drmilan_ 5555 Napisano Avgust 16, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Djeneral said: I ja sa zenom razmisljam da 19. krenemo u voznju po Bosni, isto na 4-5 dana pa pratim temu Sretacemo se svi mi po Bosni vidim ja, ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Avgust 16, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa drustvom krecem ujutru. Mozda se i sretnemo negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 17, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Salje mi tata snimak, oko Milica secen asfalt, pazite ako idete tuda. Valjda ce navuci do sledeceg ponedeljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2909 Napisano Avgust 17, 2020 Drug član, 709 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, drmilan_ said: Salje mi tata snimak, oko Milica secen asfalt, pazite ako idete tuda. Valjda ce navuci do sledeceg ponedeljka Prodjoh ovuda pre 15 dana. Fino su ga izrezbarili i motor bas plese. Meni licno nije bilo prijatno. Bilo je druga na vrh gasa i lagano. Ali svakako uz malo opreza se prodje. Ta deonica je takva sigurno nekih 6-7km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 17, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, max80 said: Prodjoh ovuda pre 15 dana. Fino su ga izrezbarili i motor bas plese. Meni licno nije bilo prijatno. Bilo je druga na vrh gasa i lagano. Ali svakako uz malo opreza se prodje. Ta deonica je takva sigurno nekih 6-7km. Znaci da se pripremim na 7km klizanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2909 Napisano Avgust 17, 2020 Drug član, 709 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, drmilan_ said: Znaci da se pripremim na 7km klizanja Verovatno je sa endurom manji problem, pogotovo ako imas i neka iskustva off road voznje. Ali svakako treba obratiti paznju, narocito i ako se potrefi kisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5555 Napisano Avgust 17, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, max80 said: Verovatno je sa endurom manji problem, pogotovo ako imas i neka iskustva off road voznje. Ali svakako treba obratiti paznju, narocito i ako se potrefi kisa. Gledam prognozu, pise suncano i toplo tih dana dok sam tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6129 Napisano Avgust 17, 2020 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ribnik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Avgust 17, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle nedelje do Bosne. Zeleni karton treba, prolazi se sa licnom kartom ne mora pasos. Prelepa zemlja, vozaci daleko pismeniji nego nasi voze normalnije. Ima bas dosta radara. Eto neke informacije mozda nekom budu znacile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 17, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Planiram ujutru da krenem Sr.Raca- BN- Prnjavor- BL- Bos.Petrovac- i u Drinic na konak. Drugi dan Martin Brod- Drvar- Glamoc-Kupres- Ramsko jezero- Jablanica- SA. Treci dan SA- Visegrad- SRB. Ako nesto ne stignem kako sam isplanirao produzujem jos jedan dan, ne zurim kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 17, 2020 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Planiram ujutru da krenem Sr.Raca- BN- Prnjavor- BL- Bos.Petrovac- i u Drinic na konak. Drugi dan Martin Brod- Drvar- Glamoc-Kupres- Ramsko jezero- Jablanica- SA. Treci dan SA- Visegrad- SRB. Ako nesto ne stignem kako sam isplanirao produzujem jos jedan dan, ne zurim kuci.Dobra tura. Od Drvara do Glamoca je dobar dio makadam. Ali onaj stari bijeli nabijeni. Dosta je sirok a nazalost nema prometa. Pred Glamocom kod aerodrom je sigurno policija.Kuda ces do Kupresa. Ja bih iz Glamoca nazad za Donje Baraće pa odmah kada uđeš iza benzinske za Šipovo. Iz Šipova je odlicna cesta za Kupres. Preporuka.Kamera ima more ali su oznacene. Policije isto pred svako vece mjesto.Uzivaj!!!!Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 18, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, moreplovak je napisao: Dobra tura. Od Drvara do Glamoca je dobar dio makadam. Ali onaj stari bijeli nabijeni. Dosta je sirok a nazalost nema prometa. Pred Glamocom kod aerodrom je sigurno policija. Kuda ces do Kupresa. Ja bih iz Glamoca nazad za Donje Baraće pa odmah kada uđeš iza benzinske za Šipovo. Iz Šipova je odlicna cesta za Kupres. Preporuka. Kamera ima more ali su oznacene. Policije isto pred svako vece mjesto. Uzivaj!!!! Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Hvala na savetu. Mislim da cu ipak Drvar-Livno-Kupres.. Glamoč ostavljam za sledeći put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2840 Napisano Avgust 18, 2020 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Simon69 said: Planiram ujutru da krenem Sr.Raca- BN- Prnjavor- BL- Bos.Petrovac- i u Drinic na konak. Drugi dan Martin Brod- Drvar- Glamoc-Kupres- Ramsko jezero- Jablanica- SA. Treci dan SA- Visegrad- SRB. Ako nesto ne stignem kako sam isplanirao produzujem jos jedan dan, ne zurim kuci. Cuvaj se golfa 2. Ozbiljno. Prosle godine sam odlepio od situacija sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 18, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, filipfg said: vozaci daleko pismeniji nego nasi voze normalnije. Zanimljiva cinjenica koju mogu i ja da potvrdim a eto ne mogu da objasnim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Avgust 18, 2020 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu. Mislim da cu ipak Drvar-Livno-Kupres.. Glamoč ostavljam za sledeći put. Ma samo uzivaj.U Peuljama kod Grahova je rodna kuca Gavrila Principa. Nije bas sad nesto posebno zanimljiva ali ako te zanima.Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 18, 2020 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Ninja66 je napisao: Cuvaj se golfa 2. Ozbiljno. Prosle godine sam odlepio od situacija sa njima. Istina živa ... russian image host 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Ninja66 je napisao: Cuvaj se golfa 2. Ozbiljno. Prosle godine sam odlepio od situacija sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam i Audi 80 jaje. Odseli smo u Driniću, Lovačka kuća "Veliko Vrelo" (na putu Ključ - Bos. Petrovac, 2 km pred Petrovcom skreće se levo za Drinić) prenoćište košta 37 maraka. Sobe čiste a klopa vrhunska! Osoblje prijatno, nasmejano, za svaku preporuki. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 19, 2020 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Simon69 said: Da dodam i Audi 80 jaje. Odseli smo u Driniću, Lovačka kuća "Veliko Vrelo" (na putu Ključ - Bos. Petrovac, 2 km pred Petrovcom skreće se levo za Drinić) prenoćište košta 37 maraka. Sobe čiste a klopa vrhunska! Osoblje prijatno, nasmejano, za svaku preporuki. Komšo aj molim te kad se vratiš kući i uhvatiš vremena baci neki post o smeštajima (slike, info i cene) sa tvoje ture tamo u temu Biker friendly smeštaj. Verujem da će mnogima koristiti a i ja bi možda u zapadnu Bosnu sledeći mesec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Žena i ja krećemo sutra ujutru....planirana ruta nam je Google Maps WWW.GOOGLE.COM Često se vozim po BiH ali ovu rutu do sada nisam u ovoj formi izvezao pa se nadam da sam je dobro sklopio jer moram ženu oduševiti jer joj je ovo prvo putovanje motorom...a zajedno smo već 11 godina Planirano je da imamo 4 noćenja.....moooožda i 5. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Avgust 20, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim dobar razlog da 2 puta prelaziš granicu da bi samo prošao preko Tare...to bi mogao da smestiš u neku lokalnu turu ako je baš moranje. Deo oko Viteza je teška kolona skoro uvek. Između Kulen Vakufa i Bihaća, svrati na Štrbački Buk na Uni, nećeš se pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan @doktor u pravu si...generalno nije ni plan bio ali je google to tako prespojio sa 2 prelaska granice a ja nisam obratio pažnju. Štrbački Buk...zabeleženo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1422 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nikad veca guzva u Bosni. Pozdrav iz Mostara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2658 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juce bio u Mostaru, i nigde guzve. Kazu i mestani da nikada manje ljudi nije bilo. One trgovine oko mosta, polovina ne radi. Utisak mi je prelep, ja sam odusevljen ali nema guzve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koji od vas dvojice je "provladin" a koji je "nezavisni"? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...