Jump to content

Moto Zajednica

ratniksvetlosti

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

ratniksvetlosti's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Postovani Expendable! Imam Hondu Pacific Coast 800 ccm, godiste 1989. V twin motor sa dva cilindra pod uglom od 45 stepeni, precnik cilindra oko 80 mm (79,5). Koje bi mi ulje preporucili da sipam u njega? Obzirom da se radi o putnickom motociklu koji radi na dosta niskom broju obrtaja, ali zato ga vozim po velikim vrucinama i nekad predjem i po 1000 km za dan... Unapred hvala na odgovoru!
  2. Zelim sto brze ozdravljene Mostarcu i da se sto pre vrati u sedlo. Svako dobro i svima na forumu!
  3. Pozdrav svima. Imam pitanje za Mostarca. Sta je bilo sa onim BMW-om RT koji si hteo da kupis pa je ispalo nekih problema oko papira iz Engleske? Da li je to reseno i da li je jos motor na prodaju? Ja sam zainteresovan, pa ako ti nije problem raspitaj se malo pa mi javi na e-mail: aktivnizeolit@gmail.com Puno ti hvala i svako dobro ti zelim!
  4. Pozdrav druze! Da li si ti to menjao nove gume koje su dosle sa motorom? I ako jesi da li ih jos cuvas, mislim ono, da li ti trebaju uopste? Hvala na odgovoru!
  5. Pozdrav! Danas sam rasklopio motor da bi dosao do rezervoara. Pronasao sam problem, a to je filter za gorivo. Ne znam kako, ali izgleda da je naprsao i na njemu je curelo gorivo. Zamenio sam ga novim i sada je sve u redu. Inace rezervoar je metalan (bar spolja). To je to za sada. Ako neko ima informaciju o servisu neka javi. Cao!
  6. Da, curi. Kad ujutru udjem u garazu bas se oseca na benzin. Ispod motora nema nista, ali kad ga skinem sa nogara i naslonim prolije se negde oko pola litre benzina. I to bas na mestu ispod rezervoara. Cim dobijem malo vremena krenucu sa rasturanjem pa se javljam. Jesi li siguran da su rezervoari plasticni?
  7. Pre svega pozdrav svima na forumu! Skoro sam kupio skuter Jonway Ranger 250 ccm. Kupljen je od vlasnika koji ga je kupio 2008. godine i nikad ga nije registrovao. Malo ga vozio po selu, presao oko 600 km i to je to. Skuter je u odlicnom stanju, dovezao sam ga do mene (oko 100 km) bez problema. U toku je njegova registracija, a onda sledi voznja. Ima samo jedan problem sa rezervoarom koji negde gubi gorivo i dok stoji i u voznji, sto slozicete se nikako nije isplativo obzirom na cenu bnzina. Pre nego se upustim u avanturu da sam rasturim i vidim sta je u pitanju, pokusao bih sa nekim ovlascenim servisom. Ako i sam pronadjem kvar verovatno ce mi trebati delovi. Pa molim sve koji znaju ko je ovlasceni serviser firme Jonway za Srbiju da mi da neke podatke da stupim u kontakt sa njima. Naravno, moze i neki savet ko je imao slicno iskustvo... Moje licno misljenje je da rezervoar korodirao usled stajanja u vlaznoj i lose provetrenoj prostoriji, a zimi nije bio napunjen do kraja. Ali, nista ne tvrdim dok se ne uverim. Jos jedan pozdrav!
  8. Pozdrav svima na forumu, a posebno moderatorima i onima koji su nam omogucili ovakvo druzenje. Dugo posecujem ovaj sajt i forum, ali tek sad se registrujem. Na dva tocka sam vise od 34 godina. Pocelo je sa Tomosom, zatim NSU Prima 175 (Vespa), sledi MZ 250, Laverda 500, Suzuki GSX 750 ESF, Yamaha DT 125 RE... Posle krace pauze vracam se sa skuterima i to kineskim. Prvo Sprint Sport 50, HangLong 125T-13, a trenutno imam Jonway Ranger 250 ccm. Svima zelim dobru zabavu i druzenje na forumu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja