Satelis 16704 Napisano Jun 12 Integrisan, 9501 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ulje nestaje eksponencijalno, tj. što ga više fali brže nestaje. Sa druge strane, krivim i vlasnika, ulje se proveri za 4 sekunde - samo da želi. Ne bi verovao šta ima ljudi pilota....kaciga na glavu i ključ u bravu .... Iiiiii ćao ooo Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Živahan je Xmax, ali ne baš toliko Svi skuteri u toj klasi su slični, neki malko brži, neki malko sporiji, teško se to razlikuje u realnoj upotrebi. Zontes M i D modeli su najbrži, jer su i najjači, a najlakši u klasi. https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Ta-pio-grhgora-mesaia-scooter---Sthn-koryfh-to-X-MAX-300_158321.asp U tu jednacinu ubaciti Beva 350, odlično ispaljuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8156 Napisano Jun 12 Drug član, 3342 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Ne bi verovao šta ima ljudi pilota....kaciga na glavu i ključ u bravu .... Iiiiii ćao ooo U tu jednacinu ubaciti Beva 350, odlično ispaljuje. ...čekaj... Ima 300, 310 (od skoro vidim i njega u oglasima) i 400, koji 350? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5789 Napisano Jun 13 Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dare misli na stari Bev 350 model. Dugo godina je bio najbrža ptica trkačica na gradskim ulicama, ali i jako skup za popravke. Njega je zamenio Bev 400 HPE model, isto ima zloglasno mokro kvačilo, ali su ga izgleda dosta uštrojili zbog Euro5(+) normi, pa nije živahan kao stariji brat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 134 Napisano Jun 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam napisao, do 70km/h stiže veeoma brzo. Naveo sam za 2 ali verovatno je to 3sek bukvalno, ne više. Posle 70 ubrzanje je sporije. Poenta je da za grad ima odličnu voznu karakteristiku-brz kao munja. E sad nešto od danas. Pala je prva “ozbiljna” vožnja i to do Sarajeva i nazad u istom danu. Vožnja je bila veoma zanimljiva jer su u putu bili i drugi mnogobrojni bajkeri koji su pošli na skup u Trebinje. Koliko je bilo motora u putu je činilo ovaj dan na neki čedesan način poseban. Bilo je pravo zadovoljstvo pozdravljati sve te ljude koji vole i imaju istu ljubav prema 2 točka. Što se tiče xmax-a imam par zaključaka nakon današnjih 600 pređenih km. Prvo…zaštita od vetra- nema je, možda za ljude do 150cm visine(standardni vizir). Drugo….ležanje u krivinama-ciklistika vrh. Treće….putna brzina 110 auto put odlično završava taj segment putovanja. Četvrto….udobnost sedišta- nema udobnosti. Potrebne pauze na svakih pola sata, razlog- trnjenje zadnjice. Peto…..ovo nije motor kojim bi trebali preći 600km u danu. Računica tj. moj zaključak je 300km i spavanje taj dan,,,,ili destinaciju do 150km i nazad toliko u jednom danu. Može to i drugačije ali evo iz ličnog iskustva ovo je moje mišljenje. Šesto…..kočnice- nemojte dolaziti u situaciju gde morate stati brzo(to će biti veeoma ružno iskustvo). Obazrivo sa brzinom jer nećete stati tamo gde bi vi želeli ako u brzini tako nešto “iskoči”. Ovo su realne činjenice za ovaj skuter. Meni i supruzi je pružio veliko zadovoljstvo i ugođaj, svojim performansama to čini vrlo opušteno. Ipak nije kao što svi i znamo savršen, ali ipak pruža baš puno pozitivnih stvari što se od Yamahe i naravno očekuje. Pozdrav drugari i da se svi vratimo sa vožnji sa osmehom na licu. Promenio Jun 13 član DAR'C NS 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Jun 13 Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan 600 km u danu utrnula bi ti zadnjica i na GSA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5789 Napisano Jun 14 (promenjeno) Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu se više složiti sa kolegom @DAR'C NS. Sve je u pravu, i za daljine, i za kočenje, pogotovo u dvoje... Jeste, sve je potrebno da se utrenira i užiga, pa i vožnje na daleko i naširoko. I lakše je svakako dok si mlađi\jači\luđi, ali skuteri 250-350 klase su za grad i kraće izlete. Kome treba više, bolje da bira drugačiji prevoz. A i ne mora da se ide na severni pol, ili skače bandži džamp sa mosta, da se čovek oseća živim. OdoK sad na aeromiting, ja skuterom, žena, deca, komšiluk autima... beće lep i radostan dan, iako je blizu Promenio Jun 14 član boza_kg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Jun 14 Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je mnogo više motoraša koji ne voze velike kilometraže,oglasi puni velikih motora od 20k + eur sa 3 do 15k km pređenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 134 Napisano Jun 14 (promenjeno) Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan boza_kg Nisam razumeo u čemu se ne slažeš sa mnom. Ja sam samo naveo iskustvo sa jedne vožnje od 600km u danu. Lično sam skuter uzeo zbog njegove prevashodne namene i mojih potreba, kao što si i naveo…kratki izleti( u mom slučaju vikendica na 20km od stana). Međutim može se ako ima volje i ovako na dalji put. Želeo sam da ga isprobam i osetim, bolje upoznam kao i svoje i suprugine “mogućnosti” u korišćenju istog. Sada se svakako bolje poznajemo. Lično sam želeo iskusiti ovakvu avanturu sa novim motorom te iz ovoga iskustva nešto naučiti i nastaviti graditi dalji napredak u budućim putešestvijama, i šta bi trebalo od opreme i kako je upotrebljavati. Smatram ovo prvim korakom, pa iz njih izvlačim pouku. Pozdrav drugari! Promenio Jun 14 član DAR'C NS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5789 Napisano Jun 14 Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nezgodan izraz upotrebih. Slažem se 100% htedoh reći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5789 Napisano Jun 14 Ne silazi, 4299 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Džim Džarmuš je napisao: oglasi puni velikih motora od 20k + eur sa 3 do 15k km pređenih Pa ima svačega. Pretpostavljam, dođu ljudi do para, pa sebi onda ispune mladalačku želju, i tek onda shvate da nemaju vremena ni da dišu, a kamoli da se vozikaju kojekude. Ili su zagrizli preveliki zalogaj, a nemaju iskustva za velike motore, i tako. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3349 Napisano Jun 14 Drug član, 1573 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan A kupuju ih i kako statusni simbol dok masa pravih ljubitelja ne može sebi da pomisli da priušti takvu mašinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 174 Napisano Nedelja u 12:29 (promenjeno) Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve ste u pravu, kod mene u Zr iza ćoška ima par kafića, a vozni park često bude nov GS, Africa, XADV, TMAX, sede ljudi na kafici, ovi prvo troje ne znam, ovog 4 tog znam, kaže bio je do Bečeja sa TMAX om i nikad više, kaže kupio ga lep mu da ga gleda u dvorištu. Promenio Nedelja u 12:29 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 134 Napisano Nedelja u 14:22 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Južno-bački okrug Motocikl: xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Po mraku prelepo osvetljava! Bravo za japance. Veoma zadovoljan i oduševljen. Stvarno “mali” leti po putu, kako po ravnom tako i uzbrdo….sretna vožnja svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...