Milojevic_99 8 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha MT07 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li može da se stavi manji lančanik da bi se brzine malo produžile? Na TEK 125? I gde ga naći? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Milojevic_99 je napisao: Zanima me da li može da se stavi manji lančanik da bi se brzine malo produžile? Na TEK 125? I gde ga naći? Mene to zanima za 250ccm. Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je sediste na Tek 125?Jel udobno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, cezarpa je napisao: Kakvo je sediste na Tek 125?Jel udobno? Isto sediste kao i na 250. Ocaj za duze relacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Rade koenig said: Mene to zanima za 250ccm. Pratim Moze zadnji lancanik sa manje zuba. Motobikeshop ima sigurno lancanik koji odgovara. Moguce je da je lancanik oznake 428, on obicno ide do 250cc. ALi treba eksperimentisati sa brojem zuba, jer kad se zahteva veca konacna brzina, izgubice se na ubrzanju, sto opet moze da znaci da nece napuniti zadnju brzinu do maksimalnih obrtaja i nece se dobiti ni na konacnoj brzini. Srecom lancanici su jeftini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milojevic_99 8 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha MT07 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je zamena auspuha na ovom motoru malo bespotrebno ulaganje na ovom motoru jer ne možeš dobiti ništa na snazi sem na zvuku. Da li bi imalo uticaja bušenje kraja auspuha na zvuk? Po 3 4 rupice po auspuhu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Jun 22, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Samo ce da upropastis auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Argon Sphere 17 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Milojevic_99 je napisao: Zanima me da li može da se stavi manji lančanik da bi se brzine malo produžile? Na TEK 125? I gde ga naći? moze stavi se sa nesto koliko sam video sa 48zuba zadnji lancanik .. i samim tim produze se sve brzine i kranja brzina je veca ...ali se nesto gubi na ubrzanju.... naravno lanac se onda skracuje shodno broju zuba zadnjeg lancanika .. prednji ostaje isti sa 13 zuba .... lanac je korak 520 na pedama od 250cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 13 Napisano Jun 27, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan Foto update: kofer 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milojevic_99 8 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha MT07 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Nov nov 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Milojevic_99 je napisao: Nov nov Svaka čast, nek je sa srećom. Meni se ovaj novi model jako svidja. Pričao sam sa našim lokalnim prodavcem ove godine je bio ovaj model samo od 125 kubika a za sledeću godinu im je najavljen i od 250. A meni najzanimljive je to da je šasija ista kao i stari samo su druge plastike, bukvalno može da se prepakuje samo da se kupe ove nove plastike, sve je identično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 13 Napisano Jun 30, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi problem sa Pedom: Motor se ugasi povremeno kad okrenem volan skroz lijevo pri okretanju ili ono u mjestu uglavnom. problem je u kablovima koji su toliko kratki da su bukvalno taman i kad se zategnu iskoce iz dzekova ( to je sve ispod volana). Sitnica koja nervira , al mora kinez te sitnice da zasere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Jul 1, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Stara boljka kod kineza.El instalacija slaba,masina mehanicki nije losa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jul 1, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Tebra11 je napisao: Prvi problem sa Pedom: Motor se ugasi povremeno kad okrenem volan skroz lijevo pri okretanju ili ono u mjestu uglavnom. problem je u kablovima koji su toliko kratki da su bukvalno taman i kad se zategnu iskoce iz dzekova ( to je sve ispod volana). Sitnica koja nervira , al mora kinez te sitnice da zasere Isti sam problem i ja imao odma prve nedelje. Doduše meni nije radio žmigavac u onom štitniku za ruku. Ja sam izvukao sve žice do volana što idu i provukao ih tako da valja, dosta sam npr provukao kroz onu gumu što drži far tkd se sad ne mogu pomeriti. A one kratke sam provlačio sa najkraćim putem, plus sam dodavao malo vezica. Sve u svemu od tada nemam problema sa tim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 13 Napisano Jul 1, 2023 U prolazu, 8 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Peda TEK 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu i ja vezicama da stegnem da se ne pomjera i da smislim nekako da provucem. U sustini i meni pravi problem kabl koji ide u desni zmigavac, njega kad mrdam motor gubi kontakt skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jul 1, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Tebra11 je napisao: Moracu i ja vezicama da stegnem da se ne pomjera i da smislim nekako da provucem. U sustini i meni pravi problem kabl koji ide u desni zmigavac, njega kad mrdam motor gubi kontakt skroz. Mislim da je i meni bio desni žmigavac u pitanju, ja sam skroz sve raskačio i polako provlačio. Danas sam primetio da mi se prožuljao kabel od km sata, on je sa leve strane motora i ulazi u kanal od blatobrana. Pa eto čisto da obratite pažnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto ne radi migavac u desnom stitniku, ali otisao u servis i ljudi rekose u garanciji je cim ga doteram na servis resice mi i to. Tako da jos godinu dana briga me sta ce crci, posle ce se brinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Jul 1, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan To sa instalacijom je porazavajuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan SD 63 Napisano Jul 2, 2023 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Lokacija: Smederevo - Osipaonica Motocikl: apn4 T15 - CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Vi sto ste vec prolazili kroz redovne servise, kako se krecu cene servisa za tek 250 po srbiji? Kolegin pristize polako za prvi servis pa ce morati da nadje nekoga da ga odveze.. On i ja izvozali casove za A pa sad cekamo slobodan termin za polaganje. Ja kako jos cekam da polozim pa da kupim sebi tek 250. Dotle idem izokola i kupio jaknu i kacigu. Promenio Jul 2, 2023 član Dejan SD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Jul 2, 2023 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dejan SD je napisao: Vi sto ste vec prolazili kroz redovne servise, kako se krecu cene servisa za tek 250 po srbiji? Kolegin pristize polako za prvi servis pa ce morati da nadje nekoga da ga odveze.. On i ja izvozali casove za A pa sad cekamo slobodan termin za polaganje. Ja kako jos cekam da polozim pa da kupim sebi tek 250. Dotle idem izokola i kupio jaknu i kacigu. 4000-5000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Knezevic 0 Napisano Jul 4, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi Imam Sve Pohvale Za Redizajn Model Farovi Reseni Nisu tolko Jaki vise Problem Sa menjacom Resen Svaka Cast Ljudima iz pede uzeo sam Novu verziju pre 2 meseca pre zadovoljan sam 125cc dobar za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11015 Napisano Jul 5, 2023 Ne silazi, 2191 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno lep motoric.Mada po komentarima zakljucujem da su malo fuserisali.Cak mozda malo vise nego na ostilim kinezima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlajo91 46 Napisano Jul 6, 2023 U prolazu, 64 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Peda Tek250 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.7.2023. at 6:20, cezarpa je napisao: Definitivno lep motoric.Mada po komentarima zakljucujem da su malo fuserisali.Cak mozda malo vise nego na ostilim kinezima. Donekle si upravu. Ali svaki put kad mi nešto počne smetati, krckati, škripati, zezati instalacija ili menjač setim se da je motor plaćen 2050e nov i sve mi to više ne smeta i samo vozim i uživam. A to je trenutno na moru 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milojevic_99 8 Napisano Jul 6, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha MT07 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Da li još neko ima problem sa menjačem, kad treba iznenada da se vrati iz 6 u 1. Pa do 3. Ide nekako ali ispod 3. Mora za svaku na kvacilo da se secne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jul 6, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Donekle si upravu. Ali svaki put kad mi nešto počne smetati, krckati, škripati, zezati instalacija ili menjač setim se da je motor plaćen 2050e nov i sve mi to više ne smeta i samo vozim i uživam. A to je trenutno na moru:na_glavi:Svaka čast!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...