cvelei 22 Napisano Petak u 14:40 U prolazu, 38 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ova je izgleda merodavnija ako se uzme da je fabricki deklarisana prosečna potrošnja 3,5l/100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11603 Napisano Petak u 14:43 (promenjeno) Ne silazi, 2501 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je to mnogo za 250cc, 6lit.Jeste karburator,nije ubrizgavanje.Dok sam imao Beverly 250 i 300 ,ispod 3,5 lit potrosnja. MZ etz 250 mi je toliko trosio kad ga surim. Promenio Petak u 14:43 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 37 Napisano Petak u 15:22 (promenjeno) U prolazu, 81 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ма нема ту везе потрошња, мотор не може преко 4 л/100км па да га бијеш све на 10000 обртаја. Реално до 3.5 да ти је трошио. Ниси ти то добро израчунао колико ти је литара отишло. Promenio Petak u 15:23 član mikilesje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvelei 22 Napisano Petak u 17:48 U prolazu, 38 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ga loše izračunao. Pošao sam sa punim rezervoarom,do Vranja je ostao na 3 crtice U Vranju ga napunio,stalo 8L. Znači u rezervoaru je ostalo 4L pre punjenja. Kad sam došao kući ostao je na dve crtice,neka bude da je ostalo 3L. Znači 17L potrošeno za 333km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11603 Napisano Petak u 18:00 Ne silazi, 2501 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Merenje se vrsi od cepa do cepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 8 Napisano Petak u 19:10 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Tek 250 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Meni od cepa do cepa na 100 km potrosio 4 litra. 70% magistrala, brzina oko 70-80. Ostatak grad i tu i tamo jace ubrzanje iz mesta. Po meni je ovo recimo neka minimalna potrosnja s obzirom da je vecina bila magistrala i konstantnih 70kmh Promenio Petak u 19:11 član Dzikac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 8 Napisano Petak u 19:14 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Tek 250 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Te crtice, makar kod mene nisu bas pouzdane. nestane mi crtica, preti da je prazan a nije dosao ni na rezervu. A kad dodje do rezerve tu ima minimum 2 litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzikac 8 Napisano Petak u 19:18 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Tek 250 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, cvelei je napisao: Mozda sam ga loše izračunao. Pošao sam sa punim rezervoarom,do Vranja je ostao na 3 crtice U Vranju ga napunio,stalo 8L. Znači u rezervoaru je ostalo 4L pre punjenja. Kad sam došao kući ostao je na dve crtice,neka bude da je ostalo 3L. Znači 17L potrošeno za 333km. Pre sat vremena, cvelei je napisao: zar nije rezervoar 15 litara? ja sam jednom (opet nije dosao na rezervu) sipao i stalo je 12 ili nijansa vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 71 Napisano pre 14 sati (promenjeno) U prolazu, 70 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, cezarpa je napisao: Merenje se vrsi od cepa do cepa. Jedina ispravna i merodavna metoda. Kako za auto ,tako i za motor.. Cvelei koja ti ovo aplikacija sto te prati dok vozis? Promenio pre 14 sati član Dejan SD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...