Woz38 147 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Prilično neuspešna panorama ali veoma uspešna slika skupa. ps ja sam pokušao da prebrojim i pogledam motocikliste i motocikle ali nije se dalo, iako sam se vuko po Novome Sadu.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 3, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je po gradu bilo blizu 1000 ''grla'', ukupno u toku dana. Mislim da niko nije očekivao toliko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Razumeo bih @Dexterr da si isao sa onim pozajmljenim mnogo dobrim motorom pa da nas nisi mogao stici, al kawom... bilo mi je drago videti poznate face @NikolaD @dranik @ZoraNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8199 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1723 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam stigao na vreme i uhvatim defile poslednji semafor pred most. 3 kratka video snimka na mob. sve ukupno oko 5min. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Kolaž od 6.... Mi smo snimali, tj ja nisam, ali ako ti videi ugledaju da budu klipovi častim svakog ko bude gledao....u karantinu ću izgleda morati da montiram, ako dobijem fajlove od čoveka kojem treba večnost da pokaže svoj put do Kine i nazad....lol Sixi opet smo se sreli a videli se nismo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 742 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 742 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da link radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1263 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Glavne su mi one snase u sorcicima (oktobar?) sto stoje pored puta, izbacuju butkice i smeskaju se a bilo ih je bas dosta. Bome je bilo danas vlaznih gacica u gradu dok je isao defile. Nema sta, snase vole motorase 1 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kecman14 16 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna ko je fotkao defile prije ulaska u tunel? Neki momak je bio na bankiniSent from my COL-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 742 Napisano Octobar 3, 2020 Zainteresovan, 466 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, kecman14 said: Jel se zna ko je fotkao defile prije ulaska u tunel? Neki momak je bio na bankini Sent from my COL-L29 using Tapatalk Ako se ne varam neko iz grupe je i snimao kad smo krenuli od crkve ka vencu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, kecman14 said: Jel se zna ko je fotkao defile prije ulaska u tunel? Neki momak je bio na bankini Sent from my COL-L29 using Tapatalk Mozda Aleksandar Roman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15056 Napisano Octobar 3, 2020 moto merkat °°, 4945 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, drmilan_ je napisao: Mozda Aleksandar Roman To malom dripcu nije promaklo sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Octobar 3, 2020 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene nešto malo što sam snimao https://youtu.be/dM5tMobtt_4 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1219 Napisano Octobar 3, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Dve panoramski, pa ko hoće nek zumira Redari su bili hitri i koordinisani, skakali su od raskrsnice do raskrsnice (kolona dugačka a ukrštanja puno) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bdada said: To malom dripcu nije promaklo sigurno. Drao sam mu se, SLIKAAAAJ inace moj bivsi kolega iz reprezentacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaD 58 Napisano Octobar 3, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko bas je bilo super Sto kaze @drmilan_ zadovoljstvo je bilo videti neke ljude opet i iscekujemo novo druzenje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, drmilan_ said: Drao sam mu se, SLIKAAAAJ inace moj bivsi kolega iz reprezentacije evo ga dripac profi snimio, kontam da je ovo dok nisu svi stigli 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10649 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bio super dan za vožnju. Nije bilo pretoplo, vetrić nas je štitio od vručine. Lepo smo se provozali oko Fruške Gore. Organizacija je bila odlična i koliko sam video bez incidenata. Svaka čast svim učesnicima! Odlična prilika da se upozna još neko novo lice i sretnu neki stari drugari. Hvala svima na prelepo provedenom popodnevu. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10401 Napisano Octobar 3, 2020 Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ispunjen danasnji dan na najbolji nacin. Voznja od Bgd do NS starim putem u grupi sa velikim motorima (ipak sam ja mali), odlicno prosla, upoznao divne ljude, defile kroz grad odlican, sajam, setnja i sve ostalo, super. Povratak preko Stare Pazove (pauza za sladoled) prosla super. Hvala svima na danasnjem druzenju ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10401 Napisano Octobar 3, 2020 Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ubacim slike, nedostatak memorije. Steta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5595 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bajker71 said: Danas je bio super dan za vožnju. Nije bilo pretoplo, vetrić nas je štitio od vručine. Lepo smo se provozali oko Fruške Gore. Organizacija je bila odlična i koliko sam video bez incidenata. Svaka čast svim učesnicima! Odlična prilika da se upozna još neko novo lice i sretnu neki stari drugari. Hvala svima na prelepo provedenom popodnevu. Druze imas najlepsi old school motor, ako smem tako da se izrazim. Iako nisam ljubitelj takvih motora, tvoj bi rado posedovao.... spazio sam ga cim sam se parkirao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10649 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milane, drago mi je da ti se sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15968 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dosta lepih fotki i nekoliko video zapisa sa današnjeg druženja je već postavljeno i uglavnom je sve rečeno. Evo i od mene par fotografija kao i kratki osvrt na dešavanje na sajmu gde se defile i završio. Pasulj koji se delio je mirisao fenomenalno ali je red bio podugačak pa me je mrzelo da čekam. Bend zadužen za atmosferu je bio solidan kao i kaskaderska pedstava. Popusti na moto opremu kod par izlagača su oko15% ali su veći brojevi uglavnom bili prodati. Primetih štand sa vrhunskim Millers auto-moto uljima, uljima renomiranog britanskog proizvođača koji je po mom saznanju prvi put zvanično u Srbiji. Eksponati izloženi u hali su bili mala poslastica za sve ljubitelje starine. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...