: Него, хоће ли ко да купи мотор или...? Bilo je četvoro do sada kolega da pogleda, pa smo u pregovorima, znate kako to ide... Ako nekom treba dobar nov čamac ili bandit N varijanta nek se javi, da iskombinujemo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 3, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan trojna kompezacija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 3, 2020 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au dinamike, za Bandita smo našli kupca, još čamac da utopimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Novembar 3, 2020 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan A koji je camac u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Novembar 3, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sasa ns 1 je napisao: trojna kompezacija Cesionar, cezus i cedent Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 3, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Shaft021 said: A koji je camac u pitanju? Ovo je pravo pitanje. Pucaj @mradomir, da vidimo, mozda nam treba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Novembar 3, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Novembar 4, 2020 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zille-nbg je napisao: Ovo je pravo pitanje. Pucaj @mradomir, da vidimo, mozda nam treba Evo ga čamac. Detalje ne znam. Koga interesuje povezaću ga sa vlasnikom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 4, 2020 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nije za mene, mi smo gledali nešto veće. Srećno kombinovanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Novembar 4, 2020 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ima neka zimnica u kompenzaciji, ja bih kupio 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1654 Napisano Novembar 4, 2020 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje, Reno Master kamioncic, furgon? Nije skoro neki motor izazvao ovoliko paznje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...