severian 18607 Napisano Octobar 23, 2020 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem enduro minibike u odličnom (što boljem) stanju. Nešto poput PW50, KLX110... Za prvi motor. Replike me ne zanimaju. Ako neko zna nekog ili sam prodaje, kontakt na PP ili ovde. Takodje, ako imate dobar predlog za alternative iz minibike klase, dobavljive, pišite... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 23, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je tesko za naci, ali PW50 je bas mali i za sitnu decu do 6 godina (ne znam koliki je tvoj klinac/ka). To je stvarno pocetak, posle toga ti je dobra varijanta Honda CRF70 sa poluautomatskim menjacem od 8 do 10-11 godina, ako se rekreativno bave. Moj mali je imao. Ako su mnogo dobri sa 8-9 godina prelazak na neku ozbiljnu 2T masinu tipa KTM 65 SX, pa na gore lagano. Ako sve ostaje na rekreativnom od 10-11 pa do 13 je dobar Suzuki JR 80 (ima kvacilo i normalne brzine). S druge strane ako tek sa 11- 13 godina pocinju onda jedna CRF 80 ili CRF110 takodje sa poluautomatskim menjacem su vise nego dobre za rekreativnu voznju i pocetnike. Da ne zaboravim i Yamaha TTR 125 ulazi na listu. Za pocetnike definitivno 4T masina, nema iznenadjenja. Problem je sto je tesko naci te motore u Srbiji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Octobar 24, 2020 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno ti hvala za poruku, skratio si mi dosta čitanja Ima jedan PW80 trenutno u Srbiji, sa poluautomatskim menjačem, pogledaću kakav je. Klinac je 12 godina, tek počinje, isključivo rekreativne ambicije. To jeste 2T, ali izbor je trenutno nikakav, a dete je latentno pred štrajkom glađu za motor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 24, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taman za njega. Nije to brutalna i takmičarska mašina kao 2T KtM. Taj PW80 je ekvivalent CRF70. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Octobar 24, 2020 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali! Idemo dalje, šta sad probati? Treba nam nešto bar 30% veće. Voleli bi da je 4T, poluautomatik, ali može i kvačilo. Crf110? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15003 Napisano Octobar 24, 2020 moto merkat °°, 4943 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da si rekao da je klinac na tebe ustedeo bi Sajberu vremena, to se za nas starije kaze "zastavnik u razredu" a ne godine. Sretna potraga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Octobar 24, 2020 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije na mene, ja sam samo teča... Nije ni to mala funkcija, moram da se istaknem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Octobar 24, 2020 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Teca je važna faca. Ja kad god odem u Rumu "tečino" uzima kacigu i seda na motor. Noge se tresu, ali se vozimo pored kafića da nas vide ženske! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 27, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24.10.2020. at 19:00, severian je napisao: Mali! Idemo dalje, šta sad probati? Treba nam nešto bar 30% veće. Voleli bi da je 4T, poluautomatik, ali može i kvačilo. Crf110? Koliko je visok klinac? Mozda mu i CrF110 bude mali? Taj PW80 ima 12' tockove, ali da bi povecali visinu imaju i 14' tockovi. Ne znam koliko se dobija na visini, ali neki to rade kada im klinci porastu. Reda velicine, novi tockovi 14' su 150 evra par, plus morao bi da kupis i vece gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1961 Napisano Octobar 27, 2020 Drug član, 859 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam bas... PW80 je visok 63.5cm (visina sedista), ili 88cm Total visina Ako je 12'' precnik 30.48cm, a 14'' precnik 35.56cm, ukupna razlika je cca 5cm...ili ti u poluprecniku (koliko se realno podize bike) 2.5cm i dodaj na to jos nesto malo visine na gumu za 14 u odnosu na 12''..dobices ne vece ''povecanje'' od 3-4cm...daleko je to od BAR 30% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 27, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan ha, ha, ha. Istina, samo 3-4cm. Ako je tih odokativnih 30% tacno 30% treba mu neki sa 80cm visine sedista. Onda mu ni CRF 125 nije dovoljan, jedino TTR 125 ako ga nadje ima 80cm visinu sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Octobar 28, 2020 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Klinac je 158cm,ispod 40kg... Za ovo klinac bi me ubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 28, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi CRF 125 bio taman za njega. Moja cerka je te visine i vozila je bez problema. Jedino sto nije poluatomatik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Octobar 28, 2020 (promenjeno) Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se tu odlučio za neku stariju 125-icu , 4t... da ne mora da menja baš dogodine. Npr. Honda xlr WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda xlr, 1997. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 20000 km, Novi Pazar. Cena 1.300 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Octobar 28, 2020 član doktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18607 Napisano Octobar 28, 2020 Integrisan, 8482 postova Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa tim je što su preteške za njega. Baš, baš preteške.. pašće u stajanju 2-3x i naplašiće se za sva vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...