Imeiprezime 475 Napisano Septembar 16, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve koji opravdavaju krsenje zakona voleo bih da pitam sta bi radili da ih takav vozac sa takvim vozilom udari i nanese telesnu ili materijalnu stetu. kako bi naplatili odstetu ili lecenje i da li bi ga bratski zagrlili i rekli da nema veze, da treba malo voziti bez dozvole jer to tako valja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vec gdje vam je pokretac teme, nekako mi se cini da ga boli tuki sta pisete Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zuba87 said: Колико се сећам, један овакав је покушао да побегне... Лака му црна земља. Trebao je da kuca LEAVEMEALONE, cini mi se da je to bila sifra da te ne juri policija u GTA Vice City 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niti je on kupio neki motor, niti ga to interesuje. Lepo smišljeno trolovanje, svaka čast. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8589 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da administracija ne zabrani ovakve teme. Kukaju na sva zvona za neke stvari, banovase silne ljude, a ovakvi bimbosi ostaju na forumu i otvaraju ovakve teme. Razuma bezSent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je da kuca LEAVEMEALONE, cini mi se da je to bila sifra da te ne juri policija u GTA Vice City Ahahahahaha gde se seti ovoga Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15706 Napisano Septembar 16, 2020 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Bigor je napisao: Vec gdje vam je pokretac teme, nekako mi se cini da ga boli tuki sta pisete Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ja sam hteo da metnem nasmejani emotikon, al omakla se ruka. U pravu si 100%! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14414 Napisano Septembar 16, 2020 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Due imas problem sa koordinacijom k'o da si .... siroce 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Nenadbg88 said: Ahahahahaha gde se seti ovoga Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока GTA Vice City, po ceo dan sam igrao, vpzio motor, bezao policiji ASNAEB sifra za zivot, LEAVEMEALONE sifra za muriju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 16, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MOTOM said: ZAKON O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA ("Sl. glasnik RS", br. 41/2009, 53/2010, 101/2011 i 32/2013 - odluka US) Član 330 Kaznom zatvora od najmanje 15 dana ili novčanom kaznom od 100.000 dinara do 120.000 dinara i 14 kaznenih poena kazniće se za prekršaj vozač koji: 1) upravlja vozilom bez vozačke dozvole one kategorije kojom upravlja, osim u slučaju kada je vozačkoj dozvoli istekao rok važenja, Ukoliko je registracija istekla pre manje od 30 dana, kazna je 5.000 dinara. Ukoliko je istekla pre više od 30 dana, kazna je 10.000 dinara. Inače, ukoliko ne produžite registraciju u roku od 60 dana, dužni ste da vratite registarske tablice. U suprotnom, kazna je od 10.000 do 20.000 dinara. Mnogo oštrija kazna sledi vozaču koji se nađe za volanom koji uopšte nije upisan u jedinstven registar vozila, zato što je npr. odjavljen ili nikada nije ni registrovan. Kazna je: Od 20.000 do 40.000 dinara ili zatvor do 30 dana Mislim da je ovde sve odgovoreno, nema potrebe da se GTA-Vicecity-šemo any more. Ubuduće, pamet u glavu i ''bez suvišnih komentara'' 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...