Nemanja 1 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan e....... posle duzeg vremena.....nervranja...itd itd itd....konacno je zavrsen! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8560 Napisano Avgust 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan joj sto si ga usrao, cccc.... naravno , ljubomoran sam ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan joj sto si ga usrao, cccc.... naravno , ljubomoran sam ;D ;D ;D mrle,mrle....doci ces ti opet da ti skidamo tocak.....pash da vidish! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8560 Napisano Avgust 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan joj sto si ga usrao, cccc.... naravno , ljubomoran sam ;D ;D ;D mrle,mrle....doci ces ti opet da ti skidamo tocak.....pash da vidish! ;D joj, pa nisam znao da si to ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan ajde,ajde....sad je kasno da se pravdash! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan extra je, samo mozda si mogao i rep malo da doteras kao i felne,ali sve u svemu,svidja mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1354 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan a de ti auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 20, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan a de ti auspuh kod ortaka na motoru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, kakav airbrush, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Super je samo kada rep malo doterao bilo bi jos bolje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno je super odradjen :o :osamo fali predator :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 21, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan meni jos ne ide u glavu sta vama smta kod repa?......... meni se bas dja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko' sa druge strane motora ti stoji Predator!!! ;D ;D ;D Extra odradjeno, svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mocno :)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom smo upalili mog bivšeg Vefera bez zadnjeg lonca u garaži... Bio sam gluv dve nedelje. Doduše, onaj nije imao ni srednji lonac. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mocno!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda! Alien je extra, sad ces biti prepoznatljiv gde god da te neko vidi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan auuu...covece... :o svaka vast...preterano izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doca 675 Napisano Avgust 22, 2008 krelac, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne svidja mi se uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Avgust 22, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan uuuuu, lepo,lepo...koliko te je izasao airbrush? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 22, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan oko glave....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovo remek delo večeras na zrenjaninskom putu... kao što neko reče u prethodnim postovima, potvrđujem- prepoznatljiv motor! Doduše nije baš kao na slici... sad ima auspuh... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 24, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovo remek delo večeras na zrenjaninskom putu... kao što neko reče u prethodnim postovima, potvrđujem- prepoznatljiv motor! Doduše nije baš kao na slici... sad ima auspuh... ;D da nisi nesto pobrkao....i dalje je samo na srednjem loncu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ti motor prekjuce na Adi,kad si sa ortakom isao kroz "sljivike i livade" ;D,kod Petice.Motor je uzivo jos lepsi,i stvarno je upecatljivo-prepoznatljiv ( sto po nekad i nije dobra stvar )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Avgust 26, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ti motor prekjuce na Adi,kad si sa ortakom isao kroz "sljivike i livade" ;D,kod Petice.Motor je uzivo jos lepsi,i stvarno je upecatljivo-prepoznatljiv ( sto po nekad i nije dobra stvar )... malo sam mu ga dao po off road ......a i za ovodrugo ima istine )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...