cvelei 23 Napisano Maj 2 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ova je izgleda merodavnija ako se uzme da je fabricki deklarisana prosečna potrošnja 3,5l/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11727 Napisano Maj 2 (promenjeno) Ne silazi, 2631 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to mnogo za 250cc, 6lit.Jeste karburator,nije ubrizgavanje.Dok sam imao Beverly 250 i 300 ,ispod 3,5 lit potrosnja. MZ etz 250 mi je toliko trosio kad ga surim. Promenio Maj 2 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 37 Napisano Maj 2 (promenjeno) U prolazu, 81 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ма нема ту везе потрошња, мотор не може преко 4 л/100км па да га бијеш све на 10000 обртаја. Реално до 3.5 да ти је трошио. Ниси ти то добро израчунао колико ти је литара отишло. Promenio Maj 2 član mikilesje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 23 Napisano Maj 2 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ga loše izračunao. Pošao sam sa punim rezervoarom,do Vranja je ostao na 3 crtice U Vranju ga napunio,stalo 8L. Znači u rezervoaru je ostalo 4L pre punjenja. Kad sam došao kući ostao je na dve crtice,neka bude da je ostalo 3L. Znači 17L potrošeno za 333km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11727 Napisano Maj 2 Ne silazi, 2631 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Merenje se vrsi od cepa do cepa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 10 Napisano Maj 2 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Tek 250 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Meni od cepa do cepa na 100 km potrosio 4 litra. 70% magistrala, brzina oko 70-80. Ostatak grad i tu i tamo jace ubrzanje iz mesta. Po meni je ovo recimo neka minimalna potrosnja s obzirom da je vecina bila magistrala i konstantnih 70kmh Promenio Maj 2 član Dzikac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 10 Napisano Maj 2 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Tek 250 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Te crtice, makar kod mene nisu bas pouzdane. nestane mi crtica, preti da je prazan a nije dosao ni na rezervu. A kad dodje do rezerve tu ima minimum 2 litra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 10 Napisano Maj 2 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Tek 250 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cvelei je napisao: Mozda sam ga loše izračunao. Pošao sam sa punim rezervoarom,do Vranja je ostao na 3 crtice U Vranju ga napunio,stalo 8L. Znači u rezervoaru je ostalo 4L pre punjenja. Kad sam došao kući ostao je na dve crtice,neka bude da je ostalo 3L. Znači 17L potrošeno za 333km. Pre sat vremena, cvelei je napisao: zar nije rezervoar 15 litara? ja sam jednom (opet nije dosao na rezervu) sipao i stalo je 12 ili nijansa vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 72 Napisano Maj 3 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, cezarpa je napisao: Merenje se vrsi od cepa do cepa. Jedina ispravna i merodavna metoda. Kako za auto ,tako i za motor.. Cvelei koja ti ovo aplikacija sto te prati dok vozis? Promenio Maj 3 član Dejan SD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markowf 0 Napisano Maj 4 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima levi stitnik za ruku (gde je poluga kvacila) za Pedu Tek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.tek 13 Napisano Maj 4 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 938 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam jedan besplatan savet: Svi problemi sa Peda motorima se veoma jednostavno rešavaju. Ne kupuješ to kinesko sranje od motora i zaboraviš da ta besmislena firma uopšte postoji i svi problemi su momentalno rešeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 72 Napisano Maj 4 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , postoji i nesto sto se zove industrijski sdandard za lance u industriji ,poljoprivredi i ITD. Posto se ovim ljudi dovedu pred svrsen cin jedno od resenja je prepravka industrijskog jednorednog lancanika da pase na motor. Mislim da je za pedu standard 10B-1 ,mislim da ima tema ovde na forumu ili je u temi o peda teku ili uopste o kinskim motorima. Obican lanac bez o ringova je 5m oko 3000din . U srbiji ima ovde chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/ https://ami.rs/PDFs/13%20Lancanici/Lanci%20i%20lancanici.pdf ima sigurno na jos mesta. Lancanici po zelji od 8 do 50 zuba . Ne bas elegantno resenje ali resenje.... Pozdrav Promenio Maj 4 član Dejan SD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11727 Napisano Maj 5 Ne silazi, 2631 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to tacno,onda je igranka u najavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 23 Napisano Maj 5 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 5. 2025. at 12:50, Dejan SD je napisao: Cvelei koja ti ovo aplikacija sto te prati dok vozis? Relive. Dosta je precizna i podržava dosta aktivnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 23 Napisano Maj 18 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Da pribeležim još jednu vožnju od prošlog vikenda. Pređeno 322km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 23 Napisano Maj 18 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Za ove tri duže ture koje sam odvozao (prosečno po turi oko 330km) neka lična zapažanja. Može da se izađe na auto put i sa nekom brzinom od 100km/h može bezbedno da se pređe određena deonica. Iako je to skoro maksimalna brzina brže od toga nije ni prijatno niti bezbedno (iskustvo sa fabričkom prednjom gumom) Fabrička prednja guma pravi poprilično buke i vibracija i posle određenog vremena dolazi do zamora i trnjenja ruku što uopšte nije prijatno. I sama mašina pravi određene vibracije pa sve to u paketu vremenom izaziva nelagodu i utrnulost. Nedostatak vizira i udari vetra takođe nedostatak za duže vožnje. Koliko sam primetio,kako god podešavao štitnike za šake uvek vetar udara u ruke . Sedište do nekih 5-6h vožnje ok, posle počinje da žulja. Prednji blatobran kratak tako da baca vodu i blato i na noge i na mašinu. Sa promenom guma i ugradnjom vizira verujem da bi bila ugodnij vožnja ali ću za te promene sačekati iskustva kolega koji su to već odradili. Promenio Maj 18 član cvelei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 13 Napisano Maj 19 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da podjelim iskustva trenutna sa novim gumama. Dosta se bolje ponaša na cesti nema toliko vibracija, krajnja se lakse postigne, nema toliko otpora pa da usporava motor, to se odmah vidi i na malim brzinama ili čak i dok gurate motor. Ulijeva povjerenje i za naginjanje, mada jos testiram, toplo preporučujem zamjenu. Jedina mana jeste što više ne možete na neki šumski put, što je možda i bolje, jer kako mi majstor kaže malo su "mršaviji" na osovinama nego neki ozbiljniji motori... Moja zamjerka lično je položaj ruku koji nikako ne mogu da naštimam, nakon vožnje od 2h po gradu, ruke mi blago otrne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 23 Napisano Maj 19 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Koje dimenzije i kog proizvođača guma si stavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 10 Napisano Maj 20 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Tek 250 2024 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 5. 2025. at 1:48, Solee je napisao: Da podjelim iskustva trenutna sa novim gumama. Dosta se bolje ponaša na cesti nema toliko vibracija, krajnja se lakse postigne, nema toliko otpora pa da usporava motor, to se odmah vidi i na malim brzinama ili čak i dok gurate motor. Ulijeva povjerenje i za naginjanje, mada jos testiram, toplo preporučujem zamjenu. Jedina mana jeste što više ne možete na neki šumski put, što je možda i bolje, jer kako mi majstor kaže malo su "mršaviji" na osovinama nego neki ozbiljniji motori... Moja zamjerka lično je položaj ruku koji nikako ne mogu da naštimam, nakon vožnje od 2h po gradu, ruke mi blago otrne. jel mozes da okacis jos slika obe gume iz raznih uglova. zanima me kako izgleda u odnosu na felnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 13 Napisano Maj 22 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mitas MC-50, 110/80-17 i 130/70-17, nema tu mnogo izbora, ovo su cestovne gume, i preporuka je da idu u paru, tj da budu iste naprijed i nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 23 Napisano Maj 22 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Solee je napisao: Mitas MC-50, 110/80-17 i 130/70-17, nema tu mnogo izbora, ovo su cestovne gume, i preporuka je da idu u paru, tj da budu iste naprijed i nazad. Koja je cena ovih guma u BiH? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Solee 13 Napisano Maj 23 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan 150 Eura obje, iste su cijene i prednja i zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 23 Napisano Maj 23 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratniksvetlosti 1 Napisano Utorak u 05:29 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Imam problem da Pedom Tek 250. Ne rade stop svetla. Proverio automate ručne i nožne poluge i ispravni su. Sijalice ispravne. Ne znam da li kod njega postoji relej stop svetla i gde se nalazi. Ako neko zna ili je imao isti problem neka piše. Hvala i svako dobro Vam želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...