Jump to content

Moto Zajednica

DAKI92R

Članovi
  • Broj tema i poruka

    17
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Velika plana
  • Motocikl
    Aprilia AF-1 125 Sport Pro :)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DAKI92R's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Odlucio sam da prodam motor,registrovan imam ovlascenje Nasao sam do cega je,u pitanju je kompresija. Hvala svima na savetima. Pozdrav Prodajem Honda cm 125 (Registrovana do kraja godine) - KupujemProdajem SHORTURL.AT Ipravan Prodaje se bez retrovizor! Da se razumemo nije nov Pali radi ima neki problem sa strujom! Dimi mozda ima problem i sa kompresijom! Treba da se sredi sraf za...
  2. Proverio sam crno ulje u masinu,ko zna staje dolivano u motor ): Moracu da zamenim ulje,dali da uzmem preporuceno sae 10w40 ?
  3. Ima ulje ali vrv nije dobro,dali moze da dimi i zbog loseg ulja ? Kupio sam ga pre par dana isao je dobro
  4. Pozdrav svima Kupio sam motor,hondu cm dimi na desni auspuh. Prilikom dodavanja gasa i nece u visoke obrtaje. Kao da trokira do cega moze biti ? Svaki savet je dobrodosao :)
  5. Pozdrav svima,koj motor da kupim ? Imao sam apriliu af1 sp pro,prodao sam je radi previse kw ): Jer imam a1 katergoriju,a ona prelazila u a2. -------------------------------------------------------------------- Ukoliko imate neki od,navedenih motora ponudite !! Max 11 kw da pise,u saobracajnoj !!
  6. DAKI92R

    Pozdrav :)

    Ams mi trazi potvrdu proizvodjaca. Za apriliu af1 125 sp pro Dali ce da pise,u potvrdi da ima 34 k/s ? --------------------------------------------- Ili moze manje da se,navede radi katergorije Posto je to ipak,motor od 125 kubika. I trebao bi da se vozi sa a1 https://www.youtube.com/watch?v=WOAds2zpxgU&t=37s
  7. Pozdrav :) Pre par dana,me ulovila policija ): Pisali mi za voznju,bez dozvole i sto motor nerigistrovan. Sta mislite,kolika ce kazna da bude ? Bez suvisnih komentara !!
  8. Pozdrav Kolege veceras sam vozio,af1 i pri nagloj uzbrdici sam. Jedva izasao u prvoj,a na ravnici ide kao blesav. Jedino nece da vuce dobro,kad strmno zbog cega nece ? Bez zaleta jedva sam,izasao na mostu u 1 brzini.
  9. DAKI92R

    Pozdrav :)

    Nedavno sam,kupio apriliu af1 125 sp Trebao bi da,odradim mali servis.Koje ulje ide u menjac i koliko ? I zamenio bi antifriz,koja kolicina ide.I dali moze bilo koj antifriz ?
  10. Dobrodosao Za pocetak kupi,neki od 50cc sa manuelnim menjacem
  11. Ima mala ulaganja,oko estetike i mali servis I kasnije moram da odradim ams,jer je stranac sa placenom carinom.I da ga registrujem Uvezen 2017 95/6,neznam tacno.Pise u papirima Ima svu dukumntaciju
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja